Vedat Muriqi Lazio'da

Sirf Süperlig de 15 gol atti diye 20 Milyon mu vermisler he canim he.

soruyu şöyle soralım haydi arap takımları neyse de koskoca lazio ve napoli feneri kurtarmak için transfer şikesi sırasına mı girmişler

adam eder etmez ayrı bir şey ama adminin son 10 yıl kıyası da çok uygun değil buna zira futbol piyasası neymar öncesi ve sonrası diye ayrıldı fiyat olarak
Pandemi var, olmasa ok.

UniCredit Napoli başkanı için önemli bir yatırım firması keza Napoli nasıl bir yer sen benden iyi biliyorsundur.

Lazio için durumu tam bilmiyorum bakmak lazım, sportif direktörleri Kosovalı diyorlardı, oradan bir şey olmuştur belki ha 20 kağıdı verseler İtalya liginin tozunu attıran Piatek'i de getirirlerdi sanki daha da garanti olurdu.

soruyu şöyle soralım haydi arap takımları neyse de koskoca lazio ve napoli feneri kurtarmak için transfer şikesi sırasına mı girmişler

adam eder etmez ayrı bir şey ama adminin son 10 yıl kıyası da çok uygun değil buna zira futbol piyasası neymar öncesi ve sonrası diye ayrıldı fiyat olarak

Italya şikenin anavatanıdır!

Fenerle ve kibrista platiniye rüşvet veren ali koçla boyle ortak çok yanlari var yani, o yuzden sevişirler birbirleriyle!

Pandemi var, olmasa ok.

UniCredit Napoli başkanı için önemli bir yatırım firması keza Napoli nasıl bir yer sen benden iyi biliyorsundur.

Lazio için durumu tam bilmiyorum bakmak lazım, sportif direktörleri Kosovalı diyorlardı, oradan bir şey olmuştur belki ha 20 kağıdı verseler İtalya liginin tozunu attıran Piatek'i de getirirlerdi sanki daha da garanti olurdu.

yav ne bileyim garip geliyor unicredit filan bu işlere girer mi

bana göre mevcut piyasada muric bu fiyat eder çünkü piyasa anormal

marcao da 20 eder mesela sorloth rahat 30 eder satılabilse

bunun sebebi oyuncuların kalitesinden çok piyasanın anormalliği

covid harcamaları henüz pek etkilemedi gibi avrupada

Şaibe var demedim, Cenk gibi düz 1 forvet 20 üstü hayatta etmezdi.
Abi mevzu edip etmemesi değil ki zaten. Günümüzde artık topçulara ederinden fazlası sıkça verilir oldu. Yani sen ben istediğimiz kadar etmez diyelim. Bunun bir önemi yok. Topçunun fiyatını belirleyen çok fazla etmen var. Passaportu, menajeri, yaşı, pazarlama stratejin... O fiyata satabilmişsen etmiştir demektir.

Cenk o performansı BJK'de değil de bizde gösterse taraftar olarak biz de 20 milyon isterdik.

Vedat'a ödenen para da futbol dünyasında bir şey değil. Yaşı uygun, milli takımında oynuyor, leş gibi bir takımda gayet iyi skor yapmış, gelişimini FB'de bile devam ettirmiş ve yaşından ötürü gelişimini sürdürme ihtimali yüksek, oyun tarzı İtalya'ya uygun.
Ek olarak İtalya'da balkan topçular daha fazla rağbet görüyor. Onunla alakalı bir kural vardı sanırım.

Bu rakama satılması yönetim başarıdır ama zaten üç aşağı beş yukarı bu rakamı eder. Pandemi filan da hikayeymiş. Onu da gördük. Millet piyasa düşecek diye bekliyordu sözde ama en basitinden Havertz 72 milyona gideli 24 saat olmadı.

Hiç üşenmedim lazionun son 7 yılda en fazla para verdiği oyunculara baktım

13-14:Lucas Biglia - 8.4 milyon euro

14-15:Stefan de Vrij-7 milyon euro

15-16:Sergej Milinkovic-Savic: 18 milyon euro

16-17:Ciro İmmobile-9.45 milyon euro

17-18Pedro Neto-7.5 milyon euro

18-19:Joaquin Correa-15.3 milyon euro

19-20:Manuel Lazzari-13.7 milyon euro

Adamların en fazla para verdiği oyuncu Milinkovic-Savic.Oda büyük klüblerden birine en az 60-70e satılacak potansiyelli bir oyuncu.

