# Victor Nelsson

Çok iyi bir stoper ve süper bir karakter transfer etmişiz

O tıp çizgide gol olmadıysa nelsson sayesindedir. Adam gibi adam karakterli. O gol olsaydı alparslana yazardı

futbol literatürüne geçecek bir hamleyle bizi ipten almış

hala tartışılıyor

Fizik olarak biraz zayif gibi. Yani kiz gibi diyecegim yanlis anlasilacak. Stoper dedigin kodu mu oturtur bu biraz urkek. Takimi sahiplenisi guzel liderlik ozellikleri var. Ayagi stoper icin gayet iyi.

Rize gibi ligin en cop takimi bizim stoperlerin icinden gecti ovenler var halen 😔

Herkes Alparslan'a laf ediyor da adam en azından sürekli oyun içinde mücadele halinde. Nelsson kayıp etliye sütlüye karışmıyor. İsteniyor ki Marcao gelince her şeyi yapsın Nelsson'da yanında pasif şekilde takılsın.
Katiyen doğru değil. Rakip senelerce önce nasıl Sabri’ye top kullanması için alan verip , hücumu da Sabri üzerinden yapıyorsa bu da aynı.

Sürekli Alpaslan’a top kullandırttılar ve onun kanattan geldiler

Rize gibi ligin en cop takimi bizim stoperlerin icinden gecti ovenler var halen 😔
Ilk golde faul var ıkıncı golde kornerden gelen topla oldu 2.yarı tamamen yarıstan kopmamak ıcın rısk aldık rısk alırken arkada bosluk vermek normal Nıelsson gayet basarılıydı.Alparslan ben begenmıyorum lıgde mecbur rotasyonda kullanacaz stoper hattı Nıelsson ve Marcao dur tek basına defans olmaz yanında oynayanın da tamamlaması lazım.

Ilk golde faul var ıkıncı golde kornerden gelen topla oldu 2.yarı tamamen yarıstan kopmamak ıcın rısk aldık rısk alırken arkada bosluk vermek normal Nıelsson gayet basarılıydı.Alparslan ben begenmıyorum lıgde mecbur rotasyonda kullanacaz stoper hattı Nıelsson ve Marcao dur tek basına defans olmaz yanında oynayanın da tamamlaması lazım.
Henuz Nelsson'u tek basina defans yaparken izlemedim. Tum maclarida izlerim. Sahadaysalar, Marcao ve Luyindama stoperlik yapiyo. Nelsson'un risksiz top kullanma disinda yaptigi pek birsey yok. 7 milyon verilmemis ve adi Turk olsa burada edilecek kufurleri dusunemiyorum. Efendi adam eyvallah. Genc adam uzerine koyarak gidebilir onada eyvallah. Fakat hali hazirda bu takim seviyesinin cok gerisinde ve eksikleri cok. Ayaga top kullanilacak, diye takimda savunmaci kalmadi. 6 numara'ya Fernando gibi bir adam aramak ve getirmek varken, Nelsson, Alpaslan, Taylan vs bir suru gorece ayagi iyi adamla savunmadan cikmaya calisiyoruz. Sirf savunmadan cikabilelim diye, Luyindama'dan yararlanamiyoruz. Ne savunmadan cikabiliyosun (bkz, Taylan, Berkan, Alpaslan tonla hata), nede iyi savunma yapabiliyosun takimda Marcao, Luyindama ve Boey olmayinca. Teshisi dogru koymazsak, bu yilda cope gider kesin. Alti ustu Rize'yle oynadik. Penaltiyi gole cevirseler yuksek muhtemel yenilmistik. Rize pisligini yenmek disinda ovulecek ne var anlamis degilim.

Ben henüz kendisini yeterli göremiyorum.
Bizim takım olarak yıllardır süregelen sıkıntımız defans oyuncularımızın gol katkısı.
Vida tek başına her yıl 3-4 tane kritik maçlarda gol katkısı yaparken biz Luyindama ve Marcao ile goller bulamıyoruz.
Halbuki Luyindama ve Marcao rakibe kafa topu vermeyen oyuncularımız. Duran top organizasyonlarımızda bir sıkıntı var demekki.

Ben henüz kendisini yeterli göremiyorum.
Bizim takım olarak yıllardır süregelen sıkıntımız defans oyuncularımızın gol katkısı.
Vida tek başına her yıl 3-4 tane kritik maçlarda gol katkısı yaparken biz Luyindama ve Marcao ile goller bulamıyoruz.
Halbuki Luyindama ve Marcao rakibe kafa topu vermeyen oyuncularımız. Duran top organizasyonlarımızda bir sıkıntı var demekki.
Zamanla olur o dediğin ha deyince olmaz. Defansta işini iyi yapsın önce yeter

Mi 9T cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Henuz Nelsson'u tek basina defans yaparken izlemedim. Tum maclarida izlerim. Sahadaysalar, Marcao ve Luyindama stoperlik yapiyo. Nelsson'un risksiz top kullanma disinda yaptigi pek birsey yok. 7 milyon verilmemis ve adi Turk olsa burada edilecek kufurleri dusunemiyorum. Efendi adam eyvallah. Genc adam uzerine koyarak gidebilir onada eyvallah. Fakat hali hazirda bu takim seviyesinin cok gerisinde ve eksikleri cok. Ayaga top kullanilacak, diye takimda savunmaci kalmadi. 6 numara'ya Fernando gibi bir adam aramak ve getirmek varken, Nelsson, Alpaslan, Taylan vs bir suru gorece ayagi iyi adamla savunmadan cikmaya calisiyoruz. Sirf savunmadan cikabilelim diye, Luyindama'dan yararlanamiyoruz. Ne savunmadan cikabiliyosun (bkz, Taylan, Berkan, Alpaslan tonla hata), nede iyi savunma yapabiliyosun takimda Marcao, Luyindama ve Boey olmayinca. Teshisi dogru koymazsak, bu yilda cope gider kesin. Alti ustu Rize'yle oynadik. Penaltiyi gole cevirseler yuksek muhtemel yenilmistik. Rize pisligini yenmek disinda ovulecek ne var anlamis degilim.
Tek başına zaten defans olmaz renkdas takım defansı önemli 7 milyon euro ozan kabak a verilse kimse sesini çıkarmaz ama yabancı 7 milyon euro sonucta aldığı ücreti düşünürsek piyasasında olan bir oyuncu satma konusunda sıkıntı yaşatmaz takımın yaş ortalamasının çok düşük olduğunu unutmamak lazım eksiklerimiz var babel feghouli gibi oyunculari elden çıkarmamız gerekiyor yerlerine kaliteli oyuncular lazım orta saha şart ama ekonomik koşulları düşünürsek bir anda olmuyor. Bunun yanında mesela suanki kadrolar itibariyle bakarsak hangi takım oyuncu satma ihtimali daha yüksek bunları görmek lazım futbolda oyuncu satmak zorunluluğu var zamanla daha iyi olacaz

Geri
Üst Alt