# Victor Nelsson

Yeni Saç stiliyle birlikte sahada gördüğüm şey Semih Kaya. Ne kadar benzemiş yav. Bunun da üst tarafı açılıyor galiba.

Sanches artık yerine oynamaya başlar ligde.
Şampiyonlar liginde ama yine de Sanches Nelsson ikilisiyle çıkılmalı maçlara.

hem transfer yapamaması hemde davinson sanchez'in gelmesi bayağı düşürmüş modunu. görünüşe göre 1-2 haftaya formayı sanchez'e teslim edecek gibi.

2'li stoperin avrupa çapında lideri olabilecek kalibrede karakter değil ne yazık ki. davinson'la yanyana oynarsa veya daha iyisi apo-davinson'la 3'lü oynarsa milli takımdaki gibi parlayabilir. yoksa 3'lüyle 2 macar milli takım maçına az da şaibeyle transfer yapan attila salakai kadar bile kariyer yapması güç kendine.

Sen gole kadar 4-5 tane %100 lük pozisyonu atamamışsın sonra gelmiş stoperlere bok atıyorsun.

Sen gole kadar 4-5 tane %100 lük pozisyonu atamamışsın sonra gelmiş stoperlere bok atıyorsun.
Aga sen niye eleştirilen bütün topçuları savunmak zorunda hissediyorsun kendini ben anlamadım.
Sezon başından beri rakiplere çalışan, 1 tane olumlu hareketi olmayan birisi. Abdülkerim ofansta-defansta kendisinden 100X daha iyi oynadığı gibi, üstüne de insiyatif almaktan çekinmiyor. Abdülkerim'in dün ileriye attığı uzun-kısa pasları Nelsson son 10 maçta atmamıştır.

Aga sen niye eleştirilen bütün topçuları savunmak zorunda hissediyorsun kendini ben anlamadım.
Sezon başından beri rakiplere çalışan, 1 tane olumlu hareketi olmayan birisi. Abdülkerim ofansta-defansta kendisinden 100X daha iyi oynadığı gibi, üstüne de insiyatif almaktan çekinmiyor. Abdülkerim'in dün ileriye attığı uzun-kısa pasları Nelsson son 10 maçta atmamıştır.
Galatasaray topçuları olduğu için.
Dün maçı verecek ne yaptı bu adam? İlk golde Muslera 160 lık adama hava topu atıyor; o pozisyon dönüyor gol oluyor
Pas attırmak istiyorsan Mertens yerine orta sahayı 3 lersin. 30 dan sonra sahada 9 kişiydik.
Davinson Sanchez çok sevdiğim bir stoper ama kafa gittiği zaman Dany e bağlıyor; bu olduğu zamanda onun yerine Nelsson mu diyeceksin?

Dün iyi değildi ama orta sahadaki boşluk stoperleri olduğundan daha kötü gösteriyor.

Rakipler orta sahamızı elini kolunu sallaya sallaya geçmeye devam ettiği müddetçe ne Abdül ne de Nelsson iyi gözükürler.

Galatasaray topçuları olduğu için.
Dün maçı verecek ne yaptı bu adam? İlk golde Muslera 160 lık adama hava topu atıyor; o pozisyon dönüyor gol oluyor
Pas attırmak istiyorsan Mertens yerine orta sahayı 3 lersin. 30 dan sonra sahada 9 kişiydik.
Davinson Sanchez çok sevdiğim bir stoper ama kafa gittiği zaman Dany e bağlıyor; bu olduğu zamanda onun yerine Nelsson mu diyeceksin?
Bütün defansı Abdülkerim ile Boey sırtlıyor tek başına. Abdülkerim'in oynadığı topun yarısını kendisi oynasa burda öve öve Ramos ilan edilmişti. Defansif olarak 1 tane olumlu hareketi olmadı, ne ligde ne de Avrupa maçlarında. Saklanmaya harcadığı enerjisini keşke top oynamaya harcasa. Kendisi sayesinde resmen defansta 1 kişi eksik oynuyoruz sezon başından beri. Bu kadar kötü performans veren oyuncun varsa yerine alternatifini oynatalım demek ayıp bir şey değil.
Kendisinin kafasının ne kadar yerinde olduğunu dün twitter meme'i olduğu pozisyonda gördük ayrıca.

