Ve Tulun Konuştu

Galatasaray'da başkan Ünal Aysal'ın başdanışmanı olarak bilinen ve bu yüzden Ünal Aysal'ın birçok yaptırımının perde arkasında rolü olduğu iddia edilen Bülent Tulun sessizliğini bozdu

Galatasaray'da başkan Ünal Aysal'ın başdanışmanı olarak bilinen ve bu yüzden Ünal Aysal'ın birçok yaptırımının perde arkasında rolü olduğu iddia edilen Bülent Tulun sessizliğini bozdu.

Galatasaray'da başkan Ünal Aysal'ın başdanışmanı olarak bilinen ve bu yüzden Ünal Aysal'ın birçok yaptırımının perde arkasında rolü olduğu iddia edilen Bülent Tulun, uzun süren sessizliğini bozarak, tartışılan bazı transferlerde rolü olmadığını belirtti.

Bülent Tulun son günlerde gurbetçi iki futbolcu Kaan Baysal ve Sinan Gümüş'ün transferinden kendisinin sorumlu olarak gösterilmesi ve bu futbolculardan Kaan Baysal'ı teknik direktör Cesare Prandelli'nin kampa bile götürmediği yönündeki iddialara karşılık şu açıklamayı yaptı;

"Bu ismi geçen iki genç futbolcuyu tanımam, hiç görmedim, ellerini dahi sıkmadım. Transferlerinde dahlim yoktur. Benim bu iki futbolcuyu transfer ettirdiğimi söyleyip yazanlar, yalan yazıyor."

Bülent Tulun transfer döneminde sadece Başkan Ünal Aysal'ın kendisine görev vermesi durumunda harekete geçtiğini belirtip, çok tartışılan devre arası transferleriyle ilgili de şunları söyledi;

"Devre arası transferinde de sadece başkanımız Ünal Aysal'ın direktifi ile Veysel Sarı ve Koray Günter'in transfer görüşmelerini yürüttüm o kadar. Diğer transferler ile ilgili hiçbir çalışmam, rolüm, görüşmem olmamıştır."

Galatasaray'daki transfer söylentileri ile ilgili olarak oldukça dolu olan Bülent Tulun, bugüne kadar başkan Ünal Aysal'ın yönlendirmesi sonucu rol aldığı transferleri ise şöyle sıraladı;

"Elmander, Ujfalusi, Selçuk İnan, Sneijder, Drogba, Chedjou, Muslera. Bu oyuncular ile ilgili de kamuoyunun bilmek istediği her şeyi izah etmeye de hazırım. Galatasaray'da gizli saklı keyfe göre iş olmaz."

DHA

Başkanı taca atmış resmen.

Hajrovic'i Aysal kendi aldırdı diyorlardı zaten. Ama ben dahil herkes Tulun'dan bildi tabi haklı olarak.

Malesef Başkan da saçmalamaya başladı...

Ulan elmanderle selçuk Adnan polat döneminde anlaşılan oyuncular sahtekar. Imza töreninde yanında oldun diye emekli vermiş oluyorsun. Kaanla Sinan'ı tanımıyorsabunlar kesin iyi futbolculardır

Ulan elmanderle selçuk Adnan polat döneminde anlaşılan oyuncular sahtekar. Imza töreninde yanında oldun diye emekli vermiş oluyorsun. Kaanla Sinan'ı tanımıyorsabunlar kesin iyi futbolculardır

Ek olarak: selçuktada hasan şaş ve fatih terim rol almıştı. Sniperıda bizzat başkan aldı

evet valla... gözünün üstünde de kaş var bu ünal aysal'ın... bırakıp gitsin bir an önce...

Bırakıp gitsin diye birşey söyledim mi? Forumda kafasına göre herkese atar yapan tipler türedi artık çok enteresan... Böyle giderse antu'dan bir farkı kalmayacak güzelim forumun :crushed:

Adam kendini kendini yalanlamış.

Tulunu almanyaya yolladık ordaki işlerden sorumlu diye ama Almanyadan gurbetçi oyuncu transfer ediyoruz ve haberi olmayacak,ikisinide tanımayacak.

Bizde yedik.

Elmander 100 de100 polatın olduğundan eminim bende.

Selçukda fatih terimin etkisi büyükdü

Selçuk-Polat kalsa Fenerde idi, Şubat'ta protokol bile imzalandığı iddia ediliyordu. Terim ile Şaş bitirdi transferi.

Terim'in isteği ile alınanlar

Selçuk Inan

Felipe Melo

Emmanuel Eboue

Tomas Ujfalusi

Fernando Muslera

Albert Riera

Engin Baytar

Ceyhun Gülselam

Hamit Altıntop

Bruma

Nordin Amrabat

Yiğit Gökoğlan

Tulun isteği ile gelenler

Johan Elmander (Polat döneminde de görüşülmüş, Tulun bitirdi)

Aurelian Chedjou

Veysel Sarı

Koray Günter

Taraftarın ve başkanın getirdikleri+ ortak konsensus

Wesley Sneijder

Didier Drogba

Necati Ateş

Terim'in alınsın dediği ve alınamayanlar

Xherdan Shaqiri (Basel)

Lukas Podolski (Köln)

Luis Fabiano (Sao Paulo)

Dusan Tadic (Twente)

Kaka (AC Milan)- Allah korumuş

Angelo Ogbonna (FC Turin)

Carlinhos (Fluminense)

N.Gaitan (Benfica)

Alper Potuk (Eskişehirspor)

Matias Suarez (Anderlecht)

Hayroviç transferini kim yaptı, çıksın bunu söylesin önce. Mancini mi istedi yoksa menajer mi önerdi?

Yalan haber bence çunku;

Tulunun asıl görevi başkana gelecek eleştirilere siper olmak.Bu adama başkan bu açıklamaları yaptırmaz bence.

Tulun her ne kadar "Benim haberim ve suçum yok" dese de taraftarın gözünde kara listede.

Geri
Üst Alt