Veysel Sarı KAP’a Bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dsc7034b.jpg

tarık'ı abartmamak lazım yarım sezonluk kariyerinde vasat seviyede bir kaç maç oynadı. transferi için yeterli referans değil.

bence veysel sağ bek olarak değil meloya alternatif defansif orta alan oyuncusu olarak oynayacak. sağbekte 3 tane adam var hiçbirinden iyi değil veysel. orta açma özürlü bir adamdan kanat oyuncusu olmaz olamaz.

Tarık'tan daha iyi bence. Tarık 2 maç iyi oynadı diye transfer edilmesi saçma olurdu. Okan Koç vardı bir zamanlar bize karşı Messivari oynadı beşiktaşa gitti söndü yok oldu. Hatta bize de geldi oynayamadan gitti.

Tarık'tan daha iyi bence. Tarık 2 maç iyi oynadı diye transfer edilmesi saçma olurdu. Okan Koç vardı bir zamanlar bize karşı Messivari oynadı beşiktaşa gitti söndü yok oldu. Hatta bize de geldi oynayamadan gitti.

Bize hiç gelmedi, yanlış biliyorsun...

VEYSEL SARI

Kişisel Bilgiler

Doğum Yeri : BEYOĞLU

Doğum Tarihi : 25 Temmuz 1988

Uyruk : TC

Futbolcu Temsilcisi :

ALİ EGESEL

Lisans Bilgileri

Lisans No : 873639

Kulüp : GALATASARAY A.Ş.

Sözleşme Başlangıç T. : 3 Şubat 2014

Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2018

4,5 yıllık imzalanmış

Geçerli bir sözleşme yapılmadığına göre gelmemiştir, foto-antrenmandan ibaret, o hikaye...Önemli değil de, doğrusu budur...Bizde forma giyemezdi, alınmış olsaydı...Emperaterim fantezilerinden biri olarak başlayamadan bitti...

Bize hiç gelmedi, yanlış biliyorsun...

Geldi ama hiç oynamadı bir şeyler oldu tam hatırlamıyorum ama geldiğini hatırlıyorum. Asıl mesele Okan Koç'un gelip gelmediği değil, Okan'da çok kısa sürede ünlendi 2-3 maçta falan. İlk bize karşı oynadığı maçta efsane performans sergiledi bizim solbeki perişan etmişti Victoria idi sanırım. akabinde Beşiktaş'a transfer oldu.

Saman alevi misali hızlı alev aldı hızlı söndü ateşi.

Geldi ama hiç oynamadı bir şeyler oldu tam hatırlamıyorum ama geldiğini hatırlıyorum. Asıl mesele Okan Koç'un gelip gelmediği değil, Okan'da çok kısa sürede ünlendi 2-3 maçta falan. İlk bize karşı oynadığı maçta efsane performans sergiledi bizim solbeki perişan etmişti Victoria idi sanırım. akabinde Beşiktaş'a transfer oldu.

Saman alevi misali hızlı alev aldı hızlı söndü ateşi.

Böyle kısa süreli parlamaların en çok görüldüğü mevkii sağbektir...Biraz hızlı, fuleli, dripling özelliği olan futbolcu, fizik olarak en fit zamanında uygun ortam bulduğunda 3-5 maçla piyasa yapar,tabi bizim ligde bek oynamak zor olduğundan devamı gelmez genellikle, tüm takımlar için de iyi bir bek arayışı bitmez.

Okan da GB de iken defansif açıdan zayıf, aslında kafa kafaya giden maçta hücuma desteği de sınırlı, rakip bekin yetersizliği ya da rakibin skor dezavantajıyla risk aldığı, gardının düştüğü maçlarda üstüste bindirmeler yapmasıyla dikkat çekmişti...Beşiktaş tan önce biz ilgilendik, tabi 2001-2011 arası 10 yıllık bir periyotta, BJK-FB nin devreye girdiği bütün transferlerde olduğu gibi kuyruğu kıstırıp kenara çekildik yine. Bu arada GB başkanı da ''Cavcav'' lığını yapmıştı...Ki pek bir şey kaçırmadığımız şeklindeki öngörümü haklı çıkardı, sonrasındaki birkaç yıllık dönem...

Yukardaki fotoğraf BJK macerasından sonrasına ait, antrenmana da çıkmıştı, bonservisi onlardaydı, son anda engelleyip başka kulübe verdiler, güya bize kaptırmadılar, her zamanki ''Çiğ'' likleri...

Pek istemiyordum ama geldiğine göre bize hayırlı olsun demek düşer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt