# Victor Nelsson

Bu yaşında tecrübeli kategorisine girecek kadar maç yapmış topçumuz. Yaklaşık 200 resmi maça çıkmış.

Gün geçtikçe üstüne koyarak ilerliyor aslan parçası. Aferin sana böyle devam et.

Kamera topa odaklanır ya hani sahanın her yerini göremezsiniz işte o durumlarda rakibin attığı havadan veya yerden uzun toplarda o kadar rahatım ki çünkü Nelsson her topa vuruyor. İlk maçından sonra buraya post girmiştim çok iyi stoper diye şimdi herkes ufak ufak o noktaya geliyor.

Oyuncunun en büyük özelliği istikrarı yani sezonda 50 maç oynar bu adam ne sakatlanır ne de yorgun düşer.

Marcao ile oynayınca baya uçuyor bu eleman. Avrupa maçlarının tamamında çok iyiydi.

Tekniği çok iyi, çok dengeli akıllı bir stoper. Bu sene Avrupa’daki performansı ile geldiği bonservisi çoktan geçti bile

luyindama'dan 5 yaş küçük ama ondan çok daha tecrübeli. Kendisinde matthias de ligt havası görüyorum. De ligt'te 18 yaşında ajax kaptanı olmuştu ve son derece olgundu

nelsson'da belki gelecek sene 1.olmasa bile 2.kaptanı olabilir takımın

ilk maçlarda baya eleştirilmişti verilen para falan çok bulunmuştu

Dany-chedjou-luyi(a.g. dağıttı)

Yıllarca el bombalarına maruz kalıp avrupalı stoper diye bas bas bağırdık,sonundada aldık

İyi mi kötümü bilmemde temiz top oynuyo,futbolcunun hası detaylarda belli olur(taç pozisyonu)

Sen rakipleri,bizde seni savunalım babayiğit

Böyle devam
Dersimiz Samet N.Ogrenmeye devam ediyoruz

ilk maçlarda baya eleştirilmişti verilen para falan çok bulunmuştu

Mali kısma bakarsak bence yüksek bonservisi Danimarka dışına çıkmamış bir stopere 7 milyon vermek büyük risk..Ben ilk maçlara göre epey olumluya döndüm belki sezon sonu 7 milyona ucuz almışız diyeceğiz ama şimdilik hala yüksek geliyor..Marcaoyla uyumu çok önemli şu ana kadar hiç siritmadilar bu 2 li birbirini yukarıya taşıyabilir..

Servet bununda lucio gibi kalır, daha çok bilica gibi diyelim
Yazık yazık şu yorumlara. Elin oğlu Avrupada 3 maçta 7 gol yedi. ÜÇLÜ STOPER HATTINA RAĞMEN.hem de yediği takımlar senin oynadığı takımların yanından geçemez. Stoper hatlarına 20M adam başı diyorlar.

Sen gol yemedin , rakiplerinin gol beklentisi 0.50 falan, rakipler dediğinde CL’de gruba girse ilk üçe rahat girer iki tanesi.23 yaşında adama söylediğiniz şeye bak. 3-5-2 falan da oynamıyorsun he önünde bu sene iyi maçı olmayan Taylan , solunda sağı solu belli olmayan Aanholt , sağında yerin dibine soktuğunuz Yedlinle. Önlerinde Gustavo falan olmadan.

Müthiş bir karakter. Derbi öncesi müzemizi ziyaret etmiş. Sezon sonu provası olur inşallah.
dd9cb8f7165e4aea9cb55d313c73ce10.jpeg

"Futbol A Takımı oyuncumuz Victor Nelsson, stadyum müzemizi ziyaret etmek üzere Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’na geldi.

UEFA Avrupa Ligi’ndeki Lokomotiv Moskova galibiyetimizden sonraki bir günlük takım iznini müze ziyaretiyle değerlendiren Danimarkalı stoper, ailesiyle birlikte geldiği müzemizde Galatasaray’ın canlı tarihine tanıklık etti.

Ziyaret sırasında Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Nelsson, “Beşiktaş derbisi çok beklediğim bir maç. Benim ilk derbim olacak. Şimdiden çok heyecanlıyım. Tabii ki dileğim pazartesi günkü maçtan galibiyetle ayrılmak. Kazanmak ve serimizi sürdürmek istiyoruz. Lokomotiv galibiyeti bizim için çok değerli oldu. Çok zor bir rakibe karşı zor bir maç oynadık. Moskova’dan üç puanla dönmek bizim için önemliydi. Takım adına muhteşem bir galibiyet oldu.” diye konuştu."

bir sonraki duragi

Leicester city olacaktir

müthiş stoper

2.yarı aynı hatayı yapma

hem rakibi takibi bıraktın hem kafa topunu kaçırdın

Kafa topu calis, geri kalan her sey muazzam

Valla süper adam.Genc yaşta bu tecrübe, özveri her şey var.ben çok beğeniyorum.

2 yil sonra ne durumda olursun gelisirmisin bilinmez. An itibari ile 7 milyonluk degil 1 milyonluk stopersin. Oda sirf yasin genc diye verilir. Yedigimiz ilk golde bulundugun yer topa cikisin seni stoper zanneden futboldan bihaber forum ahalisine tekrar tekrar izletilmeli.

Geri
Üst Alt