# Veysel Sarı

Yeteneksiz, anadolu topçusu o kesin.Ama daha maç bitmeden üstelik 0-0'ken ıslıklanması saçmalık.

Taraftar da ıslıkladı maç 0-0 iken ayıp ettiler bence adami bitirdiler maç devam ederken.

çok yetersiz bir oyuncu.hucumdaki yetersizliğini geçtim savunmadada çok hata yapıyor ve açık veriyor,Balta Veyselden daha tecrübeli hiç değilse teknik olarak iyi bir oyuncu.Sağda Tarık solda Hakan daha faydalı olabilir.

Veysel bizim oyuncumuz değil Sabriden bile daha çok verim alırdık

Bunun gibisini Sabri bin kere cebinden çıkarır.

Mancini'nin Ceyhunu gibi capslere konu olur yakında.Tabii Prandelli kalırsa.

Hakan Balta iyi sigara içiyor ama bu adamdan yine iyidir.. Hamit bile bundan iyi oynar! Sabri Tarık şuan nefis olurdu

Arsenal maçında ırzına geçilmesine rağmen bu maçta oynaması GSC Komedya bölümünde paylaşılması lazım.

Bana göre Veysel tipik bir amatör topcu. Almanya 3cü Ligte bile oynamaz, gercekten cok ama cok kötü bir Futbolcu, hatta su anda Kadroda bulunan en kötü futbolcusu. Seneye yabanci sinir kalksa bi daha oynamaz..

Adam gibi Adam Sabri bu Cocuk icin mi kadro disi kaldi? Ayip.

Bizim TD Veysel'i SL'de bile oynatiyor :red:
Sinir yok olm orda ne Veysel'i

dortmunds-nationalspieler-marco-reus-ist-schon-in-wm-form-.jpg

Dordmunt macındada oynarsa oradan akar adamlar baskada bişey demiyorum.Kamlumbaga koysak oraya bundan daha hızlı hareket eder heralde.Adamda hiç bir olumlu hareket yok.Hız 0 yer tutma markaj 0.Orta acma 0.Cihan bile bu kazmadan daha iyidi.Eboue yi takıma kazandırmak şuan için en iyi çözüm gözüküyor.

ıslıklandığı iyi oldu td olarak geçinen prandelli bozuntusu belki bu tepkiden dolayı oynatmaz

Bizim seviyemizde olmadığı kesin. Sağ taraftan etkili bindirmeler yapan bir beke ihtiyacımız var.

Geri
Üst Alt