Diğer aldıkları oyuncuların kalitelerine bakın ve bonservis bedellerine.Sonrada vedat denilen kazmaya 20 verilecekmiş hadi oradan.

Bonuslarla 20 milyon bence normal rakam. Çok abartılacak durum yok.
Biz Diagne’ye 15 verdik. Vedat yeni 26 yaşına girdi. Kaliteli bir oyuncu. Orada iyi işler yapmasını bekliyorum. Fiyasko transfer olmaz.
Galatasaray için de iyi oldu. Adamlar kaliteli bir forvetten oldular. Leş transferler yapıyorlar.

Sorun ne?

yav ne bileyim garip geliyor unicredit filan bu işlere girer mi

bana göre mevcut piyasada muric bu fiyat eder çünkü piyasa anormal

marcao da 20 eder mesela sorloth rahat 30 eder satılabilse

bunun sebebi oyuncuların kalitesinden çok piyasanın anormalliği

covid harcamaları henüz pek etkilemedi gibi avrupada
Bence acayip etkiledi, harcanan bedeller geçen yıla göre çok düştü kesinlikle. O yüzden 10 yıl kıyaslaması yaptım zaten.

Hani Vedat'tan daha iyi 20ye alınacak adam seçeneği de çok.

Neyse izleyelim görelim; hikayenin sonu nasıl olacak bakalım

Diagne’ye 13 milyon verildiği ortamda buna 20 milyon veren keriz de olur tabiki.

Bence acayip etkiledi, harcanan bedeller geçen yıla göre çok düştü kesinlikle. O yüzden 10 yıl kıyaslaması yaptım zaten.

Hani Vedat'tan daha iyi 20ye alınacak adam seçeneği de çok.

Neyse izleyelim görelim; hikayenin sonu nasıl olacak bakalım

Hikayenin sonu belli.

En gec 2 sene sonra Vedat Fener'e geri gelir kiralik.

Taktınız Diagne de Diagne yav. Bonservis hesaplarken bonusu koyuyorduk şimdi bir de vergiyi de ekliyoruz 15 oldu.

Biz o adama o parayı verince o adamın değeri 13 olmaz fiyatı 13 olur. Sen değerinin üstünde vermişsen sen gerizekalısındır.

Bu da diğer transferleri meşru kılmaz.

Kepa'nın 80 ettiği yerde her kaleci transferi ucuzdur o zaman, böyle mantık mı olur yav.

Diagne’ye 13 milyon verildiği ortamda buna 20 milyon veren keriz de olur tabiki.

Diagne kar edilip satilsin diye alinmadi
Eldeki bonservis geliri diger sezona aktarilsin diye alindi
Ha arada ne oldu neden satamadik bilmiyorum ama biz aldigimizda alicisi hazirdi diye dusunuyorum

Diagne kar edilip satilsin diye alinmadi
Eldeki bonservis geliri diger sezona aktarilsin diye alindi
Ha arada ne oldu neden satamadik bilmiyorum ama biz aldigimizda alicisi hazirdi diye dusunuyorum
Arabistan'da operasyon yapıldı o yazın başında.

Ayrıyetten Diagne bu kazma herifi top diye oynar.Vedat bi tarafını yırtsa 30 gol atamaz.Fenerliler elden çıkarmak lazım diye yırtınırken burada Ronaldo muamelesi görüyor herif.

Bonuslarla 20 milyon bence normal rakam. Çok abartılacak durum yok.
Biz Diagne’ye 15 verdik. Vedat yeni 26 yaşına girdi. Kaliteli bir oyuncu. Orada iyi işler yapmasını bekliyorum. Fiyasko transfer olmaz.
Galatasaray için de iyi oldu. Adamlar kaliteli bir forvetten oldular. Leş transferler yapıyorlar.

Sorun ne?

Bizimkiler mecbur kaldi tek santraforumuz yoktu, gomis satilmisti 6 ya Alan olmayinca aldilar.

Lazio 3.santrafora pandemi doneminde gelirleri iyice dusecekken verir mi yoksa ali koctan dolayli yoldan 25 alirsa mi alir ?

Ayrıyetten Diagne bu kazma herifi top diye oynar.Vedat bi tarafını yırtsa 30 gol atamaz.Fenerliler elden çıkarmak lazım diye yırtınırken burada Ronaldo muamelesi görüyor herif.

Fenerliler elife kufrediyordu yollayin kazmayi diyordu 18 e gitti , vedata kufretmeye basladilar o da 20 ye gidiyor!!! Tabi yersen..

Geri
Üst Alt