Veli Kavlak'tan Centilmenlik Örneği!

Sahte centilmenlik.Bi tarafı yiyorsa bu haftaki konya maçında yapsında ozaman alkışlarız.

Lig maçında yapar mı yapmaz mı bunu olay gelişirse görürüz. Boş tartışma. Ama sanırım insanların bünyelerini üçkağıda, yalana, şikeye, çirkefliğe alıştırdılar ki bu hareketler bile kesmiyor.

Tebrik ederim Veli'yi.

Bir Bursa maçında kendini yere atıp penaltı almıştı.Sanırım Burak'ın olaylı penaltısından birkaç hafta sonraydı.Kupaya mahsus olduğunu düşünüyorum.

şov yapıyor net kırmızı kart rakip çerez diye düşünmüş haklı kırmızı kartı sarıya çevirtip şov yapıyor aklı sıra nasıl olsa 11 kişide yeriz biz bunları hesabı :D

24 Aralık 2014 itibariyle Türk hakemleri otoritelerini tamamen yitirmiştir.

derbilerde önemli maçlarda yapsın bakalım zaten tr kupası olmuş polyana turnuvası

güzel hareket diyecegim ama besiktas bu maci kazanmak istemiyordu kupadan elenmek icin , lig ve avrupa gibi iki kulvarda yarisiyorlar birde türkiye kupasi olmasin diye bilerek elenecekler ayni fener gibi, eh sonuc olarak 0:1 gerideler arti birde karsi tarafin oyuncusu kirmizi yerse bu takimi nasil yenemediniz fikiri olusmasin diye yapilmis bir hareket olabilir.

ama kimsenin günahini almak istemem belkide gercekten iyi niyetli davranmis olabilir ama ligde kesinlikle böyle birsey yapmazdi

Bir kere Veli'nin yaptığı güzel bir hareket. Ligde , derbide falan yapsaydı ya !
İyi de zaten 0-1 mağluplar. Belki kupadan çıkamayacaklar. Belki ligde de üst sıralardan düşecekler. Yani sıfır başarıyla kapatacaklar sezonu.
Ama herşeye rağmen hele ki şikecilerin kale arkasında flash tv deki gerçek kesit programına taş çıkartırcasına yuvarlanma rolü yapan Gönülle Topalı,
küfür edildi diye staddan kaçan ayıyı, hele ki 3 temmuzdan bu yana Türk Futboluna tecavüz edenleri düşündükçe bana göre Fair Play'e aday bir harekettir bu adamın yaptığı.
Seversin sevmezsin . Ama yaptığını yapabilecek biz de bir Semih vardı. Peki şikecilerde? Yer mi. Aziz adamı ne yapar.

Ayrıca ben bunların forumlarındaki taraftar yorumlarını da merak ettim.

Ha bu arada iyi hakem Veli'yi " Lan sen beni nasıl madara edersin" deyip atmamış :D

Son düzenleme:
Ne Bravo su arkadas? Ilk kendini öyle yere at, sonra serefsizlik yaptigini anlayinca git krimizi olmadigini söyle hakeme.. Peh.

Geri
Üst Alt