- 6 Eylül 2014
- 93.666
- 64.454
- 4.608
Baştan beri diyorum bu adam iyi oyuncu gelişmeye açık oyuncu. tek tük hatalari olacak ama adam potansiyel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GrandiyoziteSenin söylediğin kelimeyi yine unuttum özgüven ile ilgili olan![]()
Grande den geliyordur kökü kesinGrandiyozite![]()
Biraz abartmış sankiGrandiyozite!!!!!!!!!!!!!!!
İkili mücadele kazanamıyordu bu? Kesin rüşvet vermiş rejiyeBiraz abartmış sanki![]()
iyi oyuncu ama yabanci sinirini düsünürsek stratejik öneme sahip bir mevki. oraya kaliteli 1 yerli stoper koyabilsen elin acayip rahatlayacak. 4 türk oynatman gerekiyorsa 2 stoperi birden yabanci yapmak lüks maalesef. 11-14 milyon euroluk teklif gelecegini düsünüyorum sezon sonu.Baştan beri diyorum bu adam iyi oyuncu gelişmeye açık oyuncu. tek tük hatalari olacak ama adam potansiyel
yerli stoper kim var yaviyi oyuncu ama yabanci sinirini düsünürsek stratejik öneme sahip bir mevki. oraya kaliteli 1 yerli stoper koyabilsen elin acayip rahatlayacak. 4 türk oynatman gerekiyorsa 2 stoperi birden yabanci yapmak lüks maalesef. 11-14 milyon euroluk teklif gelecegini düsünüyorum sezon sonu.
kaan ayhan'i alacaz muhtemelenyerli stoper kim var yav
Konyadaki yerliyi alalım daha iyi. Kaan sağ bek olurkaan ayhan'i alacaz muhtemelen
tff sagolsun 2 milyon euro maas ister