Bütün defansı Abdülkerim ile Boey sırtlıyor tek başına. Abdülkerim'in oynadığı topun yarısını kendisi oynasa burda öve öve Ramos ilan edilmişti. Defansif olarak 1 tane olumlu hareketi olmadı, ne ligde ne de Avrupa maçlarında. Saklanmaya harcadığı enerjisini keşke top oynamaya harcasa. Kendisi sayesinde resmen defansta 1 kişi eksik oynuyoruz sezon başından beri. Bu kadar kötü performans veren oyuncun varsa yerine alternatifini oynatalım demek ayıp bir şey değil.
Kendisinin kafasının ne kadar yerinde olduğunu dün twitter meme'i olduğu pozisyonda gördük ayrıca.
Şu ikinci gol
Kerem D nin kaçırdığı adama bak ya da kovalamadığı

Futbolu git twitter da izle; üzüldüm senin adına twitter da iki üç şaklabanın etkileşim için yaptığı videoyu desteklediğin için. Takılıp düşen birisi için kafasının yerinde olmadığı çıkarımını yapman çok mantıklı geldi bana.
Sana sorduğum soruya cevap verir misin bu arada.
D.Sanchez kafası gidip Dany e bağladığı zaman da onu kesip Nelsson u oynatalım diyecek misin? Derdim burada Nelsson oynasın değil; her topçu böyle anlar yaşadığı zaman itin götüne sokup başkasını mı oynatalım diyeceğiz?

Şu ikinci gol
Kerem D nin kaçırdığı adama bak ya da kovalamadığı

Futbolu git twitter da izle; üzüldüm senin adına twitter da iki üç şaklabanın etkileşim için yaptığı videoyu desteklediğin için. Takılıp düşen birisi için kafasının yerinde olmadığı çıkarımını yapman çok mantıklı geldi bana.
Sana sorduğum soruya cevap verir misin bu arada.
D.Sanchez kafası gidip Dany e bağladığı zaman da onu kesip Nelsson u oynatalım diyecek misin? Derdim burada Nelsson oynasın değil; her topçu böyle anlar yaşadığı zaman itin götüne sokup başkasını mı oynatalım diyeceğiz?

Herifin bi şey oynadığı yok, elinde daha iyi performans vermesi muhtemel, ciddi bir yatırım yaptığın birisi de varken 3-5 maç da o oynasın, onu deneyelim diyoruz dediğin şeylere bak.
İyi oldu, kötü oynayan adamları yerine oynayacak diğer alternatifinin de kötü oynama ihtimali var diye sonsuza kadar 11'de tutalım.
Senin mantığınla dışarı filan da çıkma sakın. Her an kafana bir şey düşebilir ya da kaza yapabilirsin.
Twitter'daki hesapların gazına geldiğim filan da yok. Savunmak için ne diyeceğini şaşırdın yani. Şu adama iyi oynuyor diyorsan Nelsson diye sarı saçlı ufak boylu başka birini izlemiş olabilirsin.
Adama kötü oynuyor diyorum, alakasız bir şekilde Demirbay diyorsun. Demirbay'la birlikte o pozisyonda bütün takımın fail olduğunu bal gibi de biliyorsun. Ha Demirbay kötü bile oynasa -kötü olduğunu düşünmüyorum da neyse- Nelsson'u bu iyi mi yapacak yani?
Abdülkerim daha fazla sorumluluk alıyor diyorum, pas attırmak istiyorsan X'i kullan vs diyorsun.
Siyasetçi taktiği filan herhalde bu, bu ne renk diye sorsam rengin tarihçesinden filan bahsedeceksin.

Geri
Üst Alt