#vecinoistemiyoruz

Vecinoyu değil panik transferine karsiyiz bu adam sırf orta saha transferi yaptık demek için alınıyor 3.5 milyon Euro vereceklermis birde bu adamı tekrar biz satmaya kalkalım 1 milyon veren olmaz.

Aferin, taraftar olarak Belhanda'ya yaptığınızı Vecino'ya da yapın ki en baştan adamın modu düşsün

Yanlış başlık yapmışsınız Arkadaşlar. Oyuncuyu begenmeyebilirsin ama bu kadarı fazla. Dışlama kültürü bizde olmaz yakışmaz bize

Hayatında bizim maçlar hariç maç izlemeyen adamlar bile şimdi bu adam hakkında ne atıp tutar ama. Sosyal medyada ki sürü psikolojisi. Kahveye falan maç izlemeye gidince çok belli oluyor. Bakıyorum burada ki muhabbetin aynısı orda da dönüyor

Adamın ne suçu var? Herkesin dediği gibi Torreira sordular belki bu yaştaki adama bonservis verilmesi yanlış ama

Twitter'da ilk sıraya çıkmış. Bizim taraftarın bu yönünü seviyorum. İstemiyoruz vecino falan, yollayın geri.

Adamın ne suçu var? Herkesin dediği gibi Torreira sordular belki bu yaştaki adama bonservis verilmesi yanlış ama
Torreira'ya sorarak transfer mi yapılır şunu Kerem'in yaptığını söyleseler taraftar tesisleri basar böyle psikolojik yük atılır mı oyuncuların üstüne

Torreira'ya sorarak transfer mi yapılır şunu Kerem'in yaptığını söyleseler taraftar tesisleri basar böyle psikolojik yük atılır mı oyuncuların üstüne
Ben yapıldığını iddia etmedim ki genel olarak böyle yazılıp konuşuluyordu

Başıma bir şey gelmeyecekse transfer hamlesini yanlış bulsam da oyuncu ismi üzerinden bu şekilde bir aşağılama yapılması çok çirkin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Benimde hayalimdeki oyuncu farklı klasta biriydi ama kendi bacağımıza sıkmayalım.
Şu anda iyi gidiyoruz.

Oyuncuyu rencide edecek bir yaklasim, kesinlikle karsiyim. Oyuncunun transfer edilmesinden ote bu yasta bir oyuncuya bonservis verilmesi skandal. Onun da muhatabi Vecino degil Erden Timur.

Oğlum topçunun ne suçu var, siz hasta mısınız?

Vecino o kadar kotu bir oyuncu degil yahu bu ergen tayfa pisman olacak bu sacmaliklari yazdiklarini simdiden soyleyeyim.

hayaller hayatlar olduk vallahi.
nese ağlamayı kestikten sonra vecihi bey formayı giydiğinde destek olmak taraftarlığın birinci görevidir. bunu da not düşeyim.

transfersarayı tutanlar gitsinler reali, city i falan tutsunlar anca soğuturlar kendilerini.

Geri
Üst Alt