Vedat Muriqi Lazio'da

birkaç sena footballleaks belgelerinde düşer bu konuştuğumuz mevzular ama birşey olmaz
uefa&fifa fenerden daha pis kurumlar

Fenerbahçe: "Sağlık kontrollerinin tamamlanması ile profesyonel futbolcumuz Vedat Muriqi'in İtalyan Kulübü S.S. Lazio'ya, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 17.500.000 Avro net bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. "

Fenerbahçe: "Transfer bedeline ilaveten, S.S. Lazio kulübünün sportif sonuçlarına bağlı olarak S.S. Lazio, Kulübümüze aşamalı olarak azami net 2.500.000 Avro bonus bedeli ödeyecektir."

Fenerbahçe: "Ayrıca, S.S. Lazio tarafından Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde S.S. Lazio tarafından elde edilecek transfer bedeline bağlı olarak Kulübümüze %5 bonus bedeli ödeyecektir."

Iyi kitlemisler. Sonraki satistan pay bile eklenmis

inşallah başarısız olur.kadroya dahi giremez.Lazioya olan sempatim bitmiştir.Forza Roma bu saatten sonra

Aslında ffp ve limitin arkasından dolanmak.Koc cebinden para koysa bile ffp için etkisi yok Lazio buna 10 veriyordur koç da 7.5 cebinden koyup ffp için alan yaratiyordur.Ben ayiplamiyorum çünkü biz de ffp için bir sürü şey yapuyoruz.

Aldığınız futbolcuların maaşını da böyle detaylı açıklasanıza

2,1 milyon rizeye gidiyor. Sonrada 375 bin daha alabilirler.

10 milyonu alinin cepten çıkmıştır gerisi lazionundur gerçi 7.5 milyon bile çok buna devre arasında döner Türkiyeye

Buna 20 verecegime Sorloth’a 25 veririm. Cok ilginc gercekten. Ben Vedat’in gomuldugu kadar kotu futbolcu olmadigini dusunuyordum ama max 10 eder. Hele ki bu parayi italyanlarin vermesi daha da ilginc.

Geri
Üst Alt