# Vedran Ćorluka

Cevap: Galatasaray Vedran Ćorluka'ya Resmi Teklif Yaptı

Milli takımın Hırvatistan maçını izlemedin mi Hakan adam felç etti Gökhan'ın kanadını

ya 1 maclik adam beyenilir mi ? ozaman Sabri'yi milli maclarin bazilarinda izleyen TDler 30 Million önermesi lazim bize. bi kac Macta sabride darmadagin etmisti ( milli macta , hangisi sorma )

Corluka, bu ligte "reyiz" statüsünde oynar. :yenieek:

ya 1 maclik adam beyenilir mi ? ozaman Sabri'yi milli maclarin bazilarinda izleyen TDler 30 Million önermesi lazim bize. bi kac Macta sabride darmadagin etmisti ( milli macta , hangisi sorma )

Sabri'nin futbol kariyerinde yok 30 milyonluk maç

1 maçlık adam beğenelim demedim zaten kim bu adam diye sorunca sen belki o maçta izlemişsindir die hatırlamana yardımcı olur diye örnek verdim

Birde kesik yedigi adama bakalım walker gibi genc ve tecrubesiz 1 adam oynuyor onun yerine. Corlukada tecrubeli iyi bir sagbek ama niye oynatılmadığını bilmiyorum.Ama walker oynadıgına gore demekki performansı dusuk.

semih-zan

Sağ bek diyoruz da daha ziyade sol bekte görüyorum ben bu adamı hep.

Orada da Ekotto var :)

Premier ligde 4 senede 140 maça çıkan adamı tek maçlık adam yaptınız ya :)

Tottenham'a resmi teklif yapıyoruz, zerre miktarı ingiliz sitesinde gecmemesi ve Spurs'lulerin haberinin olmaması da cok enteresan degil mi? CNN Turk sıcmıs yine bi yerinden anlasılan..

Fatih hoca istiyorsa biseyler kurmustur kafasında

ben olumlu bakıyorum

Kalitesi tartışılmaz, yalnız halletmemiz gereken daha öncelikli mevkiler var. Tabiki gelirse iyi olur..

[video=youtube;bboKvu-u85M]https://www.youtube.com/watch?v=bboKvu-u85M[/video]

Corluka ilk golde Gökhan Gönül'ü maymun ediyor.

Ben çözdüm olayı: transfer yapmayıp, corluka'yı kiralayıp, eboue den sağ açık mevkisinde faydalanacağız.

Ön yargılı olan arkadaşlar 500-600 bin gibi bir kiralama bedelinden bahsediliyor playofflarda Eboue'nin kasığı çekip sekmeye başladığında yedek kulubesinde Sabri'yi göreceğinizi unutmayın

Kaynak Ertem Şener mi :asd:

Corluka, Alex'ten iyi bir oyuncudur bence. Neden Corluka? Aslında bunun cevabının, bugunun ihtiyaçlarıyla fazla bir alakası yok, yani şu an için Corluka acil ihtiyaç duyulan bir mevk,/oyuncu değil. Ama... Aması var...

Bir kere şu tespite katılmak lazım, Türkiye ligi pahalı bir lig daha doğrusu Rusya ligi, Arap ulkeleri gibi, ekstra şark tazminatı istenen (gerek bonservis, gerek yıllık ucret) bir ulke ne yazık ki. Yani Türk, Rus ve Arap kuluplerinin isimsiz-no name oyuncuları bile hesaplı bir maliyetle alma şansı kalmadı, uluslararsı algı bu şekilde oluştu bir kere. Üstelik TSL vitrin bir lig değil, kulup özelinde de G.Saray 2000'lerdeki başarıları ve imajı/saygınlığı artık yok. Bu nedenlerden ötürü, yurtdışı pazarında eğer oyuncunun konjoktürel satışı söz konusu değilse, oyuncunun fiyatı( ve yılık ucreti) iyice uçuyor, üstelik gelmek de istemiyorlar.

Konjoktur transferi ne demek? Şu demek, oyuncunun o transfer dönemindeki transferi, sizin talebinizi olsa da olmasa da buyuk olasılıkla vardır, şartları oluşmuştur. Var olan kulubuyle sorunları vardır, yedek konumdadır, vs. Baros, Keita hatta Lincoln bu tur transferlerdir. Konjokturu oluşmadan, sadece talebe bağlı transfer etmek isterseniz, ekstra maliyete katlanırsınız. Zaten kimse G.saraya'a gelmek için can atmıyor, elinizdeki tek silah net yuksek yıllık ücret. Ama o da her zaman işe yaramıyor.

Her transfer döneminde kalitesi/kalibresi G.Saray'ın üzerinde olup, konjoktur olarak transferi gelmiş oyuncu varsa ve ikna edebiliyorsanız, o an için oyuncuya ihtiyacınız olmasa bile transfer etmek mantıklı aslında. Corluka Hırvat Milli Takımının en iyi 2-3 oyuncusundan biri. Hatta yaş, vs diğer faktorleri dusunudugumuzde en iyisi denilebilir. Srna yaşlandı artık önünde uzun yıllar yok. Corluka bir savunma oyuncusu olarak önünde 6-7 yılı daha var. Corluka bugun olmazsa olmaz değil ama yarın obur gun savunma adamı ihtiyacı oldugunda, Corluka'nın 2 gömlek alt kalitesine aynı parayı vermek zorunda kalabilirsin. Asıl Ulfaluji ile orta-uzun vadeli plan olmaz ancak gunu kurtarır.

Ben çözdüm olayı: transfer yapmayıp, corluka'yı kiralayıp, eboue den sağ açık mevkisinde faydalanacağız.

Sezon başında en çok eleştirildiği bolgede yani :) Eboue sağ açık oynayamaz haftalarca su adamı sağbeke ceksinler die dua ettm sonunda terim doğruyu buldu ve nasıl oynadığınıda gördünüz

Ekstra bi savunmaciya hayir demem. Buyursun gelsin, ilk 11'de yeri hazir.

Yahu sağ kanada fark yaratacak sağlam bir adam koyarsın da forvetlerden birini kesersin kontenjandan dolayı, anlarım. Eboue'den sağ açık yaratmak için Baros-Elmander ikilisini mi bozacağız? 5-6 maç Sabri idare etsin ne gerek var bu transfere. Stoper için alacaklarsa, Ujfalusi yerine seneye için okey ama kiralık deniliyor. Anlamadım bu işi.

Geri
Üst Alt