# Victor Nelsson

kral 11e döndüğünden beri gol yememişiz

edit: pardon 1 gol yemişiz sanırım

Vedasını çok iyi yapacak eğer ayrılır ise ara dönem. Direkt ilk 11 iken yerine isim alındı ve yedeğe düştü, forma şansı geldi gayet iyi performans verdi. Emeğine sağlık, saygılar.:hat:

Benim bildiğim Nelsson bu işte, adam öyle bir geldi ki geldiğinden beri oynadığımız son 6 maçta sadece 1 gol yedik. O yediğimiz gol Adana Demir maçında yaptırdığı penaltı ama doğruya doğru adam çata çat oynuyor

Öyle çok göz ardı edilecek adam değil Davinson Sanchez olmasa bile Nelsson çok iyi oynuyor

Müthiş bir profesyonel baya bir süre yedek kaldı ama kendisini çok iyi şekilde hazır tutmuş.

Yaza kadar gideceğini sanmıyorum. Giderse de Ortiz gelecek sanırsam o da çok iyi stoper

Sezon başı kafasını futbola vermediğini söylemiştim son dönemde fena konsantre olmuş böyle olduğu sürece kesilmesi zor bu kadar konsantre olmuş adam formayı bırakmaz.

Formunu bulmuşken 15 üstü bir bedele satmak lazım yoksa sıkıntı olacak.10m bonservis 3m yıllık verdiğimiz stoperi yedek oturtma gibi bir lüksümüz yok

Geçen seneki şampiyonluk da oynadigi seviyeye doğru yükselişi devam ediyor. Stoper kitliginda çok iyi toparladı. Adamdır.

Yalnız bizim takım 3-5-2 oynarsa rakipleri yer yer. kadro çok müsait transfere bile gerek kalmaz orta saha sorunu da çözülmüş olur.

1704697053877.webp

Nelsson Galatasaray'ın bana göre tarihte oynayan yaş ve performans birlikte en iyi stoperi.

Sanchez daha iyi/yetenekli futbolcu ama Nelsson daha iyi bir stoper.

Bu kadar iyi pozisyon alan rakibi karşılayan bir futbolcu tarihimizde sadece Ujfalusi vardı. O da 6-7 ay iyi oynadı ve sakatlandı. Ve yaşı 34'tü.

Nelsson 22 yaşında geldi 3 yıldır takımın en iyi defansif oyuncusu.

Bu adama haksızlık yapmayın.

Keşke gitmese ve devam etsek 35 yaşına kadar.

Bayağı toparladi, salmadigi için tebrikler.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligin açık ara en iyi sağ ayaklı stoperidir.

Her zaman söylerim Galatasaray bir futbolcu olsaydı bu Nelsson olurdu diye.

Geri
Üst Alt