Veysel hakkında nacizane bir kaç kelam da ben edeyim.
Herşeyden evvel şunu söylemeliyim ki, gönül çok daha vasıflı yerli oyuncuları arzu ediyor, lakin, kaliteli/üst düzey yerli kıtlığında burun bükülebilecek bir oyuncu değil, en önemlisi savunma tandanslı bir oyuncu için topla ilişkisi olması gereken seviyenin kesinlikle altında değil, dengeli ve sakin/soğukkanlı bir yapıda, sertlik ve agresif düzeyi tatminkar, bek pozisyonunda oynadığında hücuma çıkışları zaman zaman çok efektif, yalnız bu konda bir istikrar sorunu var, hatta maç içi istikrarında bile dönem dönem ciddi düşmeler olmakta, gününde olduğunda sağ kenarı çok etkili kullanabilmekte, çıkış sonrası geriye dönüşlerinde biraz hımbıl olmakla birlikte Eboue kadar gamsız ve ağır da değil. Topla çıkışları fena olmadığından, yüksek toplarda da iyi denebilecek düzeyde olduğundan, keza markaj görevine sertliği ve yakın müdahaleyi de eklediğinden stoper bölgesinde de iş yapalecek bir topçu.
Velhasıl-ı kelam bu yoklukta makul bir fiyata Veysel'i istememek rasyonel bir bakış olmaz.
Birçok renkdaş gibi ben de Tarık ile birlikte alınmasını isterdim, zira Tarık orijini ön taraf olduğundan savunma zaafı olsa da (ki bunları gidebilecek çapta) atletik özellilkleri, çabukluğu ve bindirmeleri dikkate alındığında sağbek konusunda Veysel'e tercih edeceğim bir oyuncuydu, Veysel ise sağbek haricinde (joker olarak) stoper, (çok zorda kalınırsa) ön libero mevkilerinde de belli ölçüde iş görebilecek seviyede.
Dolayısıyla, Salih yerine Tarık + Veysel paketini fazalasıyla yeğlerdim.
Haddinden fazla düz yapısı nedeniyle hiçbir beklentimin olmadığı Salih Dursun kardeşimizin de beni ve benim gibi düşünenleri yanıltması en büyük dileğim.