# Victor Nelsson

Maliyetten bagimsiz yorum yapmak ne kadar dogru bilemem ama sezonun bizim adimiza en iyi transferi. Ogulcanin Taylanin arkasini toplamak kolay is degil helal olsun iyi kotariyor
Bununla birlikte son maçlarda Marcao nun arkasını da topluyor sene başında Luyindama ve Alpaslan bolca canını yakmıştı diğer yandan Yedlin İsmail Muslera derken say say bitmiyor ki adamın çekecek çilesi varmış

Ulan kaleye çekilen iki şutun iki’sinde içeri alan kalecimiz var halı sahada yenmeyecek feyki yiyor kalecimiz sonra marcao nelson mu suçlu?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vida 40, Vitor Hugo 35, Min Jae 33 hava topu mücadelesi kazanırken Nelsson tek başına 64 hava topu kazanmış :)

NILSIN HIVI TIPLIRINDI ÇIK KITI YI

Denizli 3 gol atmis, ikisi kaleciyle karsi karsiya, stoper ovulmus 🤔
A3A48D77-0F7F-487B-9669-A3C83C4EF86D.png

bir dahakine maçı gözünle izlemeyi tercih etmen için Nellson’un oyuna girdiği dakikayı yazıyorum.

başka algılara doğru yolun açık olsun ;)

Kanki bu takıma çok fazlasın heleki şu yaşında inşallah tez vakitte güzel bir Avrupa takımına gidip kendini kurtarırsın.Sen ve Moritanya hariç şu takımda bir tane 11 oynaması gereken adam yoktu ilk yarıda

Koskoca 45 dakikada Fatih Terim in bilinçli şekilde takıma yaptırdığı, planı diyebileceğimiz tek şey Nelsson topla birlikte orta sahaya kadar çıkıp top kullansın pasları o dağıtsın

Bunun haricinde takım bilinçli olarak herhangi bir şey yapıyorsa da ekran başında ben göremiyorum

Ya yerin dibine batırılıyor yada çok abartılıyor.Bunun ortasını bulamıyoruz.
İyi yönleride var kötü yönleride.
Mesela bizim stoperlerin birisi hızlı olmalı diye düşünüyorum.

Ama şu haliyle kimse 10 bile vermez.Zaten oyuncularada teklif gelmediği söyleniyor.Bizim taraftara sorsan 15,20 milyona vermezler.

İyi veya kötü pahalı veya ucuz her yol sene başındaki rezalet planlamaya çıkıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim forumda iyi lakaplar türetiliyor. Cicaldau için ''Casper'' bunun için ''Danimarkalı Semih''. Bazı maçlar bu lakaplara çok uygun oluyorlar.

Bu maç Nellson’un yapamadığı ya da yanlış yaptığı ne vardı çok merak ediyorum gerçekten.

Beraber oynadığı adamlar: Ömer Bayram , Babel , Aytaç , Emre Kılınç , bitikleşen Cica.

Yani yediğimiz golde de yapacak hiçbirşeyi yok. Neye istinaden kötü diyebiliyor insanlar anlaşılır gibi değil.

Geri
Üst Alt