Vedat Muriqi Lazio'da

Cenk te saibe yoktu bence cl performansi ve +everton malligi birlesince o rakam cikti niasseye de cok para vermislerdi

Muric'in tavani bence 12-14milyon
aradaki fark fenerin transfer basarisidir :)
Şaibe var demedim, Cenk gibi düz 1 forvet 20 üstü hayatta etmezdi.

Ben 20m eder demiyorum. Bunlar bir şekilde satarken biz aldığımız gol kralını aynı paraya alıcı bulmayı bırak, bedavaya kiraladık neredeyse.
Benim derdim o değil, bu yöneticilerle bu kadar. Diagne'yi yaz boyu satmak için her şeyi yaparsan değersizleştirirsin zaten senin tek satma formülün de D'avila üzerinden Arabistan'a falan yollamak.

İtalya şikenin kralının döndüğü ülke, UniCredit üzerinden döndürüyorlar bu işi. Eljif de bu da bariz şike transferleri ha bunu becerebilmek de başarı mıdır evet başarıdır.

Vedat 20 ediyorsa neden Vedat'ı Lazio Rize'deyken almadı da fb ye geçtikten sonra aldı? Bu adam o zamana kadar hiç maça çıkmadı mı da fbdeyken keşfediyorlar? Fb'yi aklayacağınıza biraz gözünüzü açın...

Benim derdim o değil, bu yöneticilerle bu kadar. Diagne'yi yaz boyu satmak için her şeyi yaparsan değersizleştirirsin zaten senin tek satma formülün de D'avila üzerinden Arabistan'a falan yollamak.

İtalya şikenin kralının döndüğü ülke, UniCredit üzerinden döndürüyorlar bu işi. Eljif de bu da bariz şike transferleri ha bunu becerebilmek de başarı mıdır evet başarıdır.
Kör topal oyuncu arıyoruz her sene

Vedat 20 ediyorsa neden Vedat'ı Lazio Rize'deyken almadı da fb ye geçtikten sonra aldı? Bu adam o zamana kadar hiç maça çıkmadı mı da fbdeyken keşfediyorlar? Fb'yi aklayacağınıza biraz gözünüzü açın...
Bu biraz saçma bir argüman olmuş.Aklamaya çalışmıyorum ama bu argumana karşılık neden marcaoyu kesfetmediler de bizdeyken keşfettiler derler.

Bu biraz saçma bir argüman olmuş.Aklamaya çalışmıyorum ama bu argumana karşılık neden marcaoyu kesfetmediler de bizdeyken keşfettiler derler.
Marcao bizimle şampiyonluk yaşadı Cl de oynadı. Vedat fb de şampiyon mu oldu veya ne ekstra yaptı hem de 1 sezon içinde?

soruyu şöyle soralım haydi arap takımları neyse de koskoca lazio ve napoli feneri kurtarmak için transfer şikesi sırasına mı girmişler

adam eder etmez ayrı bir şey ama adminin son 10 yıl kıyası da çok uygun değil buna zira futbol piyasası neymar öncesi ve sonrası diye ayrıldı fiyat olarak

Ben 20 eder demedim ki :) argüman saçma Rize'de niye kesfetmediler de fenerde keşfettiler diye bir argüman olmaz
Yav adam pek farkı yok demiş kısmen de haklı zira Fenere gittikten sonra oynadığı tek lig Süper lig.

Derbilerde iyi oynadı desek o da yok.

Marcao iyi kötü 14 tane Avrupa maçına çıktı bizde.

Geri
Üst Alt