# Vedran Ćorluka

Cevap: Corluka Bitiyor

Haydaaaa !! Su yonetimide hic anlamiyorum. Niye acele edersin ki be kardesim. Daha dur transfer sezonu yeni basladi. Biraz bekle. Belki daha iyisni bulacaktik.

Gerekli bölgelere transfer yapamamamız değil de, düşüp düşmeyeceği belli olmayan rakibimiz gidiyor eksik bölgelerini sağlam adamlarla doldururken biz neyi bekliyoruz anlamak mümkün değil. Fatih Hoca iyi sabrediyor bu yönetime.

Kanat oyuncusu lazım bize kanat. Gidin yabancı kaleci alın bari 1 tane daha..

Yonetim bu sefer sinifta kaldi

Bu ne her seferinde yönetim sınıfta kaldı. Bir maç kaybediliyor yönetim sınıfta kalıyor. Yeni bir oyuncu alınırsa diğer takımlardan bir kaç gün sonra transfer yapmış olacağız. Yönet,me saydırmak için fırsat kollamayın.

Eboue'nin gelmesine en fazla 15 gün kalmışken yapılacak sağ bek transferi nersinden bakarsak bakalım transfer yapmış olmak için yapılan sağ-bektir. Bu Corluka olsa bile. Hatta birde kiralık olarak alınacağını göze alırsak tam laf olsun transferi olduğu daha da bağırıyor.

En azından bu transferi bitirin de savunmamızda gereksiz adamlar izlemek zorunda kalmayalım.

Takımda kanat namına hiçbir şey yok,1 aydır bir tane adamın peşinde koşuyorlar onu da bitiremeyip ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar ama hala yönetime laf etmeyin diyenler var içimizde ben de buna hayret ediyorum.Şampiyonluk kaçtığı zaman çıkıp konuşsak daha mı iyi ederiz?Yönetim transfer konusunda sadece dil kaslarını geliştirdi ötesi var mı?"Şampiyonlar Ligi için şimdiden takviye yapmalıyız yoksa geç kalırız." dedikten 2 hafta sonra "Biz zaten şampiyonuz bu kadroyla,oyuncu almak için de hevesli değiliz." diye bir açıklama yaparsa sayın başkanımız kendisi eleştirilir,eleştirilmelidir kimse de kusura bakmasın.Hele o yanındaki yeniçeriler eleştiriden daha fazlasını hak ediyorlar.

Aslında istediğin hücumcuları devre arası vermiyolar, sezon sonu alalım denmiş olabilir. Hoca da sağ beki garantiye alıp Eboue gelince de, çok sağlam bir sağ kanada sahip olmayı tercih etmiştir.

Bu durumda solda Emre-Baytar dönüşümlü oynayacak ve Baros'un sakatlanmaması için dua edeceğiz.

Aslında istediğin hücumcuları devre arası vermiyolar, sezon sonu alalım denmiş olabilir. Hoca da sağ beki garantiye alıp Eboue gelince de, çok sağlam bir sağ kanada sahip olmayı tercih etmiştir.

Bu durumda solda Emre-Baytar dönüşümlü oynayacak ve Baros'un sakatlanmaması için dua edeceğiz.

Bu durum beni çok kızdırıyor işte. Bana ne kardeşim alın işte bi adam.

Ama hepsi bu MAA nın suçu. Şerefsiz köpek almıyor kararları ne olacağı belli değil ama Fenerle önceden konuşuyo söylüyo ne olacağını, Fener'de gidiyo Sow u alıyor.

Corluka gelirse Eboue'yi sag kanatmi oynatacak acaba?

Insallah yanilirim, Eboue bekte ne kadar verimli oldugunu gøsterince bøyle sacma islerle ugrasmayiz insallah.

Bu durum beni çok kızdırıyor işte. Bana ne kardeşim alın işte bi adam.

Ama hepsi bu MAA nın suçu. Şerefsiz köpek almıyor kararları ne olacağı belli değil ama Fenerle önceden konuşuyo söylüyo ne olacağını, Fener'de gidiyo Sow u alıyor.

Rıza senin Sabri' deki durumunu bende sanırm yönetimde yaşıyorum. Savunacak birşeyler arıyorum ama bulmakta zorlanıyorum.

corluka defan oyuncusu degil mi???

bize defans lazim degilki..sol kanat ve kanat lazim.

oldu olacak, bir kaleci daha alalim o zaman..

Bu transfer gerçekleşirse son maçlardaki performansını göz önüne alırsak çanlar Melo için çalıyor olabilir.

Yabancı sınırlaması nedeniyle içerden alternatif yaratılabilir diye düşünüyorum tabi bazı maçlarda.

kim gelirse gelsin umrumda değil, eğer uefa basarsa cezayı çekilelim şu adilerin liginden

Geri
Üst Alt