Ve Hagi yeniden Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray Hagi'yle anlaştı iddiası!

bakıyorumda bazı arkadaşlar angut sitesinden alıntı yapılmış gibi konusuyor... hagi gelmesin takım rezil olsun ne demek bu ne biçim galatasaraylılıktır.. bu takım bizim yönetimin babasının malı değil.. sırf yönetim gitsin diye takımımızın başarısız olmasını isteyenler kendilerinden utansın... yazıktır ayıptır günahtır

bakıyorumda bazı arkadaşlar angut sitesinden alıntı yapılmış gibi konusuyor... hagi gelmesin takım rezil olsun ne demek bu ne biçim galatasaraylılıktır.. bu takım bizim yönetimin babasının malı değil.. sırf yönetim gitsin diye takımımızın başarısız olmasını isteyenler kendilerinden utansın... yazıktır ayıptır günahtır

Bu takim da yönetimin oyuncagi degil ona bakarsan. Defolsun gitsinler o zaman. Hala söz gecirebilecekleri adamlarin pesindeler. Yemedi tabi Terim´i getirmek. Adam ilk sart olarak Adnan Sezgin´in kovulmasini istemis. Adnan Polat benim icin iyi bir Galatasarayli degildir. Kisisel iliskilerini Galatasaray´in üstünde tutan cok kötü bir Baskandir. Taraftarin cogu tepkisini gösterebilmek icin böyle mesajlar atiyor. Daha agirlarini hakediyorlar

Bu takim da yönetimin oyuncagi degil ona bakarsan. Defolsun gitsinler o zaman. Hala söz gecirebilecekleri adamlarin pesindeler. Yemedi tabi Terim´i getirmek. Adam ilk sart olarak Adnan Sezgin´in kovulmasini istemis. Adnan Polat benim icin iyi bir Galatasarayli degildir. Kisisel iliskilerini Galatasaray´in üstünde tutan cok kötü bir Baskandir. Taraftarin cogu tepkisini gösterebilmek icin böyle mesajlar atiyor. Daha agirlarini hakediyorlar

kusura bakmada başkanın gitmesi için takımının rezil olmasını t.direktörsüz kalmasını isteyen taraftardan hayır gelmez.... gidersin takımını 90 dk destteklersin takımın kazanır ve maç sonunda 25 bin kişi yönetim istifa diye bağırırsın olur biter... biz ne berbat yönetimler ne hacizler ne borçlar gördük, nerdeyse kulübümüz borçaları yüzünden batacaktı ama hiç bi zaman takım rezil olsun yönetim gitsin denmedi, gerçek taraftar da böyle bişey demez içinden gelmez

Bu yönetim Hagi'yi getirerek şark kurnazlığı yapıyor ve Hagi'nin arkasına sığınmaya çalışıyor ama bence hata ediyorlar. Hagi o kadar çok seviliyorki takım kötü giderse kimse Hagi'ye bir şey demeyecektir. Tüm tepki yönetime ve Ednan'a olacaktır.

Bu yönetim Hagi'yi getirerek şark kurnazlığı yapıyor ve Hagi'nin arkasına sığınmaya çalışıyor ama bence hata ediyorlar. Hagi o kadar çok seviliyorki takım kötü giderse kimse Hagi'ye bir şey demeyecektir. Tüm tepki yönetime ve Ednan'a olacaktır.

emin ol onlarda biliyor kimsenin hagi yi suçlamayacağını... bidahaki başarısızlık ta kabak yönetim ve bazı futbolcuların başına patlar... hagi ye hep destek tam destek bütünleşme zamanı

Hagi´yi yeri geldiginde etkileyebilirler. Terim´i etkilemek sikardi. Yemedi. Hagi oldu. Bu kadar

kusura bakmada başkanın gitmesi için takımının rezil olmasını t.direktörsüz kalmasını isteyen taraftardan hayır gelmez.... gidersin takımını 90 dk destteklersin takımın kazanır ve maç sonunda 25 bin kişi yönetim istifa diye bağırırsın olur biter... biz ne berbat yönetimler ne hacizler ne borçlar gördük, nerdeyse kulübümüz borçaları yüzünden batacaktı ama hiç bi zaman takım rezil olsun yönetim gitsin denmedi, gerçek taraftar da böyle bişey demez içinden gelmez

Aynı yazıyı sabah ben de yazdım.

Üstelik bunu diyenlerin birçoğuda geçmişte bu yönetimi körü körüne savunanlardı.

Bu sözlerin üstüne diyecek lafım yok aynı yorumlarda bulundum bravo.!

Üstelik bunu diyenlerin birçoğuda geçmişte bu yönetimi körü körüne savunanlardı.

Sadece 3 galibiyette biz bu rezillikleri unuturuz.Herşey güllük gülüstanlık olur.

inanki sabahtan beri forumda yazılan bazı yorumlara okadar üzüldümki bişeyler yazma gereği duydum... bir galatasaraylı takımının başarısızlığını nasıl ister... yönetim ayrı bi konu sahaya çıkan takım ayrı bi konu..... örnek manchester ve liverpool traftarları geçen yıldan beridir takımın patronlarını sevmediklerinden defalarca protesto ettiler ama aynı zamanda takımları sahaya çıktığında gidip tam destek verip tribünleri doldıurdular, taraftarlık budur.

