Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ve avuç avuç para harcanan Epl ye bu.Valla 10+2ye koşa koşa gönderirler gibi.
Pandemi var, olmasa ok.soruyu şöyle soralım haydi arap takımları neyse de koskoca lazio ve napoli feneri kurtarmak için transfer şikesi sırasına mı girmişler
adam eder etmez ayrı bir şey ama adminin son 10 yıl kıyası da çok uygun değil buna zira futbol piyasası neymar öncesi ve sonrası diye ayrıldı fiyat olarak
soruyu şöyle soralım haydi arap takımları neyse de koskoca lazio ve napoli feneri kurtarmak için transfer şikesi sırasına mı girmişler
adam eder etmez ayrı bir şey ama adminin son 10 yıl kıyası da çok uygun değil buna zira futbol piyasası neymar öncesi ve sonrası diye ayrıldı fiyat olarak
Pandemi var, olmasa ok.
UniCredit Napoli başkanı için önemli bir yatırım firması keza Napoli nasıl bir yer sen benden iyi biliyorsundur.
Lazio için durumu tam bilmiyorum bakmak lazım, sportif direktörleri Kosovalı diyorlardı, oradan bir şey olmuştur belki ha 20 kağıdı verseler İtalya liginin tozunu attıran Piatek'i de getirirlerdi sanki daha da garanti olurdu.
Abi mevzu edip etmemesi değil ki zaten. Günümüzde artık topçulara ederinden fazlası sıkça verilir oldu. Yani sen ben istediğimiz kadar etmez diyelim. Bunun bir önemi yok. Topçunun fiyatını belirleyen çok fazla etmen var. Passaportu, menajeri, yaşı, pazarlama stratejin... O fiyata satabilmişsen etmiştir demektir.Şaibe var demedim, Cenk gibi düz 1 forvet 20 üstü hayatta etmezdi.
Bence acayip etkiledi, harcanan bedeller geçen yıla göre çok düştü kesinlikle. O yüzden 10 yıl kıyaslaması yaptım zaten.yav ne bileyim garip geliyor unicredit filan bu işlere girer mi
bana göre mevcut piyasada muric bu fiyat eder çünkü piyasa anormal
marcao da 20 eder mesela sorloth rahat 30 eder satılabilse
bunun sebebi oyuncuların kalitesinden çok piyasanın anormalliği
covid harcamaları henüz pek etkilemedi gibi avrupada
Bence acayip etkiledi, harcanan bedeller geçen yıla göre çok düştü kesinlikle. O yüzden 10 yıl kıyaslaması yaptım zaten.
Hani Vedat'tan daha iyi 20ye alınacak adam seçeneği de çok.
Neyse izleyelim görelim; hikayenin sonu nasıl olacak bakalım
Diagne’ye 13 milyon verildiği ortamda buna 20 milyon veren keriz de olur tabiki.
Arabistan'da operasyon yapıldı o yazın başında.Diagne kar edilip satilsin diye alinmadi
Eldeki bonservis geliri diger sezona aktarilsin diye alindi
Ha arada ne oldu neden satamadik bilmiyorum ama biz aldigimizda alicisi hazirdi diye dusunuyorum
Bonuslarla 20 milyon bence normal rakam. Çok abartılacak durum yok.
Biz Diagne’ye 15 verdik. Vedat yeni 26 yaşına girdi. Kaliteli bir oyuncu. Orada iyi işler yapmasını bekliyorum. Fiyasko transfer olmaz.
Galatasaray için de iyi oldu. Adamlar kaliteli bir forvetten oldular. Leş transferler yapıyorlar.
Sorun ne?
Arabistan'da operasyon yapıldı o yazın başında.
Ayrıyetten Diagne bu kazma herifi top diye oynar.Vedat bi tarafını yırtsa 30 gol atamaz.Fenerliler elden çıkarmak lazım diye yırtınırken burada Ronaldo muamelesi görüyor herif.