Ve Thomas Tuchel Geliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wikipedia'ya baktim simdi adam bitane takim calistirmis hayatinda..allahim ya, bu ne simdi? ne basarisi var bu herifin? yazik valla.

en iyilerini getirdik de ne oldu

Galatasaray okadar büyük ki en iyi Barcelona döneminin hocasını aldık ve sonuç sıfır. ersun'un da 0 başarısı vardı.

Kafa değişmeli artık. Ben bıktım açıkcası her sene hoca değiştirmekten.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

şampiyonlar ligi ve ligi bir arada götüremeyiz.şikeciler iyi olursa ligi bu senede alırlar.ispanya milli takımı da bu yüzden elendi.adamlar o kadar çok önemli maça çıktılar ki rakiplerine göre dünya kupasına bitik halde geldiler.biz geçtigimiz sene kadro derinligi kuramadık.selçuk burak falan hep oynadı.lig için ille kenardan gelen takımı sürükleyecek futbolcuları takıma monte etmeli tuchel.emre çolak veysel falan yüksek performans göstermek zorunda.furkan özçalı falan takıma monte edecek lig için.şampiyonlar ligi selçuk burak lig selçuk burak bu iş yürümez.

Son kalan adaylar;

- Bernd Schuster

- Thomas Tuchel

Şöyle bir düşününce başkan Schuster'e daha yakındır. Umarım öyle birşey olmaz.

ulan bu schusteri getirirlerse beni hoca yapsinlar daha iyi adamin elle tutulur dogru dürüst basarisi yok ve bu adam real madrid de calistirdi.

Abi anlamıyorum.

Şu Advocat Schuster gibi adamları kim bulup öneriyor? Dünyada 1 milyon tane hoca varsa en berbatları bir şekilde bizim listede oluyor.

Mancini bu Schuster gibi çapsızlardan bin kat daha iyi.

sana katiliyorum atesli birisi ve futbolcularin dilinden anlayan birisi yani bir havalara triplere girecek bir hoca degil esöfmanini giyer sag kenarina cikar öyle bir adam.

28 yasindayim, bunca zamandir Türkiye Ligini takip ediyorum, artik marka isimlerin önemsiz oldugunu anladik diye düsünüyorum.

Türkiye sartlarinin daha agir bastigi bir gercek. Bu sartlara göre hoca tercihi yapilmali acikcasi.

Ya yerli hoca ile calisacaksin, ya da sert, agresif, hirsli, basariya ac bir yabanci hocayla calisacaksin. Baska ihtimal yok.

Ben sahsen büyük isimlerin hep basarisiz oldugunu gördüm. Derwall´i göremedim, daha bebektim. Baska örnek de yok zaten.

Thomas Tuchel zaten yetersiz malzemeyle basarili olmaya alismis bir isim. Mucizeyi basarmis bir isim. Hemde 5 senedir.

Yani basarisinin tesadüf olmadigini 5 senedir gösteriyor zaten adam. Neden güvenmeyelim ki?

Neden Klopp´a güvendiler, neden Simeone´ye güvendiler? Onlar gerizekali da biz mi akilliyiz sadece?

Abi anlamıyorum.

Şu Advocat Schuster gibi adamları kim bulup öneriyor? Dünyada 1 milyon tane hoca varsa en berbatları bir şekilde bizim listede oluyor.

Mancini bu Schuster gibi çapsızlardan bin kat daha iyi.

kesinlikle mancini bunlara 10 basar

ulan bu schusteri getirirlerse beni hoca yapsinlar daha iyi adamin elle tutulur dogru dürüst basarisi yok ve bu adam real madrid de calistirdi.

Real'i şampiyon yaptı. Bu büyük bir yanılgı oluşturuyor.

Schuster'i çözmek için şu 2 soruyu sormak yeterli.

- Bu adam Real'i şampiyon yaptıktan sonra neden takımdan ayrıldı/kovuldu?

- Bu adam Real'i şampiyon yaptıktan sonra bir sürü daha iyi kulüp varken bjk'nin başına geçti?

Şu iki sorunun cevabı Schuster'in nasıl bir td olduğunu açıkca ifade ediyor.

Çöp.

