Ve Mahkemeye Gidildi; Davalar Açıldı....

Cevap: Ve Mahkemeye Gidildi; Davalar Açıldı....

Şirket birleşmesine itiraz eden QVT şirketinin davadan vazgeçmesi sebebiyle davanın düşmesi haberi o. Mali genel kurulla alakası yok.

Ben bu islerden pek anlamam ama mantiken sürec devam eder,davayi yönetim acmadi ve bugün bir yönetici secim karari aldiklarini resmen acikladi,zaten birilerinin dava acacagi kesindi.

ya gecen tv'de izledim ben de.. dava acılması halinde tedbirli olarak devam ederse secim olmazmıs mahkeme bitinceye kadar.. ya yonetim de bana kurnazlık yapıyor gibi geliyor.. "biz secime gidiyoruz dava acmıyoruz bak" ayagına yatıp uyelerden kendilerine yakın olanlara davayı actırıp ugrascaklarmıs gibi geldi bana..

Gs genel kurulunu iptal ettirmek icin dava acanlarin yanina cevresine bakmak lazim...bu basit bir adalet arayisi mi? Merak ettim...

Özer Saracoglu..

ozellikle bunu da okuyunca twitterda..

Gökmenözdemir herkezin kafasını karıştırmış..Ne gerek var...Seçimi etkileyecek birşey değil..Takmayın bunları

Taner Aşkında söyledi..Mahkeme falan gidilmeyecek..Yarım seçim tarihi açıklanacak..

00:00'da ntvsporda yine izleyebilirsiniz..

Seçime gidiyoruz beyler, sevinmeniz gerekirken bu matem havası anlamsız kalıyor.

Adnan Polat :'' Genel kurulda bizi ibra etmeyenleri tek tek tespit edip emniyete bildirdik bunları bir daha genel kurula almayacağız bu kişiler galatasaraylı değiller.'' Sattığın taraftar her zaman burada ama sen olmayacaksın ...!

Adnan Polatçı destekçisi bir kaç kişinin kişisel olarak mahkemeye gideceği söyleniyor.Ayrıca tüzükteki bir maddeye göre seçime gidilse bile Adnan Polat'ın tekrar aday olması söz konusu.

aziz yildirim gitmistir :D

en büyük kozu elinden gidecek

Gökmen özdemirde suç, milletin kafasını karıştırıyor..

Bu yönetim değişsin seneye ilk 3 oynamassak adam değiliz ya. şu kulübü şu camiayı ayaklar altına almak için okadar beceriksiz sıfatsız bi adam olmak gerekiyoki anlatamam..

GALATASARAY'IN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUNUN İPTALİ DAVASI REDDEDİLDİ

Galatasaray Sportif'in 31 Ağustos 2010 tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulunun iptali talebiyle açılan dava rededildi.

05.04.2011 18:32

Galatasaray Sportif'in 31 Ağustos 2010 tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulunun iptali talebiyle açılan dava reddedildi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, şirketin 31 Ağustos 2010 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurulunun iptali talebiyle QVT Fund LP tarafından İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2010/702 sayılı dosyasıyla açılan davanın bugünkü duruşmasında, davacı tarafın davadan feragat etmesi nedeniyle davanın reddine karar verildiği kaydedildi.

GALATASARAY'IN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULUNUN İPTALİ DAVASI REDDEDİLDİ

Galatasaray Sportif'in 31 Ağustos 2010 tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulunun iptali talebiyle açılan dava rededildi.

05.04.2011 18:32

Galatasaray Sportif'in 31 Ağustos 2010 tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulunun iptali talebiyle açılan dava reddedildi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, şirketin 31 Ağustos 2010 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurulunun iptali talebiyle QVT Fund LP tarafından İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2010/702 sayılı dosyasıyla açılan davanın bugünkü duruşmasında, davacı tarafın davadan feragat etmesi nedeniyle davanın reddine karar verildiği kaydedildi.

bunun bu genel kurul davalarıyla alakası yok ki??

Bu yönetim değişsin seneye ilk 3 oynamassak adam değiliz ya. şu kulübü şu camiayı ayaklar altına almak için okadar beceriksiz sıfatsız bi adam olmak gerekiyoki anlatamam..

aman kqardes büyük konusmayalim.

gelen gideni hep aratti.

insallah degisir kaderimiz

Gökmen bunu kastediyor bence...

Sem Ahmet Cakar´a üstüne basa basa birileri mahkemeye gidebilir isterse dersen bilincli sekilde, onlar da bunu üstüne basa basa vurgular. Öyle de oldu. Yani Adnan Polat´in istegi bu. Eger bir terslik olursa yatacak yeri yok bu adamin. Taraftar oturdugu tribünü basar, locasini basar, gebertirler adami valla. Defol git artik ya.

Ne demek şimdi bu? Seçim işi tehlikede mi?

Geri
Üst Alt