Veysel Sarı KAP’a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veysel iyi bir alternatif olacaktır, keşke Tarık'ı da alsaydık. Salih'e verilen para ikisine de yeterliydi.

Amac takımı gençleştirmekse eger veysel yerli olarak alınabilecek en iyi 6-7 topcudan biridir bence..akıllı transfer,iyi işler yaptı yönetim devre arası.yalnız dün akşamki maçtan sonra bir gerçegi anladım ki sabri agzıyla kuş tutsa yaranamayacak bazı arkadaşlarımıza.eger ismi sabri değilde sabrinho olsa herkes "işte transfer budur" derdi eminim..bir futbolcu düşünün sagbek oynar,solbek oynar,sağacık oynar,solaçık oynar,yeri gelir önlibero oynar,yedek bıraksanız bile her zaman hazırdır oynamak için asla küsmez.işte sabrinin tam tarifi bu benim gözümde..lakin dediğim gibi,bazı arkadaşlarımız fenerlilerin selcuk şahine karşılık olsun diye ısrarla sabrinin üzerine giderek yarattıgı "salak topcu" imajına kanmış ve sabriyi hep o gözle görmeye alışmıştır,ne diyeyim ki..

Hayırlı olsun ama dünkü sabriyi ne salih nede veysel kese bilir nede gelseydi tarık. Sabri bu rekabete bide istikrarlı çekilde oyunu koruya bilirse benim için no problem. Veysel en azından a,a başka mefkilerde de oynaya biliyor. Salih antrenman topcusu olur galiba

allah utandirmasin ..

Sag Kanatta

Hamit/Eboue/Veysel/Sabri/Salih

Sol Kanatta

H.Balta / Telles / Sabri

Keşke Erdin Demir'i de alsaydık sol bek için de sağlam bir rotasyon sağlamış olurduk. Sabri ve Hakan'la da yollar ayrılabilirdi. Maaş bütçesi epey rahatlardı.

Erdin, Veysel, Salih zaten bunların aldığı ya da alacağı parayı toplasan heralde bir Hakan Balta'nınki anca eder.

Sabri'yi kesemez. Zamanında ibrahim üzülmez vardı kuşlarda Carlos gelse kesemez derlerdi Sabri'yi de Alves gelse kesemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt