ve Tabata Beşiktaş'ta !

Cevap: Ve Tabata Beşiktaş'ta!

Yok canım bu haber doğru olamaz. KATLİAM!..:D

Birkaç maç gazla iyi oynar sonra sıradanlaşır Delgado'yu ararlar. İnşallah bizim maçta oynamaz kendini ve gösterme çabasına girmez.

Bir takım vardır adı GS 2 oyuncu alır ve takım kalitesini 1 üst klasmana taşır.

Başka bir takım vardır. yaptığı transferlelr takım kalitesi 1 alta indirir :))

Elano ( Brezilya A Milli ) + Keita (Fildişi A Milli) = 15 milyon euro ( 4 yıl vadeli)

Tabata (2 milyonluk adam) + İsmail K.( TSL de 20 maç) = 15 milyon euro

Gökhan Zan ( A Milli Tk.) + M. Sarp ( A Milli Tk.) + Leo = 0 TL

M.Fink (1 mio euro) + Ferrari (4 milyon euro) + Erhan G. = 5 milyon euro

(Aydın Karabulut - Serdar Kurtuluş takas verildi)

şunları inceleyince insan utanır ben bu takımın kalitesini 1 aşağı çektim diye.

Buraya da yazmazsam olmaz. :D

Ayhan Akman da Gaziantepspor 'dan BJK 'a 8 MEU 'ya gitmişti, bize Ahmet Yıldırım takası ile geldi. :)

Beşiktaş yolunmaya, G.Antep yolmaya ve biz de işimize yarar adamları bedavaya almaya yeni başlamamışız anlayacağınız.

Riquelme'de pürüz çıktı Tabata bitti

Başkan Yıldırım Demirören uzun uğraşların ardından Delgado'nun sözleşmesini dondurdu.

Mustafa Denizli’nin ısrarla istediği 10.5 numara yabancı için kontenjanını boşaltan Siyah-Beyazlı ekip, bütün gün boyunca Riquelme’nin işini bitirmeye çalıştı. Beşiktaş 6 verdi, Boca Juniors 10 milyon Euro’dan aşağı inmedi. Kartal, bunun üzerine yedekte bekleyen Antepli Tabata ile anlaştı. 8 milyon Euro’ya el sıkışıldı, yarın imza töreni var.

Orhan Yıldırım - Fanatik

Lincoln'ü kakalasaydık keşke.Antepe bi sene kiraya versek 15e alırdı tüpçü.

Riquelme'de pürüz çıktı Tabata bitti

Başkan Yıldırım Demirören uzun uğraşların ardından Delgado'nun sözleşmesini dondurdu.

Mustafa Denizli’nin ısrarla istediği 10.5 numara yabancı için kontenjanını boşaltan Siyah-Beyazlı ekip, bütün gün boyunca Riquelme’nin işini bitirmeye çalıştı. Beşiktaş 6 verdi, Boca Juniors 10 milyon Euro’dan aşağı inmedi. Kartal, bunun üzerine yedekte bekleyen Antepli Tabata ile anlaştı. 8 milyon Euro’ya el sıkışıldı, yarın imza töreni var.

Orhan Yıldırım - Fanatik

Traşa bak sen Riquelme'ye 6 vermişler ama Tabataya 8.

harbi den bu akıllı Beziktaş Tabaya 8 verene kadar Lincoln ü 4-5 e kapatırdı.

Kafa yok bunlarda geçrekten Lincoln ün en azından büyük bir kariyeri ve oynadığı futbol var üstelik BJK gibi çiftlikte iş yapardı.

Vizyon meselesi:asd:Bu ülkede üç İstanbul takımı dışındaki takımlarda oynayan hiçbir futbolcu 8 m euro etmez.

söyle bakalim olaya....

Tabata müthisdir diyecek sözüm yok Futboluna.....Bonservis 8 Milyon Euro..

Ismail Köybasi da iyidir Futbolunda gelecek var....Bonservis 6,5 Milyon Euro..

Mehmet Topuz herkes bilir fazla söze gerek yok....9 Milyon Euro...

Özer Hurmaci cok iyi Oyuncu bende istedim(1.5 Milyona Canaydin almadi)..4,5 Milyon arti 2 Futbolcu etti 6 Milyon Euro de.....

Daniel Güiza..Oynadigi Futbol ortada............14 Milyon Euro...

simdi su acik ve ortada su yukarida görülen Transferleri bizim garibim Adnan Polat yapsaydi Medya ne Tepki verirdi düsünmek bile istemiyorum kellesi ucmustu....birde Liselisi var ya Galatasaray imizin koz olarak kullanirlardi.....

birde su noktaya bakalim...

Servet Cetin, suan 8 Milyon Euroya Marsilya Kapisindan dönmüstür....500 bin Euro

Harry Kewell, bence suan Türkiyede Arda Turanla birlikte en iyi Futbolcu ve Profesyonel, Kariyeri Tartisilmaz....Bonservisi, "0"

Milan Baros, onunla ilgili bisey yazmaya gerek yok herseyi ortada..5,5 Milyon Euro

Kader Keita,Ne yazsam bilmemki bir Tabata degerinde:).....8 Milyon Euro

Elano Blumer, Brezilya Milli Takiminda oynamasi bile yeter.........7 Milyon Euro

Su Transferleri bide Aziz Yildirimin Yaptigini düsünün...soruyorum size...sizce Medyada yanki nasil olurdu..?? Bence hicte Adnan Polat da oldugu gibi 2 satir Bravo denilip gecilmezdi Aziz Yildirim Imparator olmustu simdiye....

ben onu bunu bilmem su Medya Gücü biraz bizde olsa biz Sampiyonlar Liginde 1. Torbalarda oynardik...

oha bu ne yaaa ben biraz gec kaldım heralde yeni gördüm de ohaaa be bu futbolcuya bu para yemin ederim k..ca sürülecek akıl yok bunlarda....

vallahi bu sene antep bjkyi iyi kazıkladı bence, tamam oyuncular iyi de, ikisini toplasan 5€ etmez, adamlar 15M€ civarı para verdiler ismail ile tabataya :)

Antep afedersiniz iyi geçirdi Beşiktaşa :D

İsmail'i niye aldın ? Neden oynatmıyorsun ? :D

Tabata'yı 8'e aldın kaça satacaksın, kime satacaksın ? :D

Tabata üst düzey bir oyuncu mu ? Antepe gelmeden kim tanıyordu ? :D

Tabata beklentilerini karşılayabilecek mi ? :D

Tüpçü harbiden komiksin ! :)

Arkadaşlar elininzi vicdanınıza koyun. eLanomu -tabata mı.. eLano 7m£ tabata 8£ eLano 28 yaşında tabata 29.Elano Brezilya milli takımında oynadı oynuyorda. peki ya tabata... Beşiktaşlılar isyanda:D:D:D

ya burada acayip bir dolandırıclık var jimnastikçilerden olsam isyan ederdim adam milyonlarca euro'yu sokaga atıp sonra klübü kendine borçlandırıyor...şaka mı bu? piyasanın içine ettiler. Zaten tüpçüyü görünce milyonlar kaderine isyan ediyor, bildigin zihinsel engelli bu adamın bile milyonları varken o kadar aklı çalışan adam sürünüyor :D

Geri
Üst Alt