# Victor Nelsson

Takımın kötü performansı sonucu ve orta saha eksikliğinden dolayı maliyet anlamında baya eleştirdim fakat yanıldım. Öyle bir performans gelişimi yaşıyor ki her maç daha iyi. Ayrıca sahadaki hırsı en sevdiğim özelliği. Helal olsun çok iyi.

Şu Nelsson-Marcao ikilisinin önünde Fernando gibi, Melo gibi bir adam olsa, bambaşka bir performans sergilerlerdi eminim buna. Ama orta saha zaafiyetinin tüm yükü bu adamların üzerine biniyor.

Son 15 yılın en iyi 11'ini yazacak olsam, stoper ikilisine Nelsson - Marcao yazardım şahsen.

Muslera
Eboue
Nelsson
Marcao
Telles
Melo
Fernando
Sneijder
Keita
Kewell
Drogba (Gomis)

Şu Nelsson-Marcao ikilisinin önünde Fernando gibi, Melo gibi bir adam olsa, bambaşka bir performans sergilerlerdi eminim buna. Ama orta saha zaafiyetinin tüm yükü bu adamların üzerine biniyor.

Son 15 yılın en iyi 11'ini yazacak olsam, stoper ikilisine Nelsson - Marcao yazardım şahsen.

Muslera
Eboue
Nelsson
Marcao
Telles
Melo
Fernando
Sneijder
Keita
Kewell
Drogba (Gomis)
Kewell isim dışında hiç yakışmıyor şuraya bence. Bizdeki performansı inişli çıkışlıydı.

Muslera
Eboue
Nelsson
Marcao
Telles
Melo
Fernando
Sneijder
Keita
Kewell
Drogba (Gomis)
Hocam bu takim Ayibogan Servet Çetin gormus , Nelsson’un seviyeye gelebilmesi için çok ekmek yemesi lagzim 😝

Son düzenleme:

Muslera
Eboue
Nelsson
Marcao
Telles
Melo
Fernando
Sneijder
Keita
Kewell
Drogba (Gomis)
Sol.kanat deyince ben bir hasan şaşı bilirim hocam