# Veysel Sarı

Eskişehir`de orta saha oynamıştı bir sezon belki iki

Bek ve ya orta saha daha çok oynamalı

Fiziği falan da iyi zaten

Alvese yaptigi atarin görüntüsü var mi? Bulamadim bir türlü.

Beğeniyorum. iyi bir rotasyon oyuncusu.

Rakibi ve kendini sakatlayacak 2 hareketini gordum dun. Biri futbolun boyle oynanmadigini ogretmesi gerek. Aydin'in sakatlanmaainin tamamen hamle yapmayi bilmedigi gercegi oldugunu ornek gosterebiliriz buna.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim oyuncular ne sürekli oynuyorlar ne de oynadıklarında aynı mevkide oynuyorlar.

Bu da Veysel için büyük handikap, çünkü üst düzey bir oyuncu değil yeterince.

hiç gündeme gelmiyor nedense. bu adam futbolcu falan değil kazmanın dik alası. yine yeni yeniden bir anadolu kazığı daha

Bu adama fazla para harcamadık.Stoper,sağ bek ve orta saha oynayabiliyor,yabancı sınırı var.Yanlış bir transfer değildi bana göre.Keşke Tarık'ı da alabilseydik.Asıl kazık Salih.2,75 azbuz para değil.

Bu adama fazla para harcamadık.Stoper,sağ bek ve orta saha oynayabiliyor,yabancı sınırı var.Yanlış bir transfer değildi bana göre.Keşke Tarık'ı da alabilseydik.Asıl kazık Salih.2,75 azbuz para değil.

yabancı sınırı var diye takımı yerli çöplüğünemi çeviricez. alt yapıdan adam çıkarıp koymak çok zor olmamalı veyseli ikame etmek için.

yabancı sınırı var diye takımı yerli çöplüğünemi çeviricez. alt yapıdan adam çıkarıp koymak çok zor olmamalı veyseli ikame etmek için.

Yukarıda sebeplerini yazdım.Bonservis vermedik,3-4 bölgede oynayabiliyor.Bence çok yanlış bir transfer değil.Alt yapı konusuna katılıyorum.

Maliyetine göre iyi alternatif bence. Kalabilir.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

iyi oynadı bugün ama kesinlikle şampiyonlar liginde oynayamaz

Ilk 11 oyuncusu değil henüz bence ama beğeniyorum. Tercübe eksikliği var gibi sadece.

Geri
Üst Alt