Ve Thomas Tuchel Geliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi inşallah.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Sen kulupte calismaya basliyodun .s

a4y6umyr.jpg

hatun izin vermedi

tanimiyorum etmiyorum ama manciniye soylemedigini birakmayan taraftar bu adami yasatmaz kotu sonuclar gelmeye baslayinca

karsiyim bu tur adamlara ya getirirsin herkesin saygi duydugu bi hoca luce gibi yada alirsin yetenekli yerli bir hocayi ne isimiz var mainzin td'siyle

Yetenekli yerli hoca diye birsey yok kendinizi kandirmayin please.. thank you..

Almanyada yeni Klopp diyorlar ayrica schalke de istemisti ama mainz 5 m euro istemisti

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine başladık : alemin kralı. yeahhhhh muthiş hoca, vuhhhh kesin şampiyonuz havaları sanki 3 defa şampiyon olmuş uefa kupası kazanmış büyük hoca olma adayı birini aldık.... Kardeşlerim TÜRKİYE de şampiyon olmak öyle kolay değil hele böyle mafya vari bir düzen varsa o yüzden güçlü Türk antranör olması bizi avantajımızdı bu delikanlıyı burada HAM yaparlar bizde dövünür dururuz 5 ay sonra....

tanimiyorum etmiyorum ama manciniye soylemedigini birakmayan taraftar bu adami yasatmaz kotu sonuclar gelmeye baslayinca

karsiyim bu tur adamlara ya getirirsin herkesin saygi duydugu bi hoca luce gibi yada alirsin yetenekli yerli bir hocayi ne isimiz var mainzin td'siyle

Ülkece futbol cahili olduğumuz için başarısızlıkta isyan edilmeyecek TD yoktur. Tek çaresi var, başarılı olacaklar herkes kazanacak.

Ekleme mainz superdi bu sene çok agresif bir hoca ayrica klopp da mainzden bvb ye gecmistit bol bol gol atariz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eğer tahammül edilmezse konserve kutusu bağlar gidişini izleriz..

hic sans vermezsen bilemezsin

yabanci olsunda kumdan olsun tabi anliyorum sizi

en büyük yetenek avci idi

balon gibi patladi milli takimda

hikmet karaman'i mi getirelim? yoksa yilmaz vurali mi?

hamza hamzaoglu deme, milli takimda hain terim'in yardimcisi.. bu asamada gelmesi imkansiz

İkinci bir Skibbe dönemi olur diye kaygılarım var.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adami yerler burda üstelik takimi tanimasi icin en az 1 senesini alir kampa bütün cöpleri götürür sonra onu begenmedim bunu begenmedim transfer lazim oldu agustos bu adam hangi yerliyi isteyebilir ki bizim ligi hic izlemismidir... Seneye yine sabrileri salihleri ceyhunlari baltalari bol bol izleriz... Beni yanlis anlamayin kesinlikle kötü hoca demiyorum ama ligi bilen biri gelse daha iyi olur sanki...

Iyi adamdir ama benim asil korkum bu adam simdi kimseyi tanimiyor bizim oyunculardan Yigit fln hepsi kampa tekrar gidecek, transfer fln kamp boyunca yapilmayacak, cunku adam eksik olan bolgeleri bilmiyor. Sonra yonetime transfer listesi sunacak, yonetim temas kuracak fln fln....bu durum bize zorluk yasatir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt