# Victor Nelsson

bugün bir kafa topu kaçırdı

muhammet indirdi, dicko golü kaçırdı

o topu uzaklaştırması gerekiyordu

genel olarak marcao ile iyi görünüyorlar
Malesef dünya üzerindeki en elit stoperler bile her maç bu şekilde top kacirabiliyor. Kimisi gol, kimisi gol olmuyor. Genele bakmak lazım. Bence iyi stoper. Avrupa yapacak.

Çizgi kontrolü gayet iyi. Marcao da alan boşaltıp önde basarken daha rahat hissediyor bence. Birbirlerini yukarı çekiyorlar.

Maguire çöpü bile ne hatalar yapıyor

Gayed iyi oynuyor güven veriyor yeterli benim için luyindamayı çok severim biliyosunuz ama her an bi hata ile takımı yakma potansiyeli her maç vardı ama nelssonda o yok

Maguire çöpü bile ne hatalar yapıyor

Gayed iyi oynuyor güven veriyor yeterli benim için luyindamayı çok severim biliyosunuz ama her an bi hata ile takımı yakma potansiyeli her maç vardı ama nelssonda o yok
Marcao'nun sözlesmesini 2026'ya kadar uzatip Nelsson'la birlikte vazgecilmez yapalim.

Marcao ile güzel bir ikili oldular. 2 Pasör iyi stoper kolay bulunmuyor.

Marcao ile guzel bir ikili oldular , defanstaki partnerin onemini anliyoruz bu konuda
Alpaslan ve Luyindama ile oynarken guzel bir goruntu vermiyordu

bu herifin ayagı bayagı iyi zaten %70 bu atıyor pasları marcaodan cok

iyi ikili oldular

Kanki adamı tutarken uzatsana ayağını. Ama müthiş oynuyorsun moral bozmak yok devam

Müthişti yine,muazzam bir ayagi var

Başlarda biraz amatörce tavırları beni tedirgin etmişti. Hatta kanayan yaramız orta sahayken ne diye stopere 7 Milyon harcadık demiştik.

Ama günden güne üstüne koya koya ilerledi. Marcao ile birlikte çok iyi ikili oldular, çok güven veriyorlar.

Geri
Üst Alt