# Victor Nelsson

Azıcık dayan Nelsson, Konya maçından sonra Marcao 'nun cezası bitsin o zaman nasıl bir stoper olduğunu izleyelim senin. Partneri Marcao olup yanına da Boey 'i alırsa bayağı bayağı performansının yükseleceğine inanıyorum

3 tane dengesiz adamla oynuyor. Bende kendisini elestirmistim ama iyi gidiyor. Yedlin alpaslan ve pva ile oynamak zor iste. Bu takim boey nellson marcao ve mecburen pva hattini kurup cezali falan olmadığı surece de degismemeli

341F422F-70C8-4E9B-B529-BB62E8D29B40.jpeg

21 yaşında bambaşka bir ülkede. Bu yüzden İskandinav diyoruz , büyük karakter. Bizim -evlatlarımızdan- çok daha iyi şekilde savunuyor takımını her türlü fırsatta. Şu aşağıdaki fotoğrafta hakemin golü vermeme ihtimali %80. Bir tane Galatasaraylı yok. Dün el var bariz bir kişi gidip itiraz bile etmiyor

Arda’yı istememin nedeni buydu mesela. Takımı mutlaka toplardı. Şuan asla bir takım değiliz. Lazio maçında Kerem’i sıkıştırıyor adamlar bir kişi koşmuyor , olmaz böyle

52EF6DE8-F1DC-4ED1-A431-520502EA8626.jpeg

Genc oyuncularin eksiklerinden cok iyi yonlerine bakmak lazim. Fazla temasli ve sert oynamadigi icin elestirenler var ama benim genelde izledigim iskandinav oyuncular oyle sert oynayan oyuncular degil. Stoper konusunda ornek vermek gerekirse Lindelof var. O da fazla temasli ve sert oynamiyor. Lindelof benim begenmedigm bir stoper ama bazi ozellikleri iyi oldugu icin yillardir ManUtd’de oynuyor.

Son düzenleme:
nelson marcao bir de taş gibi bir Türk kalecimizz oldu mu muazzam olur

Uzun pas yeteneği muazzam. Şöyle bir pası ligde kaç stoper atabilir ki.

Video sahibi haklı Kim Jae Olympiakos’ta üç Frankurtta iki yemelerine ve üçlü stopere rağmen 20 M falan konuşuyorlar.

biz de avrupada daha büyük takımlardan gol yemeyip bazen ben dahil nasıl gömeriz diye düşünüyoruz.

Sonra yüksek paraya adam sattıklarında biz nasıl satamıyoruz diyoruz piyasayı biz düşürüyoruz en başta

Nelson marcao Boey iyi bir defans 3lusu ama sol bekimiz soru işareti.

Geri
Üst Alt