Ve Thomas Tuchel Geliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
P3g8j9.jpg

Roberto Mancini ile yollar ayrıldıktan sonra teknik direktörlük için Mircea Lucescu'ya teklif götüren ancak Rumen hocayı kulübünden koparamayan Galatasaray yönetimi hoca arayışında sona geldi.

Haberin Devami GSC Portal'da

Alemin kralı geliyorrrrrrrrr.

Çok büyük beklentiye girersek ilk başarısız sonuçta çakılırız.

Riskli bir hamle. Çok övüyorlar, övüyorsunuz. Pek bildiğim bir isim değil.

Umarım bizim için hayırlısı ne ise o olur.

Buralar kıymetlenir mi acep

Kamp programı belli, hazırlık maçları belli ancak teknik direktör ortada yok.

' Bu nasıl kurumsallaşma Sayın Başkan ' diyerek eleştiri oklarımızı da yöneltmiş olalım.

Müthiş olur ama özellikle taraftarı düşününce riskli hamle

Bu adamı da amma abarttılar kimdir necidir fos çıkmaz inşallah

erdal keser'in sportif direktör olmasindan belliydi "alman ekölü"ne dönecegimiz.

bakalim tuchel ve erdal keser nasil bir ekip olusturacaklar.

yalniz yönetime bir ricam olacak: lütfen izin verin ve tuchel kendi ekibini, kendi istedigi kisiler ile kursun. en iyi uyum saglayabilecegi, tanidigi bildigi insanlar yaninda olsun ki, basarili bir ekip calismasi ciksin ortaya. yok yanina yerli yardimci verelim, sunu verelim bunu verelim yapmayin masraftan kacinmak iicn.

genc oyunculari cok iyi gelistirebilecegini düsünüyorum tuchel'in (örnegin bruma, umut gündogan, koray vs). bu bizim icin avantaj.

suan ismi gecenlerin arasindaki en iyi alternatif tuchel gibi.

Umarım çakılmayız. Hiç tanımıyorum bu elemanı.

Sonuç olarak Gerets'de Wolsfburg'u çalıştırdıktan sonra bize gelmişti. Tuchel'de tecrübe dışında aradığımız her özellik var. Taktik-Motivasyon-Disiplin. en önemlisi de Galatasaray'ın en önemli farkı olan takım ruhunu ortaya çıkarabilecek bir kişi gibi duruyor. Feldkamp'ı anımsatıyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt