Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belki de maskesi düştü gerçek nelsson buymuşBugun kotuydu. Iyiyken tesekkur edip deger verdigimiz gibi kotu oynadiginda da soylemek gerekiyor.
Ideal bir Nelsson oyunu degildi. Birseyler tamamen kotu gitti bu cok net. Nelsson'a kadar etki etmis demek ki. Top iskalamalar, sayamadim ama bircok pas hatasi yapti, sari kart gordu cunku agir kaldi, topa mudahaleleri genelde faul oldu (burasi tartisilir) ustune de savunmada guven vermedi. Bize geldigi gunden beri oynadigi en kotu mac desem sanirim yanlis olmaz. Nazar boncugu olsun.
seni döverim, 2. golde ne payı var? Sol taraf bizim bomboş2. golde payı var. 3. golü yediriyodu da atamadı adam. bugün kötüydü hiç kimse ucundan kıyısından övmeye kalkmasın sabaha kadar oturacağım
orda kayılmazseni döverim, 2. golde ne payı var? Sol taraf bizim bomboş
![]()
la olum abdül ya da kazımın basması gereken adama gidiyor zaten. yetişmek için onu yapmak zorunda.orda kayılmaz
belki de maskesi düştü gerçek nelsson buymuş
Bravo. yalnız konumuna takıldım atlantis değil de keşke MU olsaymışYa cok acimasiz olur bu Can.
Genel performansi 10/6-7'den asagi olmayan bir oyuncu. Daha iyi maclarida oldu ama genel ortalamasi icin konusuyorum. Bak Marcao gibi cesur ve dominant bir karakter degil ama bu da degildi yani.
Bugun takim olarak kotuyduk oyle ya da boyle. Nazar boncugu olsun diyelim. Bu is takim oyunu.. Analog saatlerdeki disliler gibi.. Biri dursa, biri aksarsa digerleride tokezler ya da en azindan yanlis gosterir. O acidan, once bu isi Hoca cozmeli, dogru dizilim ve oyuncu tercihleri ile.
Ancak bugun en kotu macini demek yanlis olmz Nelsson adina.
Bravo. yalnız konumuna takıldım atlantis değil de keşke MU olsaymış![]()
Uygalıkları kastettim hani kayıp kıta muhabbetiTam olarak MU'dan kastin nedir anlamadim ama Atlantis icin "Neverland" diyelim biz
not: aklima birkac olasilik geldi ama sana birakiyorum.
Uygalıkları kastettim hani kayıp kıta muhabbeti