Veysel Sarı mı Tarık Çamdal mı?

Kus musun birader

İnan senden daha fazla Galatasaraylıyım burda insanlar tartışmak için bulunuyor forumlarında amacı budur ister fikrimi beğen ister beğenme ama saygı çerçevesinde cevap vermeni isterim bu yazımdan ne çıkardında bana kuşmusun gibi saçma sapan bir yorum yapıyorsun ???

Kesinlikle Tarık. Bir kaç maçını stadyumdan izledim çok hareketli ve çalım yeteneği üst düzey. Defansı kötü deniyordu ama çok geliştirmiş kendini.

84661.jpg

Tartısma olmus, ülkedeki en iyi iki Türk bek, Caner ve Gökhan konu tartısmaya kapalı :nargile:

o kadar çaresiz ki şu iki vasattan birini seçmeye çalışıyoruz.Allah bize carvajal mi juanfran mı başlığını açmayı nasip etsin

Türk futbolunun en büyük hatası sağ beki Veysel ve Şener sol beki Telles ve Tarık Çamdal a emanet etsek nasıl olur.2000 yılında Uefa kupasını almamızdaki neden Sağ bek Capone Ümit Fatih sol bek Hakan Ünsal Ergün Penbe kadroda mevkide aynı kalite futbolcuların olması lazım kadromuzu ona göre kurmamız lazım.

Tartışmasız tarık

Ama veysel de farklı mevkileri yedekleyebilmesi adına iyi

Sony Xperia

tarık daha teknik daha dinamik daha derli toplu bir oyuncu dahada genç ayrıca daha daha daha gitmenin anlamı yok kesinlikle tarık salihe verilen para eskişehire verilse veysel tarık + bonus olarak aytaç pakedi yapardı satılmışşehir

şuan veysel tarık için konuşmak erken kısa sürede çıkış yapıp kaybolan örneklerden biri olabilir.

Arkadaslar bizim Seneye Beklerimiz

Sol Bekler=Telles,Tarik Camdal

Sag Bek=Veysel,Bursaspordaki Şener

olmali diye dusunuyorum En azindan Beklerimiz saglam olur.

Geri
Üst Alt