# Victor Nelsson

slazai eşeği 12 ye gittiyse min 18e satarız

Devre arasi 2 milyon kira, 15 mac yaparsa sezon sonu 11-12 milyon zorunlu opsiyonla kiralariz bu gidisle.

Yedek kaldığı için değeri 1-2 milyon düşebilir ama çok düşeceğini zannetmiyorum. Zaten piyasası olan Danimarkalı bir oyuncu. Ben asıl taraftarın beklentisi kadar değeri olmadığından şüpheliyim. 20 milyonluk bir oyuncu mudur emin değilim. Çok iyi bir defans oyuncusu, ama top ile arası çok iyi değil. Bana daha çok büyük liglerin defansif oynayan küçük takımlarında iş yapar gibi geliyor.

tr liginde bile 11 çıkmayan adam için 15 milyonlar hayal.

12 civarı satılırsa öpüp başımıza koyalım, geçti o tren...

Stoper rotasyonunun kalitesine ne diyeceğiz peki? Düşünsene Sanchez ve Abdülkerim o kadar harika oynuyorlar ki Nelsson gibi ligde her takımda kadroya ilk yazılacak bir adam yedekte şu anda. Senin de vaktin gelecek ama. Sen Victor Nelsson isen sende o formaya çok güçlü adaysın Sarı Duvarım benim
InCollage_20231101_182745925.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sanchez de alışamadı sol stopere Abdul desen aşırı ağır kalıyor bek için diğer maçlarda daha idare ediyor gibiydi..Ne olursa olsun eski düzene dönüp iyi kötü kazimcanla idare etmeliyiz solda

Defanstan çıkışlar sıkıntı oldu.Yedek kaldı diye biraz topla ileri çıkışlar denemesini beklerdim.Anlaşılan o yetenek yok.

Geri
Üst Alt