Gecen sene Division 1'e cıkmak icin playoff macımız vardı. Mac öncesi bir Arsenal taraftarı arkadasım ile Besiktaslı arkadasım ufak bir kıyasa girdi (aynı takımdayız bu arada). Besiktaslı arkadas i-phone'undan Liverpool macındaki tribün showunu actı, vs. derken, Arsenal taraftarı arkadas: siz stadda karı gibi bagırmakla taraftar mı olunur zannediyosunuz dedi. Ne kadar dogru bir laf oldugunu anlamam bir kac ayı alsada cok dogru demis. Gerci bizim UA onuda yapamıyo ya :)

Hagi aradığımız ''Lider ve Disiplin'' abidesinin ta kendisidir, I.Hagi döneminden hatırlayanlarınız vardır ki El Comandante o zamanlar takıma müdahalede bulunduğu için Ergun Gürsoy ile takışmış ve takımdan ayrılmasının asıl nedeni de yönetimle olan anlaşmazlıkları idi. Şimdi bugün bizim ihtiyacımız olan şeyler yani daha doğrusu Derbi'ye kadar yapılacak eylem planı listesi bana göre aşağıdaki gibidir;

1 Hagi yarın akşam antrenmana çıkacak ve yumruğu masaya vurarak takımın dağınık havasını toparlayacak. Disiplin sağlanacak.

2 Servet ve avanesi (Ayhan, Sarp) süresiz kadro dışı bırakılacak.

3 Hagi'nin önderliğinde takım birkaç toplantı yaparak Derbi öncesi moral motivasyonu üst düzeye çıkarılacak.

Benim tanıdığım Hagi bu elindeki kadroyla çok iyi işler çıkaracağı gibi, Karşıyaka'yı da Kadıköy'de dağıtır. Buraya yazıyorum.

Galatasaray halkı Hagi yi sever.Teklif yapılanlar gerçekte fener maçından tırsmıştır.Bir tek Karpatların Maradonası hariç.Hagiden tek ricamız cep telefonlarını Romanyada bırakıp öle gelmesidir.Yada illa getirecekse lütfen nereye koyduğunu unutmamaya çalışmasıdır:asd:.Başarılar Hagi.

Hagi aradığımız ''Lider ve Disiplin'' abidesinin ta kendisidir, I.Hagi döneminden hatırlayanlarınız vardır ki El Comandante o zamanlar takıma müdahalede bulunduğu için Ergun Gürsoy ile takışmış ve takımdan ayrılmasının asıl nedeni de yönetimle olan anlaşmazlıkları idi. Şimdi bugün bizim ihtiyacımız olan şeyler yani daha doğrusu Derbi'ye kadar yapılacak eylem planı listesi bana göre aşağıdaki gibidir;

1 Hagi yarın akşam antrenmana çıkacak ve yumruğu masaya vurarak takımın dağınık havasını toparlayacak. Disiplin sağlanacak.

2 Servet ve avanesi (Ayhan, Sarp) süresiz kadro dışı bırakılacak.

3 Hagi'nin önderliğinde takım birkaç toplantı yaparak Derbi öncesi moral motivasyonu üst düzeye çıkarılacak.

Benim tanıdığım Hagi bu elindeki kadroyla çok iyi işler çıkaracağı gibi, Karşıyaka'yı da Kadıköy'de dağıtır. Buraya yazıyorum.

Geçen hafta gelseydi neyse ama bu kadar kısa sürede mourinho gelse bile fener maçını kurtaramaz.Bizim amacımız 2.yarıya kadar en az kayıpla ulaşmaya çalışmak ve yeni stada geçince çift haneli galibiyet serisi yakalamak olmalı.

Geçen hafta gelseydi neyse ama bu kadar kısa sürede mourinho gelse bile fener maçını kurtaramaz.Bizim amacımız 2.yarıya kadar en az kayıpla ulaşmaya çalışmak ve yeni stada geçince çift haneli galibiyet serisi yakalamak olmalı.

O maçı kurtaracak bir şey biliyorum ben; o da başında 5-1'in mimarı olan Hagi komutasındaki; Galatasaray armalı formayı giymiş egosunu öldürmüş ve parçalı ile bütünleşmiş kişilerdir.

Cumhur ile Ahmet Kesim bile ilk 11 de başlasa, o maçı kazanacağız. İnanmaktan öte bu; Biliyorum.

Date Payment (Euro)

November 20, 2010 400,000

February 10, 2011 400,000

May 10, 2011 450,000

TOTAL 1,250,000

Date Payment (Euro)

August 10, 2011 400,000

November 10, 2011 400,000

February 10, 2012 400,000

May 10, 2012 550,000

TOTAL 1,750,000

Achievements Payment (Euro)

I. Winning Turkish Super League Title(2010-2011 Season)

Winning Turkish Super League Title (2011-2012 Season) 1.000.000.-

1.000.000.-

II. Winning Turkish Cup (2010-2011 Season)

Winning Turkish Cup (2011-2012 Season) 250.000.-

250.000.-

UEFA Champions league;

Achieving to success in group stage -EUR. 200,000

For each achieving to next tour -EUR.200,000

Winning the semi final game -EUR.400,000

Winning the UEFA Champions League Cup-EUR. 1.000.000

Galatasaray S.K. President Coach (Technical Director)

Adnan Polat

Gheorghe Hagi

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş

Murat Yalçındağ

M. Adnan Sezgin

Hagi'nin sözleşmesi

Galatasaray, Hagi'yle de Anlaşamadı

news_manset_resim_k0_SonDakika.jpg

Galatasaray'a Fatih Terim'den sonra bir şok cevap da Hagi'den geldi!.. Lig TV'nin haberine göre Sarı kırmızılıların bugün İstanbul'da olması beklenen Hagi'yle de anlaşamadı.​

Cevap: Son Dakika | Galatasaray, Hagi'yle de Anlaşamadı

bekledigim gibi oldu.. Adnan Sezgin'i teknik direktor olarak gormek istiyorum artik :mad:

Hhahahahaha afferim Hagi koçum benim ya tapıyorum sana, ne olur gelme bu yönetimi kurtarma. Canım sana feda olsun !!!

Gülsemmi lan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt