# Victor Nelsson

Herif gayet kusursuz oynuyor kafası burdada değil hikayelerini kim nereden size empoze ediyor anlamıyorum.
İcardinin götü büyük olunca, zaha galan hazır olmayınca sorun yok nelsson az düşük performans(o da kime göre neye göre) gösterince kafası burada değil.

Herifin bölgesine kendisinden başka herkes giriyor. 20 kişi mal gibi geri koşmak yerine adama bassalar sorun kalmayacak. Orta saha defansın kucağında bu adam nasıl savunma apacak bu mantaliteyle.

Bin defa övmüşüm kötü oynadığı maçtan sonra da gelip kötü oynadı yazamayacak mıyız ne bu cadı avcılığı?

Herif gayet kusursuz oynuyor kafası burdada değil hikayelerini kim nereden size empoze ediyor anlamıyorum.
İcardinin götü büyük olunca, zaha galan hazır olmayınca sorun yok nelsson az düşük performans(o da kime göre neye göre) gösterince kafası burada değil.

Herifin bölgesine kendisinden başka herkes giriyor. 20 kişi mal gibi geri koşmak yerine adama bassalar sorun kalmayacak. Orta saha defansın kucağında bu adam nasıl savunma apacak bu mantaliteyle.
Nelssonu övmek için icardiyi bile gömüyorsan fanboyluğun dozunu fazla kaçırmışsın demektir.

bazı insanlar gerizekalı mı yoksa kuş mu tam emin değilim. Ona karar verdikten sonra kendilerine davranış şeklim belirlenecektir.

Şu adamla ne alıp veremediği var taraftarın anlamak mümkün değil, adam gayet oynuyor işte daha napsın yav. Bir tek Zalgris deplasmanında kötüydü, geri kalan maçlarda standardını korudu. Gitmek istiyorsa elbette gitmeli adamın önünü açmak gerekir ama bu kadar kötülemenin en ufak açıklaması yok, herif her şeyini ortaya koyuyor.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen sezon transfer dönemi kapandığında toparlamıştı. Bu sezon da öyle olur herhalde

Sevilla falan kiralıkta direttiğine göre belli ki Ramos'a yer açmak satılık listesine konmuş..

En iyi olduğumuz yer stoper iken oyuncu ucl oynamak istiyorum derken mobbing yaparak göndermeye çalışıp 40yasindaki adamı almaya çalışmak üstelik bunları sezon başlayınca yapmak büyük saçmalık
Şampiyonluğa mal olabilir bu hamle

Mobbing yapılan adamı her maç 11de oynatıyoruz yaw.

ne alaka

bu saatten sonra gideceğini de sanmıyorum ayrıca

Ocak ayına kdr bizimle kalır

Mobbingi kim yapıyor? Nelson kendisi gitmek istiyor
Nelssonun gitmek istediğini kim söyledi birkaç ne idugu belirsiz muhabir halbuki yönetim dahil hoca dahil herkes kalmak istediğini söyledi ayrıca oyuncuda kendiside kaç defadır ucl de oynamaktan bahsedip duruyor
Olay basit eyt ramosu alabilmek için mobbing yapıyoruz çok net ve bu hamle bize sezona mal olabilir ,ligler başlamışken as oyuncunu gonderemezsin zaten ramos fırsatı çıkmasa mobbing yapilmazdi

Sirf topa nasil kafa vurulur diye calistirmasi icin bile Ramos getirilir.

Kendisi Tottenham'a gidemedi diye üzülmesin diye Tottenham'ı Galatasaray'a getirdiler :)

Vazgeçtim satılmasın. Giderse çok uzulecegimin farkına vardim. Maaşını yükseltin futbolu bizde bıraksın. Yaw hem plnin orta sira takımlarına gidip ne yapcan allasen

Geri
Üst Alt