# Victor Nelsson

Defans tarafında sıkıntı yok ama ayağı iyi ve oyun kurma yeteneği olsa büyük takıma transfer olmuştu çoktan.

İyi gibi görünen ama takımın oyununu baltalayan birinci oyuncu Nelsson. Rakipler tamamen Nelsson’a göre oynuyor, ayrıca en az 5-6 kilo fazlası var ağırlaşmış. Hiç beğenmiyorum seni Victor umarım gidersin anca kapanan takımlarda oynarsın bu yeteneğinle..

Kimse gelip diğer oyunculara verdiği tepkiyi vermiyor buna. Öyle bir göz boyuyor ki. Penaltıda apodan çok bu suçlu marke ettiği rakibe topa dokunma şansı verdi.

2. golde yine hava topuna çıkıp vurdurttu. Rezalet bi herif rezalet çıkabileceği en üst seviye bu işte sat kurtul. 3-4 Yıla Semih Kaya moduna girer bu.

Bu ayaklarla büyük transfer yapacağını sanıyor,daha kendi milli takımında bile 11 çıkamıyor

Bu kadar korkak olup geri giden bir herif yok yav.
ilk geldiğinde herif uzun oyun kuruyordu geldiğimiz noktada dan dun topa vurur halde.

Oyuncuda suç bulamıyorum teknik ekip 2 senede köreltti herifi

Rakibe sarılmaktan topa gitmiyor ki saçma sapan bir savunmacılık anlayışı herifi kucaklayıp tuttuğunu zannediyor adamlar topla istediğini yapıyor

Apodan daha kötü lakin üstünde görünmezlik pelerini var.

Panik bir herif. Sözleşme yapmaya da yanaşmıyor muhtemelen. €15m gibi bir teklif bulup satmak gerekirdi taa bahardan yazmıştık bunu ama geç kalındı artık

Defolarını örtecek şekilde oynamamız mümkün tabii

Bugün kötü oynamadı ama şu hava toplarını her seferinde nasıl rakibe indirmeyi başarıyor hakkaten şaşırıyorum. Büyük hedefleri olan bir takımda Davinsonun yedeği olur daha fazlası değil.

Ne lince ugramistim Nelsson'un yavaş ve hava topları konusunda vasat buluyorum dediğimde. Istatistikler falan uçuşmuştu forumda. Sasirmistim gözlerim beni bu kadar nasıl yaniltmis olabilir diye. Belki bu maçta da veriler bilmem kaç tane basarili hava topu almış diye gösterir ama gözümüzün gercekte gördüğünü gostermeyebilir.

Bosuna linc ediliyor

Asla kötü stoper degil

Ne yazik ki cok gec fit duruma geliyor

Gecen sezon ayni durumu yasadik zalgris macindan itibaren

Cok kalin bir beli oldugu icin bence tatile ayrildigi an daha da kalinlasiyor ve fiziksel geriliyor bu senelerdir böyle oluyor her sezon basi aynisi

Geri
Üst Alt