Veysel Sarı KAP’a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
veysel ön liberoda da oynayabiliyor.

ama arkadaşların dediği gibi veysel alınacaktı o zaman salihe gerek yoktu.

veysel formayı vermez salihe bence...

Ne 3 Kulvarı bu kadro 5 kulvarda gitmesi lazım ya ben herşeye rağmen Tokat maçına Salih Dursun-Koray Günter oynar inşAllah merak ediyorum Korayı ya Dortmound altyapısından çıkmasıda beni daha da heyecanlandırıyor sene başında yerlilerimiz kötü diyorduk bu transferlerle beraber aşıyı inşAllah tuttururuz.en azından 2 tanesini gelecek seneler için takıma monte edersek süper olur

veysel iyi topçu kaliteli yerlileri toplucan aga seneye 5+8 geliyor zaten

Veysel Sarı sen etekten sarısan ley ley sarısan :D

gül gibi şenerle tarık dururken gidip veyselle salihi almamız hiç olmadı. özellikle şener bence ligin en iyi sağ beki olmaya ciddi aday.

Salih yerine keşke o parayı Tarık'a verseydik.

Türkiye-Letonya maçı 2. yarısı (46'da oyuna girmişti) Veysel hakkında bir fikir edinmek isteyenler [media]https://www.youtube.com/watch?v=BWRGcLbUhP0[/media]

Aynen öyle, Salih hamlesine hala bir anlam veremiyorum. Sağ bek olarak düşündüysek sanırım ligdeki en kötü sağ bektir.

Engin diye biri var Kayseri'de.. Bu hafta izledim Sivas maçında, oyuna sonradan girdi. Keşke onu alabilseydik. Çok yakında adından söz ettirecektir.

Engin diye biri var Kayseri'de.. Bu hafta izledim Sivas maçında, oyuna sonradan girdi. Keşke onu alabilseydik. Çok yakında adından söz ettirecektir.

Ben izlemedim onu, ama adamlara helal olsun elindeki çürük malı güzel pazarladılar bize.

veysel sabri eboue salih 4 sağbekimiz oldu. 1 tanesi bile banko oynayacak seviye değil.

yabancı sınırı olmasa yine eboue oynar. adam gibi her maçı ciddiye alıp oynasa üzerine ligde bek yok.

Salih'ten iyi oyuncu ancak 3 tane sag bek varken 4. sag beki de almak nekadar dogru bilemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt