Vedat Muriqi: "Dünya Kupası için küçük bir adım kaldı"

Artımız rehavete kapılacak bir milli takımımız yok artık çakar geçeriz , takımın yüzde 90 i karakterli aç hırslı topçulardan oluşmaktadır.

Valla Slovakya maçını izledim. Her maç sahada mücadele ile kazanılır. Romanyadan iyi takımlar kesinlikle. Hoca moca ayakları iyi. Defansları pek iyi değil. Kağıt üstünde favoriyiz ama sadece kağıt üstünde. Vedat iyi forvet. Okan burukun kazandırdığı topçulardan. Vedatı iyi tutmamız lazım. Kendi takımını motivasyon için böyle konuşması normal. Küçük adım derken maç anlamında demiştir. Kendisi de Türk sayılır.

bunu zamanında devşirebilsek dünya kupası ve avrupa şampiyonalarında hep ilk 4 içinde olurduk. milli takım için tek eksiğimiz bunun gibi bir santrafor.

arnavutlulari sevmiyorum onlarda bizi sevmiyor, bunlara elenirsek kendimi keserim
ben de kesinlikle katılıyorum lakin ilginç bir şey dikkatimi çekti. Sanırım Gurbetçi Türkler ile gurbetçi Arnavutların arasında olan bir şey. Çevremde bir çok kosovali var ve bizleri isgalci barbar olarak görüyorlar.

ben de kesinlikle katılıyorum lakin ilginç bir şey dikkatimi çekti. Sanırım Gurbetçi Türkler ile gurbetçi Arnavutların arasında olan bir şey. Çevremde bir çok kosovali var ve bizleri isgalci barbar olarak görüyorlar.
ayni tecrübeyi bende edindim kemom, ondan ziyade kültürsüz medeniyetsiz insanlar cogu

Geri
Üst Alt