# Victor Nelsson

Ya böyle saçma kıyaslama yapmayın. Ben diyorum çalım Yememesi lazım Virgil her yanlışı yapmış videoda. Bizim nelson liverpoolda oynayacak kapasitede mi? Virgil'in bir kere boy dezavantajı var ama başka türlü o hataları kapatıyor. Senin defansin böyle çalım yememeli. Bunu da ancak ayaklar yerine topa bakarak çözebilir.

Pozisyon bilgisi hava topları ve topu kullanma yeteneği ne kadar iyiyse birebirlerdede o kadar kötü mahalleden bir çocuğu koy birebirde geçer nellsonu

Bu sene epey para harcadık, bence aldığımız en verimli adam Nelson oldu. Yaşına göre oldukça olgun oynuyor, hava hakimiyeti inanilmaz. Çok daha iyi stoper olacak. Bir de Danimarka etiketi büyük avantaj.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir hata yapsa “Ya biz söylemiştik bu adam 7 milyon etmez , vasatın teki “ diyen tiplerin 18.000 tane yorumunu okuyacaktık burada.

Baba 21 yaşında , sahada iki tane forvet falan varken hatta Oğulcan da forvet normalde üç. Gidip çatır çatır ilk penaltıyı kullandı. Hem de rakip kaleci psikolojik olarak bizi ezmişken.Yani bu adamda top tekniği olarak bir Marcao falan değil.

Nerede herkes ya , hata yapınca yerin dibine gömmek için hazır olduğunuz adamlar, iyi bir şey yapınca kimse yok.
Objektif misiniz şimdi gerçekten?

Bir hata yapsa “Ya biz söylemiştik bu adam 7 milyon etmez , vasatın teki “ diyen tiplerin 18.000 tane yorumunu okuyacaktık burada.

Baba 21 yaşında , sahada iki tane forvet falan varken hatta Oğulcan da forvet normalde üç. Gidip çatır çatır ilk penaltıyı kullandı. Hem de rakip kaleci psikolojik olarak bizi ezmişken.Yani bu adamda top tekniği olarak bir Marcao falan değil.

Nerede herkes ya , hata yapınca yerin dibine gömmek için hazır olduğunuz adamlar, iyi bir şey yapınca kimse yok.
Objektif misiniz şimdi gerçekten?
Popescu gibi sevinirken ben utandim

7 verebilicek bi klüp için 7 eder çikıldau da aynı şekild
bizim parayı daha akil kullanmamız lazımdı gerçi borç artsa da pek bişi olmuo normalde bu kdr borcu olan klüplerin kepengi indirilmesi lazım
en son para gerekio diye riva satılıp transfer yapıldı şimdi akılda tek kalan tudor ne gzel takım kurdu ft gelip onun takımıynan şampion oldu fln.

7 verebilicek bi klüp için 7 eder çikıldau da aynı şekild
bizim parayı daha akil kullanmamız lazımdı gerçi borç artsa da pek bişi olmuo normalde bu kdr borcu olan klüplerin kepengi indirilmesi lazım
en son para gerekio diye riva satılıp transfer yapıldı şimdi akılda tek kalan tudor ne gzel takım kurdu ft gelip onun takımıynan şampion oldu fln.
1 kere kuruldu ama adam gibi kuruldu atani da attirani da gerideki de hepsi direkt katkiyi verdi ve tudor gitse de o kadro cok iyi goturdu sezonlari. Simdi oyle degil kuruyoruz ama kurmus olmak icin kuruyoruz neye gore adam alınıyor mesela? Tudor direkt oynayacagi oyunun gerekli rollerine adam aldirdi biz simdi kervani yolda duzmeye calisiyoruz onu aldik bunu aldik ama ne kafandaki yalandan pas oyununa careler ne herhangi bir oyunda mahir olabiliyorlar. anca senden guclu rakiplere karsi kapanacaksin boyle oyun mu olur 1 kazanirsin 2 kazanirsin da sonra ligde kupada hosaf olursun. kirilgan, mental çöpler ya da cope donustuler. hem de yabanci kurali varken sacma kadro muhendisligine girmiyorum bile. yorumum sana aksi degil 7 verebilen kulupler dedin ya katiliyorum

Maliyetten bagimsiz yorum yapmak ne kadar dogru bilemem ama sezonun bizim adimiza en iyi transferi. Ogulcanin Taylanin arkasini toplamak kolay is degil helal olsun iyi kotariyor

Geri
Üst Alt