# Victor Nelsson

Baştan beri diyorum bu adam iyi oyuncu gelişmeye açık oyuncu. tek tük hatalari olacak ama adam potansiyel

%76 ikili mücadele kazanma oranı eğer doğruysa müthiş bir oran bir stoper için.

Mesela Bundesliga'da en yüksek oran %69. EPL'de ise %67 civarı olmalydıı diye hatırlıyorum. Güncel rakamlar değişmiş olabilir tabi.

Hava topu istatistiği oldukça başarılı Rizeli pojpohlanoya bir top verince yine ağır eleştirilere maruz kalmisti..
50 milyon Euro'luk Szalai kendisinden 12 cm kısa Mulekadan kafa golü yedirdi..Açık net ligin en iyisi şu an bilhassa Terim gideli formu düşmeyen nadir isimlerden ..

her mac üzerine koyuyor gelisime cok acik ilk geldigindeki amatörlü kaybetmis liderligi alacak bi stopere evriliyor, devam böyle.

Aaaa cöp degilmiydi bu yaa?? Hemde henuz 22-23 yasinda STOPER. Stoper icin cok genc sayilabilecek bi yas

Baştan beri diyorum bu adam iyi oyuncu gelişmeye açık oyuncu. tek tük hatalari olacak ama adam potansiyel
iyi oyuncu ama yabanci sinirini düsünürsek stratejik öneme sahip bir mevki. oraya kaliteli 1 yerli stoper koyabilsen elin acayip rahatlayacak. 4 türk oynatman gerekiyorsa 2 stoperi birden yabanci yapmak lüks maalesef. 11-14 milyon euroluk teklif gelecegini düsünüyorum sezon sonu.

iyi oyuncu ama yabanci sinirini düsünürsek stratejik öneme sahip bir mevki. oraya kaliteli 1 yerli stoper koyabilsen elin acayip rahatlayacak. 4 türk oynatman gerekiyorsa 2 stoperi birden yabanci yapmak lüks maalesef. 11-14 milyon euroluk teklif gelecegini düsünüyorum sezon sonu.
yerli stoper kim var yav

Geri
Üst Alt