Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Hesabını kapatmış küstürmüşler çocuğu. Bu takım bu mental çöküntüyü atlatamaz malesef. Yeni sezonda çok sağlam transferler lazım yoksa yine aynı tas aynı hamam devam eder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah allah bi yanlislik olmasin liderdi olgundu ya kapatmamıştırHesabını kapatmış küstürmüşler çocuğu. Bu takım bu mental çöküntüyü atlatamaz malesef. Yeni sezonda çok sağlam transferler lazım yoksa yine aynı tas aynı hamam devam eder
Ölgün olana saçma saçma her şey söylenebilir güzel mantikAllah allah bi yanlislik olmasin liderdi olgundu ya kapatmamıştır![]()
Instagram hesabını kapatmış.Bravo toksik taraftarlarımıza.Geçen sene de Gedson'un kız arkadaşıyla paylaştığı fotoğrafa küfür kıyamet saldırdıkları için bütün yorumları kapatmıştı.
Şöyle terbiyesiz, bütün stresini oyunculara sayıp söverek atan 20m taraftarımız olacağına bilinçli 5 milyon insan olalım.Yazık ya olmaz böyle.

Futbolcusun Galatasarayda. Her seyi de söylerler kufur de ederler kimsenin ağzını kapatamazsınız bunlara bu şekilde set cekince her şey halloluyorsa yapsinlar tabi. Olgun olsa bunu yapmaz zaten makarasına diyorum bu sünepelere. Bunlarla bile basa cikamayacak adam bunlarÖlgün olana saçma saçma her şey söylenebilir güzel mantik
Vasat kerem gibi okFutbolcusun Galatasarayda. Her seyi de söylerler kufur de ederler kimsenin ağzını kapatamazsınız bunlara bu şekilde set cekince her şey halloluyorsa yapsinlar tabi. Olgun olsa bunu yapmaz zaten makarasına diyorum bu sünepelere. Bunlarla bile basa cikamayacak adam bunlar
Luyiye 8 verdiğimiz sezon adam Mbappe'yi kucağında taşıyordu. 7 m euro çok istersek 100 taksitle alalım. Bir de 1. önceliğimiz orta saha iken pas fetişti biri yüzünden boşa para verdik. Luyi-Marcao yeterdi iyi bir os olsa.
Ne diyon bebeVasat kerem gibi ok
Ahbab oyuncudan bağımsızım. Gerçekten 1.ihtiyacımız değildi bu bölge. Etimiz ne budumuz ne. Stopere 2 sezonda 8+7 m euro harcadık. Sanırsın her yıl çeyrek filan yapıyoruz oyuncu satışı yapıyoruz. Oyuncu da hiç 7m euro gibi değil. Ligde çalım yemediği oyuncu kalmadı. Veriyorsan böyle büyük para, Luyinin ilk senesi gibi kucakta adam taşıyacak.luyiyi 3e mi ne kiraladık sonra kalan parayı vermek için fernandoyu sattık.sonra luyi hem sakatlıktan hem de 6 nrsızlıktan patlayınca yerine bu herifi aldık aynı paraya
![]()
şimdi yine 6 nr arıoz mal gibi
![]()
ÜslûpNe diyon bebe
İş çıkmaz
Luyindama Nelsson'dan daha iyi ''Stoper'' bakın pasör demiyorum ''Stoper'' diyorum.Hatta iki gömlek daha iyi.Ama adamı önce sakatlık sonra Terim'in ille de pasla çıkacağız pas oyun PAS .P AS PASS deliliği yüzünden öldürdük.luyiyi 3e mi ne kiraladık sonra kalan parayı vermek için fernandoyu sattık.sonra luyi hem sakatlıktan hem de 6 nrsızlıktan patlayınca yerine bu herifi aldık aynı paraya
![]()
şimdi yine 6 nr arıoz mal gibi
![]()
bu tarz konuşma insanlarlaNe diyon bebe
Uyarı mı tavsiye mibu tarz konuşma insanlarla
nasıl almak istersenUyarı mı tavsiye mi