# Victor Nelsson

images (31).webp

Abdulkerime 5m demiş Ali Naci. 15m verseler düşünmeden satılmaz öyle bir oyuncu Abdülkerim. Ali Naci bu dönem de bir şey bilmiyor anlaşıldı

Victor Nelsson.. Yani ne diyeyim ki? Bir Stoper oyuncusunda her şey mi olur.. Kesicilik özelliği üst seviyede, Hava hakimiyeti üst seviyede, Teknik çok iyi seviyede, Sürat keza öyle. Kopenhagdan alırken ben Elit seviyeye çıkacağına gerçekten emindim. Öyle de oldu ve Efsanemiz oldun. Umarım seni de Boey gibi takımda tutup EPL takımlarından koruyabiliriz. Abdülkerimle uyumunun bozulması üzücü olur. Stay with us!
InCollage_20230607_171123375.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yolu açık olsun.

3 milyon euro etmez diye aylarca burada kafa açanlara da kapak olsun.

İnşallah 25e gider. Aylarca ben yazdım 7m riskli bir transfer bizim için diye.
örnek olarak maicona 7, luyindamaya da 8 verdik geri dönüşü koskoca 0 oldu. Sonra borç nasıl milyar milyar oldu deniyor. İnşallah Nelsson satılırsa 3 ünün parası çıkar para akıllı kullanılır

Marcao için hiç içimden gelmemişti söylemek ama içimden gele gele söylüyorum ki inşallah çok başarılı olur, en tepelere çıkarsın V.Nelsson. Adamın dibi.

Ben oyuncu olarak eleştirmedim zira tanımıyordum ama o dönem elzem bir yerimiz eksikti ve muhtemelen eksik kaldı gidip 7 milyona stoper aldık diye salladım yine olsa yine sallarim umarım 3 katına satarak onu aratmayacak uygun bir profille doldurururuz

Geri
Üst Alt