# Victor Nelsson

Bugün de Nelsson' un mu migren atağı tuttu nedir?!..

Semih Kaya performansı izletti bugün bize sağolsun.

Elit takımlarda oynayacağını düşünmüyorum, kariyerinin en iyi takımı biz oluruz, ayağı servet cetinden beter

Bence bizden bir transfer yapar en kotu Sevilla ayarında bir takıma ama kimse uçup kaçmasını beklemesin. Tekniği aşırı kötü. Ilerde yakalanınca da çok çaresiz kalıyor.

Olur bazen sezon basindan biri en istikrarli oyuncularimizdan biri. Yapacak birsey yok.

Elit takımlarda oynayacağını düşünmüyorum, kariyerinin en iyi takımı biz oluruz, ayağı servet cetinden beter
Bu cümleyi kurdum diye ismini unuttuğum forumun eskilerinden dy ın biri gelip çemkirmiş, futbol bilgimden girip mesajlarımın kalitesizliğinden çıkmıştı...Ki kendisini çok beğendiğimi söylediğim halde üstelik...

Bu cümleyi kurdum diye ismini unuttuğum forumun eskilerinden dy ın biri gelip çemkirmiş, futbol bilgimden girip mesajlarımın kalitesizliğinden çıkmıştı...Ki kendisini çok beğendiğimi söylediğim halde üstelik...
İyi savunmacı eyvallah, ben de çok ovdum kendisini ama oyunu o kadar yavaşlatıyor ki, rakipler direk yerleşiyor, geriden oyun kuran bir takimda mümkün değil oynamasi

Rezalet oynadı, umarım böyle oynadığı ilk ve son maç olur.
Şampiyonluk yolunda içimizin rahat olduğu bir alanın bu kadar aksaması içime oturdu bugün.

Sezonun en kötü maçını oynadı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt