# Victor Nelsson

Bu arada abi dalga mı geçiyorsunuz ne formu ne yedeği.

Herif hiç değişmiyor. Defansta topu kafayla uzaklaştırıyor ceza sahası önüne. Maça giriyor önündeki adama göğüsle pas indiriyor.
Kusura bakmayın da en amatör aptal futbolcuyu getir orada yapacağı tek şey topa ölümüne vurup uzaklaştırmak hatta bütün toplar bunu yapardı, herif gitti orta sahada arkasında kocaman tarla varken orta sahanın ortasındaki herife hem kendini bozarak hemde rakibi ekstra avantajlı hale getirerek pas veriyor.
Alın izleyin dk 8:10

Yanındaki futbol beyni olan oyuncuların el hareketlerine bakın. (oliiviera atma diyor, Sanchez de oyun opsiyonlarını gösteriyor)
Ekran Resmi 2023-11-09 16.34.15.webp

Sanchez+oliviera. Yapacağı tek şey yumuşatmaktı herifler maç boyunca press yapmıyordu zaten. Şunu kenarda maçı izleyen ve algılayamayan herifte problem vardır.
Başka zaman olsa aldığı her topu musleraya veren herif göğüsle ortaya top bırakıyor. Sorasıda da müllerin ayağına dalıp yine alabilecekken almıyor izliyor. Adamın yazında 4 kişiyiz herifi indirsen bile kırmızı olmaz.

Pozisyonunu kaybetmemek için geriye kaçarak oynamasının yanı sıra major hata yaptı. Formu geriye gidecektir. Oyunumuz ile alakalı olarak kendisinden yararlanamayacağız. Ayrılık kesin gibi.

Bu arada abi dalga mı geçiyorsunuz ne formu ne yedeği.

Herif hiç değişmiyor. Defansta topu kafayla uzaklaştırıyor ceza sahası önüne. Maça giriyor önündeki adama göğüsle pas indiriyor.
Kusura bakmayın da en amatör aptal futbolcuyu getir orada yapacağı tek şey topa ölümüne vurup uzaklaştırmak hatta bütün toplar bunu yapardı, herif gitti orta sahada arkasında kocaman tarla varken orta sahanın ortasındaki herife hem kendini bozarak hemde rakibi ekstra avantajlı hale getirerek pas veriyor.
Alın izleyin dk 8:10

Yanındaki futbol beyni olan oyuncuların el hareketlerine bakın. (oliiviera atma diyor, Sanchez de oyun opsiyonlarını gösteriyor)
Ekli dosyayı görüntüle 225234

Sanchez+oliviera. Yapacağı tek şey yumuşatmaktı herifler maç boyunca press yapmıyordu zaten. Şunu kenarda maçı izleyen ve algılayamayan herifte problem vardır.
Başka zaman olsa aldığı her topu musleraya veren herif göğüsle ortaya top bırakıyor. Sorasıda da müllerin ayağına dalıp yine alabilecekken almıyor izliyor. Adamın yazında 4 kişiyiz herifi indirsen bile kırmızı olmaz.

asaletin simgesi boey bile sövdü golden sonra

asaletin simgesi boey bile sövdü golden sonra
Çocuk sövmesin de ne yapsın pozisyon icabı yeriz sıkıntı yok. Yaptın bir hata temizleme imkanın da var mal gibi bakıyor.
Olm adam sizi geçmeyecek zaten 40 yaşında herif ölmüş ağlayanı yok tek yapacağı biri koşacak o da pas verecek ölümüne adama dalacaksın.

10 dakika için Kazımcan girse daha iyi olmazmıydı. Hem bütün defansın yeri değişmezdi hem de Apo mükemmel oynadığı yerde kalırdı. Ben hala aynı fikirdeyim.
Kazimcan'in hata yapma potansiyeli Nelsson'dan daha fazlaydı ilk maçta gördük.
Zaten nelsson girdi hemen ilk golü yedik ve o golde duran toptu

Gideceği fiyat satın alma opsiyonlu 8-9 m euro // bonservisli olacaksa da 7 m euro aralığında bişey olur. Ben böyle düşüşteki bi oyuncuya kimsenin çift haneli para vereceğini sanmıyorum.

Bizim 18-20 milyonluk teklifleri geri çevirdiğimizin gerçekliği var mıdır? Bence öyle teklifler gelse satardık herhalde.

bu yaz tam nelsson transfer haberlerinin çıktığı dönem erden timur'un bir açıklaması vardı, bazı oyuncular için reel piyasalarına göre teklifler geliyor fakat taraftarın belirlediği suni değerin altında olduğu için satmakta zorlanıyoruz ve ister istemez baskı oluşuyor minvalinde bir demeç beyan etmişti. (transfermarkt, sosyal medyada 30 mil € paraların hava uçuşmasını vs. kastetti sanırım)

gerçekten bazen profesyonellerin işine karışmamak gerekiyor sanırım. bende szalai'nin 15 ettiği piyasada nelsson için değerleri düşük buluyordum fakat erden timur ve ekibinin kararlarına saygı duyup işi onlara bıraksak daha iyi olacak gibi.

Bunu oynatacam diye tandemi bozma okan hoca. Trip atsın ne halt yiyorsa yesin

Gideceği fiyat satın alma opsiyonlu 8-9 m euro // bonservisli olacaksa da 7 m euro aralığında bişey olur. Ben böyle düşüşteki bi oyuncuya kimsenin çift haneli para vereceğini sanmıyorum.
Iyice cop ettin ha sende, 7 milyona aldigin ve 2 senedir ust duzek performans veren oyuncuyu yine 7'e satacagiz oyle mi? Tamam.

Bende kizdim falan ama rahatca 12-14 piyasasi var bile suan. Formayi kaptirmayip surekli iy oynamis olsa 17-20 bile ederdi.

apo dinlendirilirse davinson'la yanyana oynayabilir ancak ligde de. buna güvenilip de önde yüksek pres oynanmaz

bu yaz tam nelsson transfer haberlerinin çıktığı dönem erden timur'un bir açıklaması vardı, bazı oyuncular için reel piyasalarına göre teklifler geliyor fakat taraftarın belirlediği suni değerin altında olduğu için satmakta zorlanıyoruz ve ister istemez baskı oluşuyor minvalinde bir demeç beyan etmişti. (transfermarkt, sosyal medyada 30 mil € paraların hava uçuşmasını vs. kastetti sanırım)

gerçekten bazen profesyonellerin işine karışmamak gerekiyor sanırım. bende szalai'nin 15 ettiği piyasada nelsson için değerleri düşük buluyordum fakat erden timur ve ekibinin kararlarına saygı duyup işi onlara bıraksak daha iyi olacak gibi.
12-13 milyon lafını da etti o sözleri sırasında. Ancak transfer işlerinde taraftarın sosyal medya üzerinden bildirdiği görüşlere teslim olmak da bir yöneticilik zaafiyetidir. Taraftarın keyfini gözetirsen, 37 yaşındaki Ramos' u iki yıllığına 20-25 milyon maliyetle transfer etmeyi de düşünüyorsun, gördüğümüz üzere. Kulüp menfaati neyi gerektiriyorsa yönetim onun gereğini yapmakla mükelleftir öncelikle. Ki ben dahil GS taraftarı Erden Bey' i yere göğe sığdıramıyor; durumu izah ederdi, büyük çoğunluk da ikna olurdu; güven kazanmak için popülizme asla ihtiyacı yoktu yani.

Hocanın oyun anlayışında stoperlerin atletik ve top kullanma özelliklerinin iyi olması gerekiyor; o yüzden de Sanchez' i istemiş (Abdülkerim top kullanmada çok iyi, atletizm konusunda o denli yüksek kapasitede olmadığı için partnerinin atletik özelliği çok yüksek olmalıydı)...Nelsson' u çok seviyoruz, iki sezon muazzam katkı sağladı ama bu özellikler bakımından hiçbir zaman çok iyi seviyede olmadığı bilinen bir şey; bunu dedik diye birilerinin babasını savunur gibi çemkirmesi faso fiso; tavanı çok yüksek bir stoper değildi Nelsson.

Adam da gitmek istiyorken gönder gitsin ki oradan gelecek parayla kadroda eksik olan parçaları da tedarik edebilesin. ''6 da 6'' diye yırtındık, hoca transferin başından beri Torreira' yı 8 gibi kullanma niyetini söylüyor ve limit yok filan diye oraya transfer yapamıyorsun sonra. İş mi bu?!

İş dönüp dolaşıp kadro planlamasına geliyor. Bunu eleştirdik diye pesimist-bozguncu filan oluyoruz...

Ne anlatıyorsunuz yav siz

Yazın Erden’in bahsettiği adam Boey idi, 13e satılması da saçmaydı.

Stoper listesi belli Ramos ve Sanchez, biri ŞL istiyordu diğerine 15 istiyorlardı, 15i Sanchez’e mi verecektin satıp, o para elde olsa üst seviye bir orta saha alırdın en başta. Hemen birini alamasan stopersiz kalacaktın elemeler öncesi üstüne.

2 sene kendini yırttı adam o da bilirdi Marcao şerefsizi gibi kaçmayı, neymiş hata yapmış aynen Nelson olmasa kesin puan alırdık Bayern’den.

Gayet fedakar ve vefakar davrandı, yedek kalınca da üzülmesi vs de gayet normal durumlar. Yok hain yok karaktersiz bunu diyenler karaktersizin önde gidenidir asıl.

Herkesin kendi fikri fikri diye bokunu çıkardınız iyice.

Geri
Üst Alt