Ve Melo Milli Oluyor!

Melih Akan

Berlin Panteri
Ve Melo milli oluyor!

Brezilyalı muradına eriyor

felipemeloooo.jpg

Kupa öncesinde karşısına Scolari engeli çıkarken artık yeni teknik direktör Dunga ile birlikte Melo'nun da şansı arttı...

Sambacılar'ın 5 ve 9 Eylül tarihlerinde karşı karşıya geleceği Kolombiya ve Ekvador maçları için yapılacak kadroya Brezilya basınına göre G.Saraylı oyuncu kesin dahil olacak.

Son olarak Torcedores sitesi de bu iddiayı güçlendiren haberlere imza atarken Dünya Kupası kadrosunda yer alamayan yeni isimlerin de takıma gireceği vurgulandı.

git gel yorucu olur ama sürekli milli takıma seçilebilme ihtimali ve melonun hırs ve azmi bizi uçurur :D

Hayır ben istemiyorum, bu saatten sonra artık yaşlandı.

Brezilya milli takımnda oynamasının bana ne gibi yararı olur.

daha çok zararı olur sakatlık yorgunluk gibi.

30 yaşında ve en olgun dönemi futbolunda.Yaşlı değil asla.Ama 3 kulvarda oynuyoruz.3 günde 1 maç yapacağız.Birde Brezilya'ya git gel çok sıkıntılı olur.Ben de istemiyorum gitmesini.

Farketmez ben onu yaşlı olmasada istemiyorum zaten ben genel taraftar olarak söyledim . Sonuçta ne kadar çok maç o kadar sakatlık demek

Böyle iyiydi ya.Ekstra yorulacak şimdi.

melonun 3 sezondur performansının iyi olmasının en büyük nedeni 2014 dünya kupasıydı ama gidemedi . şimdi tekrardan seçilirse orda kalıcı olabilmek için performansı düşmeyecektir.

Melo seçilmek için daha çok hırslanır şimdi

Bir yandan tabi riskli, daha cok mac oynayacak ...

Diger yandan ise MT'a secilmesi icin daha da hirsli oynayacaktir.

Hayirlisi ...

Geri
Üst Alt