GSC Haber Victor Nelsson, Hellas Verona'ya Kiralandı

Ata B. Oğuz

Ferdi Zeyrek 🖤
Yönetici
Süper Moderatör
1755786978537.webp

Profesyonel futbolcumuz Victor Enok Nelsson'un, 2025/2026 sezonu için satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda Hellas Verona Football Club SPA ile anlaşmaya varılmıştır.

Yapılan anlaşmada 650.000 EUR tutarında geçici transfer bedeli ile 100.000 EUR tutarında şarta bağlı bonus ödemesi yer almaktadır.

Satın alma opsiyonunun kullanılması durumunda, Hellas Verona Football Club SPA tarafından şirketimize 8.000.000 EUR tutarında transfer bedeli ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kontenjandan adam dusurme transferi

Samsunspor ne kadar daha kotu teklif sunmustuki mesela oraya vermedik bir kac hafta once, onu merak etmedim degil su kiralama bedelini gorunce

hiç ısınamamıştım bu herife keşke 5-6 milyon falan kazandırsaydı takıma. eşeklik bizde. sevilla ne güzel 16-17 lere çıkmıştı zamanında satacaktık bunu.

Seneye son senesi kalıyor 8 milyonu vermezler zorunlu 3-4'e bile tamamdım neyse gitsin de kaça gidiyorsa gitsin.

Maaşını biz ödesek niye verelim verona'ya, zaten ucuza kiraya vermişiz. Maaşı onlar veriyordur

650k + 100k bonus mu?

100k bonus mu?

insan utanır şunu teklif ederken ya. ne iğrenç bir kulüpmüş bu verona. hem de daha yeni sağ beklerini süper fiyata sattılar.

osuruk parasına mis gibi stoper çözdüler vallahi.

Geri
Üst Alt