Doğru yönlendirme ve geliştirmeyle bu adamın 20 kağıdı var.
kariyeri bekledigim sekilde ilerliyor... gonul isterdiki daha fazla sezonlar bizle olsun kaptanliga kadar ciksin-ki,bu gorusumu kendisini transfer ederken gelmeden ozellikle vurgulamistim.....
kanimca satisi gerceklesecek ilk oyuncunun kendisi olacagini dusunuyorum. aston villa .
vatandasi
eski kopenhagli *johan lange, > 2020 yaz sezonunda sportif direktor olarak aston villaya gecmisti hafizam yaniltmiyorsa... < muthis hamle idi villa adina... *kopenhag da > org. anlaminda genclestirme agirlikli saglam bir yapi olusturup akabinde *villa'nin spirtif direktorlugune getirildi.....
nelsson'a yonelik basligindaki ilk gozlem mesajimda da *o donem belirttigim aston villa ilgisi ,teklifi,,, bu sefer bize yapilacak olmasi-ve bu baglamda belirttigimiz fiyat sanirim asagi yukari senin yazdigin rakam veya az uzeri...
villa epl nin parali takimlarindan. en son countinho'yu temelli aldilar. ilginc sekilde inanilmaz kelepir fiyata...
bizim oyuncumuza ilgileri kendisi bize gelmeden de vardi,dedigim gibi, *simdi de lange sayesinde yeni bi teklif yapacaklarini dusunuyorum. villa tarafi olarak mutlak transfer yapacaklar bu bolgeye ve orta sahaya... stoper de *tepe listede tahminim *nelsson ilk tercih olacaktir buyuk ihtimal. countinho transferindeki basari hikayesini bize karsi umarim uygulatmayiz..... < - >
bu noktada tek tavsiyem, isi ehline biraksin yonetim. diger bir deyisle : suan ekipte bulunan *yabanci *profesyoneller sayesinde istedigimiz ucret veya az asagisina satacagimizi dusunuyorum ve bekliyorum. sayet yeni baskan, getirecegi sportif direktor ,futboldan sorumlu yerel biri olursa tahminim istedigimiz ucrete vs satmamiz zor olur gibi.....
cica basliginda da benzer nacizane gorus belirtmistim. romanya ligi kariyeri ve yukselisi bu tandansda devam ederse bize geldiginde - bizden sonrasina yonelik olasiliklar denklemine yonelik kendisinin italya ve epl den bi takima gidecegini vurgulamistim. bizdeki mevcut sezon performansindan bagimsiz. bu vurgu mu paraf basinda da belirttigim kendi ligindeki cikis ve yukselis ozelinde belirtmistim. bizde, bastan kendisine rol verilmemesi, kanimca tekniksel hata idi ekip adina... < - > bu da bizle olan hikayesi ~ bu yolda performansa bagli ve de ustune koyup yukselisini devam ettirip - iyi bir ucrete satisina sekte vurmus olabilir...
yine de bizden once kendisine ilgili olan takimlarin ilgisini kaybettigi anlami tasimaz. satisa konulursa, degindigim kuluplerden birinin teklif getirmesi surpriz olmaz tarafima...
nelsson'a son olarak donersek, elde tutmamizi yurekten isterim.ilk gelirken de belirttigim gibi. fakat, transfer yapmamis satislara bagli oldugundan gitmesi cok buyuk olasilik... digerleri marcao vs dir zaten.