ve Tabata Beşiktaş'ta !

Cevap: Ve Tabata Beşiktaş'ta!

Sene sonunda hatta devre arasında Tabatanın sözleşmesini dondurmaya çalışıurlarsa şaşırmam:D

Ronaldo'yu qölqede bırakıcak dediklerinde herhalde en azından Dos Santos veya Quresmadan falan bahsediyolar sandım qele qele Tabata qeldi hemde 8M E.....

içimden asrın kazığı demek geliyor ama bunlar başta oldukça çok asrın kazığı yerler !!! ama bir bakıma dediklerinde doğruluk payıda var Tabata RonaLdoyu yalnızca qölqede bırakır :)

Biraz Türkçe'yi güzel kullan. :eek:

antuda bjk ile alay ediyorlar :) ulan siz kaç para verdiniz özer + topuz a :D

sırf bunu yazabilmek için üye olmayı düşündüm ama vazgeçtim değmez çünkü angutların kafa basmadığı için direkt diyecekler, topuş bizim yeni cristiano ronaldomuz özer ise zaten türkiyenin kakase ve az bile verdik diye :D:D

bırakalım körler sağırlar birbirini ağırlasın biz kendimize bakalım renktaş;)

Ronaldo'yu qölqede bırakıcak dediklerinde herhalde en azından Dos Santos veya Quresmadan falan bahsediyolar sandım qele qele Tabata qeldi hemde 8M E.....

içimden asrın kazığı demek geliyor ama bunlar başta oldukça çok asrın kazığı yerler !!! ama bir bakıma dediklerinde doğruluk payıda var Tabata RonaLdoyu yalnızca qölqede bırakır :)

Sen emo musun bilader :D

Büyük başkan Yıldırım Demirören Galatasaraydan'da futbolcu transfer et.

Lincoln olur, Sabri olur, Yaser olur, Mehmet Güven olur...

ya yuh be daha ne diyim sana sabriyi katma arkadaşım buraya bugünde süper oynadı araya toplar felan hele nonda bi tane kaçırdıki yuh nonda yaz sen oraya sabri yazma:mad:

ya yuh be daha ne diyim sana sabriyi katma arkadaşım buraya bugünde süper oynadı araya toplar felan hele nonda bi tane kaçırdıki yuh nonda yaz sen oraya sabri yazma:mad:

Yahu Sabri'ye 10 milyon versinler de sen satma. Ayrıca mesajımda anlatmak istediğim başka birşey. Burda sırf çıkışmış olmak için saçma sapan laflar etmekten ne anlıyosun bilmiyorum. Aaaa hepimiz seni takdir ediyoruz. Galatasaray'ın topçusunu savundun. Sanki saldıran var gibi. Kraldan çok kralcı olmaya gerek yok. Evet Sabri iyi topçu olabilir, güzel oynamış olabilir ama Tabata kötü topçu mu? Ayrıca Demirörene güvenimiz tam. Sabri'ye imza attırırken Galatasaray'ı mağdur etmez.

Ronaldo'yu gölqede bırakıcak dediklerinde herhalde en azından Dos Santos veya Quresmadan falan bahsediyolar sandım gele gele Tabata qeldi hemde 8M E.....

içimden asrın kazığı demek geliyor ama bunlar başta oldukça çok asrın kazığı yerler !!! ama bir bakıma dediklerinde doğruluk payıda var Tabata RonaLdoyu yalnızca gölgede bırakır :)

Sorun klavyedeki "g" harfinde mi yoksa başka bir yerde mi?

Türkçe'ye özen göstermek forum kurallarındandır ve böyle devam ettiğin halde cezai işlem uygulanacaktır...

Yahu Sabri'ye 10 milyon versinler de sen satma. Ayrıca mesajımda anlatmak istediğim başka birşey. Burda sırf çıkışmış olmak için saçma sapan laflar etmekten ne anlıyosun bilmiyorum. Evet Sabri iyi topçu olabilir, güzel oynamış olabilir ama Tabata kötü topçu mu? Ayrıca Demirörene güvenimiz tam. Sabri'ye imza attırırken Galatasaray'ı mağdur etmez.

saçmala sabriye kim 10 milyon veriyo bende senin gibilerin her fırsatta sabriye bişey söylemesine gıcık oluyorum ondan söyledim her zamanda söylerim çıkışmış olmakla bi alakası yok

Yahu Sabri'ye 10 milyon versinler de sen satma. Ayrıca mesajımda anlatmak istediğim başka birşey. Burda sırf çıkışmış olmak için saçma sapan laflar etmekten ne anlıyosun bilmiyorum. Aaaa hepimiz seni takdir ediyoruz. Galatasaray'ın topçusunu savundun. Sanki saldıran var gibi. Kraldan çok kralcı olmaya gerek yok. Evet Sabri iyi topçu olabilir, güzel oynamış olabilir ama Tabata kötü topçu mu? Ayrıca Demirörene güvenimiz tam. Sabri'ye imza attırırken Galatasaray'ı mağdur etmez.

Gokhan Gonul ve Ugur disinda Sabri'yi yedek birakabilecek adam var mi Turkiye'de? Takdir ediyorum ben evet Sabri'yle her yerde alay eden insanlara karsi onu savunani.

yildirim_demiroren_004.jpg

Parayı verirken ki hali:D:D

Antep bu sene Bjk'dan guzel para aldi valla bir anadolu takimi icin bu firsat hic kacmazdi.

zuhahha doğru söyleyin len :D şuan yerlerdeyim kim şu yaralı ceylanların forumunu girip dalga geçti :D abi adamlar bitmiş düşene bi tekme daha atılır mı ya :D koptum şu an :D adamlar çok içerlemişler :D

zuhahha doğru söyleyin len :D şuan yerlerdeyim kim şu yaralı ceylanların forumunu girip dalga geçti :D abi adamlar bitmiş düşene bi tekme daha atılır mı ya :D koptum şu an :D adamlar çok içerlemişler :D

Adamların sistemleri iğrenç biraz uğraşıyorum eziklerle :D ama fazla rahatsız etmicem çok duygusallar şu an :D

Gül gül öldüm. Eyy Beşiktaş futbol takımı.. Futbol şubesini kapa ve Jimnastik günlerine geri dön.. ManU'ya,Wolfsburg'a,CSK'ya karşı seni TABATA mı kurtaracak!

Antep Tabata'dan gelen parayla Deco'yu alacakmış.

Kalan parayla da Van der Vaart'ı kiralayabilirlermiş :D

Geri
Üst Alt