Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.536
- 12.543
- 2.868
Bi pozisyonda kendi kendine takılıp düştü yine ,pozisyonu boey almıştı ,adam sağ sol yapınca ceza sahasına çuval gibi yığıldı 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet.Bi pozisyonda kendi kendine takılıp düştü yine ,pozisyonu boey almıştı ,adam sağ sol yapınca ceza sahasına çuval gibi yığıldı![]()
Niye Sanchez Nelsson çıkıyor. Hataları Abdülkerim mi yaptı?Sanches artık yerine oynamaya başlar ligde.
Şampiyonlar liginde ama yine de Sanches Nelsson ikilisiyle çıkılmalı maçlara.
Aga sen niye eleştirilen bütün topçuları savunmak zorunda hissediyorsun kendini ben anlamadım.Sen gole kadar 4-5 tane %100 lük pozisyonu atamamışsın sonra gelmiş stoperlere bok atıyorsun.
Galatasaray topçuları olduğu için.Aga sen niye eleştirilen bütün topçuları savunmak zorunda hissediyorsun kendini ben anlamadım.
Sezon başından beri rakiplere çalışan, 1 tane olumlu hareketi olmayan birisi. Abdülkerim ofansta-defansta kendisinden 100X daha iyi oynadığı gibi, üstüne de insiyatif almaktan çekinmiyor. Abdülkerim'in dün ileriye attığı uzun-kısa pasları Nelsson son 10 maçta atmamıştır.
Bütün defansı Abdülkerim ile Boey sırtlıyor tek başına. Abdülkerim'in oynadığı topun yarısını kendisi oynasa burda öve öve Ramos ilan edilmişti. Defansif olarak 1 tane olumlu hareketi olmadı, ne ligde ne de Avrupa maçlarında. Saklanmaya harcadığı enerjisini keşke top oynamaya harcasa. Kendisi sayesinde resmen defansta 1 kişi eksik oynuyoruz sezon başından beri. Bu kadar kötü performans veren oyuncun varsa yerine alternatifini oynatalım demek ayıp bir şey değil.Galatasaray topçuları olduğu için.
Dün maçı verecek ne yaptı bu adam? İlk golde Muslera 160 lık adama hava topu atıyor; o pozisyon dönüyor gol oluyor
Pas attırmak istiyorsan Mertens yerine orta sahayı 3 lersin. 30 dan sonra sahada 9 kişiydik.
Davinson Sanchez çok sevdiğim bir stoper ama kafa gittiği zaman Dany e bağlıyor; bu olduğu zamanda onun yerine Nelsson mu diyeceksin?
Şu ikinci golBütün defansı Abdülkerim ile Boey sırtlıyor tek başına. Abdülkerim'in oynadığı topun yarısını kendisi oynasa burda öve öve Ramos ilan edilmişti. Defansif olarak 1 tane olumlu hareketi olmadı, ne ligde ne de Avrupa maçlarında. Saklanmaya harcadığı enerjisini keşke top oynamaya harcasa. Kendisi sayesinde resmen defansta 1 kişi eksik oynuyoruz sezon başından beri. Bu kadar kötü performans veren oyuncun varsa yerine alternatifini oynatalım demek ayıp bir şey değil.
Kendisinin kafasının ne kadar yerinde olduğunu dün twitter meme'i olduğu pozisyonda gördük ayrıca.
Futbolu git twitter da izle; üzüldüm senin adına twitter da iki üç şaklabanın etkileşim için yaptığı videoyu desteklediğin için. Takılıp düşen birisi için kafasının yerinde olmadığı çıkarımını yapman çok mantıklı geldi bana.Kendisinin kafasının ne kadar yerinde olduğunu dün twitter meme'i olduğu pozisyonda gördük ayrıca.
Şu ikinci gol
Kerem D nin kaçırdığı adama bak ya da kovalamadığı
Futbolu git twitter da izle; üzüldüm senin adına twitter da iki üç şaklabanın etkileşim için yaptığı videoyu desteklediğin için. Takılıp düşen birisi için kafasının yerinde olmadığı çıkarımını yapman çok mantıklı geldi bana.
Sana sorduğum soruya cevap verir misin bu arada.
D.Sanchez kafası gidip Dany e bağladığı zaman da onu kesip Nelsson u oynatalım diyecek misin? Derdim burada Nelsson oynasın değil; her topçu böyle anlar yaşadığı zaman itin götüne sokup başkasını mı oynatalım diyeceğiz?