Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
ftw kim olm 1-2 sene önce gs ile ilgili video yüklemek disinda bir numarasi yoktu simdi güya önemli bilgiler paylasiyor
haha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ftw kim olm 1-2 sene önce gs ile ilgili video yüklemek disinda bir numarasi yoktu simdi güya önemli bilgiler paylasiyor
wikipedia'ya baktim simdi adam bitane takim calistirmis hayatinda..allahim ya, bu ne simdi? ne basarisi var bu herifin? yazik valla.
Son kalan adaylar;
- Bernd Schuster
- Thomas Tuchel
Şöyle bir düşününce başkan Schuster'e daha yakındır. Umarım öyle birşey olmaz.
hahaama iyi kontake var duym falan almis galuba
ulan bu schusteri getirirlerse beni hoca yapsinlar daha iyi adamin elle tutulur dogru dürüst basarisi yok ve bu adam real madrid de calistirdi.
sana katiliyorum atesli birisi ve futbolcularin dilinden anlayan birisi yani bir havalara triplere girecek bir hoca degil esöfmanini giyer sag kenarina cikar öyle bir adam.
Abi anlamıyorum.
Şu Advocat Schuster gibi adamları kim bulup öneriyor? Dünyada 1 milyon tane hoca varsa en berbatları bir şekilde bizim listede oluyor.
Mancini bu Schuster gibi çapsızlardan bin kat daha iyi.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
ulan bu schusteri getirirlerse beni hoca yapsinlar daha iyi adamin elle tutulur dogru dürüst basarisi yok ve bu adam real madrid de calistirdi.
28 yasindayim, bunca zamandir Türkiye Ligini takip ediyorum, artik marka isimlerin önemsiz oldugunu anladik diye düsünüyorum.
Türkiye sartlarinin daha agir bastigi bir gercek. Bu sartlara göre hoca tercihi yapilmali acikcasi.
Ya yerli hoca ile calisacaksin, ya da sert, agresif, hirsli, basariya ac bir yabanci hocayla calisacaksin. Baska ihtimal yok.
Ben sahsen büyük isimlerin hep basarisiz oldugunu gördüm. Derwall´i göremedim, daha bebektim. Baska örnek de yok zaten.
Thomas Tuchel zaten yetersiz malzemeyle basarili olmaya alismis bir isim. Mucizeyi basarmis bir isim. Hemde 5 senedir.
Yani basarisinin tesadüf olmadigini 5 senedir gösteriyor zaten adam. Neden güvenmeyelim ki?
Neden Klopp´a güvendiler, neden Simeone´ye güvendiler? Onlar gerizekali da biz mi akilliyiz sadece?
evet istikrarlida ve de istanbula cabuk ayak uydurucagini düsünüyorum
Söylemeden gecemeyecegim. Aslinda bu tip örnek vermeyi sevmem ama Tuchel Klopp´tan cok daha basarili oldu.
Kulüp rekorunu Klopp degil, Tuchel kirdi. Kac defa kadrosu dagildi, yine de basarili oldu.
Mainz gibi dandik bir takimla haftalarca lider kalmak ne demek ya? Hemde Bundesliga´da.
Sonunda dogal olarak kapasiteleri yetmedi ama bu kapasiteye göre cok cok iyi yerde bitirdiler hep ligi. Bundesliga´yi haketmeyen bir kadro aslinda
BEN BU ADAMA ISINAMADIM NAPCAZ
kimi getirirseniz getirin bu sIkeciler oralarda oldumu hic bir antrenör basarili olamaz, zor olur, hele yabanci antrenör oldumu !!!
Ben de onun kadar oynarim, ben de en az sunun kadar yaparim turu mesaj yazanlari direk gormezden geldigim uyeler listesine ekliyorum.
Thomas Tuchel ne tur bir ortama geldiginin farkindadir umarim. Onun icin gormezden gelme opsiyonu olmayacak zira.