Veysel Sarı KAP’a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı olsun. Mevkiisi nedir bu aslan parçasının tam olarak ?

Hoşgeldin Sarı.

███▓▒ Tapatalk ▒▓███

o değilde bu adam gol atarsa anoncu sarı dediğinde Veysel mi yoksa Kırmızı mı diyeceğiz? :D

Hayırlı olsun

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Amatör olarak beraber aynı takımda oynadığım ve aramızdaki en yetenekli takım arkadaşımız Veysel Sarı şimdi kombine alıp izlediğim taraftarı olduğum takım için forma giyecek. Çok değişik duygular hissettim şu an.

Veysel as, Tarık yedeği olacak işte

Sene sonu Sabri&Eboue yolcu..Şimdiden yerlerini doldurmak istiyorlar, tutacak mı bakacağız yoksa baktık olmuyor yabancıya döneriz.

Tamam da ben Salih için demiştim, Tarık demedim ki madem Tarık'ı alacaksak sezon sonu. şimdi de Veysel var, Salih niye anlamadım. Yedek içinse Sabri yeterdi yedek sağ bek için 7 trilyon bonservis biraz trajik

Amatör olarak beraber aynı takımda oynadığım ve aramızdaki en yetenekli takım arkadaşımız Veysel Sarı şimdi kombine alıp izlediğim taraftarı olduğum takım için forma giyecek. Çok değişik duygular hissettim şu an.

ya bi veysel'e bir de kendine bak. Niye onun yerinde ben olamadım diye kafanı duvarlara vur sonra

Tamam da ben Salih için demiştim, Tarık demedim ki madem Tarık'ı alacaksak sezon sonu. şimdi de Veysel var, Salih niye anlamadım. Yedek içinse Sabri yeterdi yedek sağ bek için 7 trilyon bonservis biraz trajik

Yok ben Salih yazacağıma Tarık yazmışım yanlışlıkla :D

Veysel sari, veyse sari diye devam eden tezarühatin sahibi class tobcu :asd:

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya bi veysel'e bir de kendine bak. Niye onun yerinde ben olamadım diye kafanı duvarlara vur sonra

Veysel bizim takımda forvet arkası oynuyordu. Ben sağbektim ve ağır bir futbolcuydum. Amatör bir takımda futboldan bir beklentim yoktu. 3-4 yıl oynadım zaten. Kafamı duvarlara vuracak bir durum yok. Şu an o seviyede olsam çok küfür yerdim. :) Veysel en iyisiydi ama bizim altyapının. Galatasaray'lı efsane futbolcu Metin Kurt Veysel'i sen yanlış mevkidesin stoper oyna diye geriye çekmişti. O zamandan beri hep hucümu seven bir savunma oyuncusu olarak oynadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt