Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu islerden pek anlamam ama mantiken sürec devam eder,davayi yönetim acmadi ve bugün bir yönetici secim karari aldiklarini resmen acikladi,zaten birilerinin dava acacagi kesindi.
Gs genel kurulunu iptal ettirmek icin dava acanlarin yanina cevresine bakmak lazim...bu basit bir adalet arayisi mi? Merak ettim...
Özer Saracoglu..
GALATASARAY'IN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUNUN İPTALİ DAVASI REDDEDİLDİ
Galatasaray Sportif'in 31 Ağustos 2010 tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulunun iptali talebiyle açılan dava rededildi.
05.04.2011 18:32
Galatasaray Sportif'in 31 Ağustos 2010 tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulunun iptali talebiyle açılan dava reddedildi.
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, şirketin 31 Ağustos 2010 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurulunun iptali talebiyle QVT Fund LP tarafından İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2010/702 sayılı dosyasıyla açılan davanın bugünkü duruşmasında, davacı tarafın davadan feragat etmesi nedeniyle davanın reddine karar verildiği kaydedildi.
bunun bu genel kurul davalarıyla alakası yok ki??
Bu yönetim değişsin seneye ilk 3 oynamassak adam değiliz ya. şu kulübü şu camiayı ayaklar altına almak için okadar beceriksiz sıfatsız bi adam olmak gerekiyoki anlatamam..
örnek teşkil edebilir belki
Ne demek şimdi bu? Seçim işi tehlikede mi?
Yok bu ayrı bir konu.Reyting amaçlı bir haber yapmış haberi kim çıkarmışsa.
Adnan Polat yüzsüzünden kormuyor değilim Sabah öyle diyip akşama vazgeçebilir.