28 yasindayim, bunca zamandir Türkiye Ligini takip ediyorum, artik marka isimlerin önemsiz oldugunu anladik diye düsünüyorum.

Türkiye sartlarinin daha agir bastigi bir gercek. Bu sartlara göre hoca tercihi yapilmali acikcasi.

Ya yerli hoca ile calisacaksin, ya da sert, agresif, hirsli, basariya ac bir yabanci hocayla calisacaksin. Baska ihtimal yok.

Ben sahsen büyük isimlerin hep basarisiz oldugunu gördüm. Derwall´i göremedim, daha bebektim. Baska örnek de yok zaten.

Thomas Tuchel zaten yetersiz malzemeyle basarili olmaya alismis bir isim. Mucizeyi basarmis bir isim. Hemde 5 senedir.

Yani basarisinin tesadüf olmadigini 5 senedir gösteriyor zaten adam. Neden güvenmeyelim ki?

Neden Klopp´a güvendiler, neden Simeone´ye güvendiler? Onlar gerizekali da biz mi akilliyiz sadece?

evet istikrarlida ve de istanbula cabuk ayak uydurucagini düsünüyorum

evet istikrarlida ve de istanbula cabuk ayak uydurucagini düsünüyorum

Söylemeden gecemeyecegim. Aslinda bu tip örnek vermeyi sevmem ama Tuchel Klopp´tan cok daha basarili oldu.

Kulüp rekorunu Klopp degil, Tuchel kirdi. Kac defa kadrosu dagildi, yine de basarili oldu.

Mainz gibi dandik bir takimla haftalarca lider kalmak ne demek ya? Hemde Bundesliga´da.

Sonunda dogal olarak kapasiteleri yetmedi ama bu kapasiteye göre cok cok iyi yerde bitirdiler hep ligi. Bundesliga´yi haketmeyen bir kadro aslinda

Söylemeden gecemeyecegim. Aslinda bu tip örnek vermeyi sevmem ama Tuchel Klopp´tan cok daha basarili oldu.

Kulüp rekorunu Klopp degil, Tuchel kirdi. Kac defa kadrosu dagildi, yine de basarili oldu.

Mainz gibi dandik bir takimla haftalarca lider kalmak ne demek ya? Hemde Bundesliga´da.

Sonunda dogal olarak kapasiteleri yetmedi ama bu kapasiteye göre cok cok iyi yerde bitirdiler hep ligi. Bundesliga´yi haketmeyen bir kadro aslinda

Mainz kadrosu bence çok kötü ama 1 sene dışında mükemmel sonuçlar aldı. Yapabileceği herşeyi yaptı

Takımı ben calistirsam zaten ligi ilk 2de bitirir

Tuchel'i tanımam ama beklentim;

1 Göze hoş gelen hücum futbolu oynatması

2 Takımda güzel bir arkadaşlık ortamı ve iyi bir takım kimyası yaratması

3 Genç yetenekleri işleyebilmesi

4 Elbette bu sezon şampiyon olması

5 SL'de elensek bile helal olsun dedirtecek bir performans göstermesi

Kısa vadede bunları yapması yeterli, başarırsa zaten uzun vadede bizimle olabilir

Sony Xperia

Ben de onun kadar oynarim, ben de en az sunun kadar yaparim turu mesaj yazanlari direk gormezden geldigim uyeler listesine ekliyorum.

Thomas Tuchel ne tur bir ortama geldiginin farkindadir umarim. Onun icin gormezden gelme opsiyonu olmayacak zira.

kimi getirirseniz getirin bu sIkeciler oralarda oldumu hic bir antrenör basarili olamaz, zor olur, hele yabanci antrenör oldumu !!!

Tabi başarı her kese göre değişir. Kim gelirse gelsin şu anki taraftar anlayışıyla hiç kimsə başarılı olamaz.

Kuralların ciğnendiği bir ülkede hiç bir şey olmaz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de onun kadar oynarim, ben de en az sunun kadar yaparim turu mesaj yazanlari direk gormezden geldigim uyeler listesine ekliyorum.

Thomas Tuchel ne tur bir ortama geldiginin farkindadir umarim. Onun icin gormezden gelme opsiyonu olmayacak zira.

İşte bunu diyorum. Adam takımı bende ikinci yapardım diyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt