Veysel Sarı mı Tarık Çamdal mı?

Telles formsuz oldugundan sol bek oynayacak gercek mevki sağ bek biliyorum.

Yok öyle değil Şener sol bekte oynamadı diye biliyorum hiç ama Tarık oynadı yukarıda Şeneri solda Tarık'ı sağda yazmışsın ona dedim ben.

Şu formuyla veyseli kimse kesemez

Valla bizim takımda rotasyon olarak kesik yicekler bence ligin zayıf takımlarında Muslera formda ve ihtiyaca göre Telles zaman zamanda CL sonrası Melo ve Sneijder kesilecektir.

O mu bu mu yok artik ;) ikiside bizim kardes :) Formda olan oynar artik

Sag bek sikintisi cekmeyiz bu yil Veysel, Tarik, (Sabri), (((Eboue))), Hamit, ((Semih))

Tarık daha tempolu oyuncu. Gokhan gonul'lun sıkecilere gelmedenki hali tam olarak Tarık. Hatta bence biraz daha teknigi.

Veysel cok dagınık oyuncu ve bence tempolu degil. Savunma yonunde Tarıktan 1 adım onde. Ancak teknik kapasitesi sınırlı

Aynen orada karistirmisim Şener sağ bek olmasi lazim oralar karismis :D
Yok öyle değil Şener sol bekte oynamadı diye biliyorum hiç ama Tarık oynadı yukarıda Şeneri solda Tarık'ı sağda yazmışsın ona dedim ben.

Valla bizim takımda rotasyon olarak kesik yicekler bence ligin zayıf takımlarında Muslera formda ve ihtiyaca göre Telles zaman zamanda CL sonrası Melo ve Sneijder kesilecektir.

Biraz daha guclendikten sonra Veyseli kimse kesemez

T•

Tarık tam bir joker, hem sol hem sağ oynaması sayesinde telles-veysel'den daha fazla maçta forma giyecektir.

Veysel gözlemlediğim kadarıyla kolay çalım yiyen ve ağır bir oyuncu.Temposu yetersiz.

Galatasaray gibi takımda oynayabilecek yeterlllikde değil ne yazık ki.

Tarık büyük takım havasına uyum sağlarsa GG'yi geçebilir.Daha teknik ve hızlı bir oyuncu.

Veysel fiziksel ve hucumsal anlamda daha ileride ama Tarik daha hizli ve hareketli, ikili mucadelelerde cok daha iyi. Macina gore degisebilir secim, bosverin hocamiz en iyisini yapacaktir

Ben clde veysele şans tanırım savunması daha iyi tarika göre bursa maçına aldanmayın veysel o kanatta tek başına kalmıştı bruma gereken yardımı fazla yapamadı olcan girince volkan şenin etkiside bitti zaten

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önde baskı yaptıgımız maclarda hem Veysel hem Tarık ofansif olarak katkı sağlar ama geriye cekildigimiz maclarda defansif olarak ikiside yetersiz kalır.

Mesaj alındı sanırım :)

sağ bekte veysel sağ açıkta tarık çamdal iyi olabilir.

ikiside birbirinden berbat. tarik camdal her mac ortalama 3 gol yediriyor, veysel 2 pas üst üste beceremiyor

Geri
Üst Alt