# Victor Nelsson

Nelsson kötü değil, Davinson yerine koyup aynı oyunu oynamaya çalışan hoca kötü. Bunu kabul edelim önce.

İkisi birbirinden çok alakasız tipler. Bunu hocanın yıllardır fark edememesi beni şaşırtıyor

0 müdahale, 0 top kapma, 1 pas arası, 18 top kaybı ????????????
Mahmut Aslan

Topla oynama becerisi bu kadar kısıtlı bir adam Galatasaray'da olmamalı. Tamamen kapanmak gerekirken sonradan girebilir onun dışında gerek yok.

Çünkü rakip Nelsson üzerine bilerek baskı yapmıyor. Buda boşta kalıyor. Rakip oyuncular oyun kurulumunda bunla başlamamızı istiyor ki ben olsam bende öyle yaparım.

Bu ayaksızda ya sağ beke verir yada kaleciye geri döner

Bütün rakipler bunu fark etti ve artık ciddi dezavantaj yaratmaya başladı bu durum.

Oynamayinca ağlama sonra, kapasiten bu. Savunan Gs düşmanıdır. Gördük kapasitesini.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Savunmadan stoperlerle top çıkarmakta zorlanıyorsan beklerle çıkmak da bir seçenektir ama hoca hiç o dallara basmıyor; sanki bekleri ezbere öne atarak çok hücum üretkenliği sağlıyor da.

Seni beğenenler konya,Kayseri,Antep taraftarı herhalde küçük takım futbolcusu ekstra hiç bir şeyi yok. gittiğin gün vallahi billahi forumdan 5 kişiye forma alacağım.

Yahu tamam çıkamıyor ayağı iyi değil vs anladık da abicim insan 5 metre öteye dikine pas atmaya da çekinip kaleciye dönmez ya. Sezon sonuna doğru 1-0 olsun bizim olsun maçları haricinde bir oyun oynamak çok zor Nelsson ile.

Ayağı hep kötüydü ama eski mücadele gücü isteği ve dikkati yok.

Ben şeyi anlamadım. Nispeten ayağı daha düzgün Apo varken oyunu niye Nelsson üzerinden kurmaya çalışıp durduk? Hoca neyi planladı bunu düşünürken acaba

Geri
Üst Alt