Victor Bagy mi ? Fernando Muslera mi ? yoksa Doni mi ?

Kenan Soydabir

Kırmızı Üye
Victor mu, Muslera mı

Gündemimizde olan iki kaleci; Victor ve Muslera'dan hangisini daha çok istiyorsunuz?

Bence ikiside iyi ama, Victor'u Tafferel önerdiği için, Victor diyorum.

Cevap: Victor mu, Muslera mı

Victor.Herşeyden önce güven veriyor.Taffarel'e de güveniyorum.

Muslera'dan daha iyi kaleci zor buluruz.

ikisini de izlemedim diyenler

Victorun Brezilyada Liginde oynadığına bakmayın.Müthiş kaleci

Muslera'yı izledim, çok iyi kaleci olduğunu biliyorum. O yüzden Muslera diyorum. Victor ise bir kapalı kutu benim için.

Kaç kişi izledi Victor'u ne gereksiz bir konu..

Ben ikisinide izlemedim videolarına göre yorum yapıyorum.Normalde videolarda oyuncuların iyi yanları gösterilir.Muslera'nın olumlu yanını göremedim.Victor daha çok güven verdi.O yüzden Victor diyorum.

Fm' 2010da almıştım geçen sene.Oyunun en iyi 10 kalecisinden briydi ve Brezilyada oynadığı için ucuza gelmişti.Sonra gerçek hayatta takip etmeye başladım bu adamı.Dunga gittikten sonra Brezilyanın yeni antrenörünün banko kalecisi oldu.Oyunlardan dolayı adamla aramda bağ oluştu.Gerçekten çok iyi kaleci.Brezilyada oynamasıda maliyet açısından bizim için bir şans.Kaçırılmamalı

Victor'a daha iyi diyor izleyenler

Rahatsız olduysanız kusura bakmayın ama benim için Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 3 kalecisinden biri olan Tafferel'in izleyipte önermesi, benim kendim izleyipte beğenmemden daha önemli.

Mourinho ve Boas bunlar futbolcumuydu? Kaleciden anlamak için kaleci olmaya gerek yok.

Geri
Üst Alt