- 3 Haziran 2015
- 56.641
- 65.772
- 4.143
Kosovalilara kardeş mardeş deniyor yanlız onlar hiç öyle görmüyor açıkçası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok sevdiğin Marcao bicmisti herifi3-1 yendigimiz macta kendini kursun yemis gibi atip penalti almisti yamuk herif.
40 lık çekoo bile olurdu. Geçen maçı çözdü. Bize acil vedat ceko tarzı bir forvet lazımbunu zamanında devşirebilsek dünya kupası ve avrupa şampiyonalarında hep ilk 4 içinde olurduk. milli takım için tek eksiğimiz bunun gibi bir santrafor.
Ne bicmesi yaw? Adam topa girdi. 2 metrelik deve kumesine tilki girmis icmaya calisan tavuk gibi cirpinarak kendini yere atti. Marcao'yu da sevmem. Yaptigi tek olumlu sey haini saha iconde zorbalamak olduÇok sevdiğin Marcao bicmisti herifi
ben de kesinlikle katılıyorum lakin ilginç bir şey dikkatimi çekti. Sanırım Gurbetçi Türkler ile gurbetçi Arnavutların arasında olan bir şey. Çevremde bir çok kosovali var ve bizleri isgalci barbar olarak görüyorlar.arnavutlulari sevmiyorum onlarda bizi sevmiyor, bunlara elenirsek kendimi keserim
ayni tecrübeyi bende edindim kemom, ondan ziyade kültürsüz medeniyetsiz insanlar coguben de kesinlikle katılıyorum lakin ilginç bir şey dikkatimi çekti. Sanırım Gurbetçi Türkler ile gurbetçi Arnavutların arasında olan bir şey. Çevremde bir çok kosovali var ve bizleri isgalci barbar olarak görüyorlar.
Ne bicmesi yaw? Adam topa girdi. 2 metrelik deve kumesine tilki girmis icmaya calisan tavuk gibi cirpinarak kendini yere atti. Marcao'yu da sevmem. Yaptigi tek olumlu sey haini saha iconde zorbalamak oldu
Üstat böyle giriş olmaz 1:05 ten itibaren izle
Brawo sinan abitopa ilk markao vuruo heis muriç de savurduğu sol ayağıyla markaoya geçiriyor. eğer didikleyeceksek ilk faülü muriç yapıyor kralcaoya.