Veli Yiğit: "Galatasaray bugün Adebayor için Başakşehir'e 4.5M€'luk teklif yaptı"

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Alp Pehlivan: "Kasımpaşa'da yaprak kıpırdasa benim haberim olur. Kasımpaşa eli güçlü olan taraf. Minimum Diagne olacak. Masada Trezeguet de var. Takasta da Ahmet Çalık ve Eren Derdiyok da var. Masaya hiç olmadık isimler de gelebilir."(TRT Spor)

Veli Yiğit: "Galatasaray, Mitroglu için kiralama teklifi yaptı. Yarın herşey netleşecek. Di Santo şuanda İstanbul'da bulunuyor. Schalke oyuncunun sözleşmesini feshedecek. Oyuncunun menajeri Galatasaray'a önerdi. Galatasaray ilgilenmedi."

Veli Yiğit: "Galatasaray bugün Adebayor için Başakşehir'e 4.5 Milyon € teklif yaptı. Başakşehir oyuncu için 6 Milyon € peşin istedi. Ve teklifi reddetti."

Sallamakta sınır tanımıyorlar artık. İnanan var mı cidden ?

Adebayor işi sallama gibi.

Lan yürü git mal. Aldığın duyuma, duyumu verene tükürüyüm.

hqdefault.jpg

Koca kulübü ne hale düşürdü tosbağalar.

Yeter her başlıkta şunu paylaştırmayın bana
IMG_20190129_141902.webp

Bu habere inanacak kadar saf biri varsa Tc’sini yollasın üzerine şirket kurup kredi çekeğim.

bence bir an önce bitsin artık transfer dönemi boku çıkmaya başladı işin

Bu kim ki son dakika açılıyor bu son dakikaların suyu çıktı resmen. Adebayor gibi 35 yaşındaki adama bu parayı vermeyeceklerini bu yönetimin ağır düşmanı olarak ben bile biliyorum. Uydurma,sallama boktan bir haber

Geri
Üst Alt