# Victor Nelsson

Taam da reis PL takımı yüklü giriyor bu lige genelde. İtalyan takımı zaten erkenden alıyor bunları orta sira takımları, büyükleri de ordakilerden alıyor olursa. Genelde yani. Ya da ispanya.
Bizden bir stoperin büyük meblağa gidebileceğini zannetmiyorum. Umarım DKde oynar piyasası artar

fenerbahçe 28 yaşında kjaer'i 13 milyona, beşiktaş 31 yaşında marcelo'yu 7 milyona satıyorsa sende her türlü 10 milyondan yukarıya nelsson'u satabilirsin ama düzgün bir takımla oynarsan

bu sene kopenhag'da oynayan daramy 13 milyona ajax'a, jonas wind 12 milyon wolfsburg'a gitti. Nelsson ile aynı yaşta oyuncu bunlar

nelsson bu sene bize değilde atıyorum villarreal'e 8 milyona gitse şaşırmazdım

Ne doğru oyuncusu falan geçin abi bunları alırsak ne olacak sabır mı var daha 1 sene dayanamıyorsunuz hiç bir oyuncuya gelmiş 300 bine oyuncu bulun diye yazıyorsunuz. Nellsson 7 milyon Euro edecek bir stoper hiçte öyle bahsettiğiniz gibi de değil. Bakın istatistiklerine kaç hava topuna çıkmış kaçını almış . Gömmeyi bırakın da destek olun adama. Nellsson ve Marcao bu ligin en iyi ikili stoperidir bana göre.

Ne nasıl yani? Adam 2 haftadır kucağında gezdiriyor Belçika forvetlerini

Anlamadım demek istediğini Ali. Ozorn şu anda Belçika'da baya başarılı performans gösteriyor.
Ben begenmiyorsun diye dedim inş daha başarılı olur satarız. Ayrıca adam bizce nerdeyse hiç oynamadi kim nerede sovdu

Çok vasat bir oyuncu. Danimarka lı olduğuna inanmak çok zor. Hava toplrında çok iskaladığı pozisyon oluyor. İlk geldiği sezon lyundama daha iyiydi bundan. Belki bir kaç sene sonra our ama şu anda ortalama bir oyuncu.
Açıkçası bende abartıldığı kadar iyi bir stoper olmadığını düşünüyorum. Hızlı.degil.havadan iyi değil. Bence sıradan bir stoper
1BD712F4-7BB8-4C98-8315-A1082F39AE37.webp

?

Nelsson'un iyi kötü olmasini göz ardi edersek bile geri dörtlü arti kaleciyi tamamen yabancilardan olusturmak FT'nin hatalarindan biriydi.

Bu tercih yüzünden Berkan'a Taylan'a Ömer'e falan bu denli muhtac kaldik. Sakatlik yasamasa Arda'da bol bol oynardi bu ortamda. Orta saha bir takimin kalbidir, iyi bir orta saha defansi da hücumu da direkt olumlu etkiliyor. Mevcut orta saha kurgusuyla istersen stopere van Dijk'i koy o da göze batar.

Bu kadar para harcadigimiz bir yaz döneminde sezona böyle berbat bir orta saha kurgusuyla baslamak bence FT'nin en büyük hatasi. Sadece Cica ve Berkan icin 10,5 Milyon € harcandi yazik günah ya. Orta saha icin bu kadar para harcamamiza ragmen orta saha'da hala bu kadar eksik kalmamiz büyük rezillik. Daha israrla aldirdigi ama affedersiniz kicinin ucuyla bakmadigi Morutan var. Ne diye 2 Milyon bonservis ödenip alindigini hala anlamadigim Baris Alper var.

25 Milyon € bizim gibi bir takim icin manyak bir para, özellikle kazancin TL ama harcamalarin € ile oldugu bir ortamda. Bu harcadigimiz paranin karsiligi mevcut halimiz olmamaliydi kesinlikle. Elde bi Avrupa Ligi grup liderligi var, o da olmasa bastan sona kadar tek kelimeyle müthis rezil bir sezon yasiyoruz gercekten.

Bu istatistiğe göre Atınç nukan daha iyi oyuncu nelssondan ? Ayrıca bu tabloda nelsson harici 1,5 milyon euronun üstünde oyuncu yok ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ikisi de hava toplarinda iyi degil diyor, ben de dogru bilgiyi veriyorum. Ligin en cok hava topu kazanan 3. oyuncusu.

Sana gore kotu stoper, bana gore iyi stoper. 7 milyon euro etmedigini cumle alem biliyor ama neden bu parayi verdigimizi de dunya futbolunu takip edenler biliyor. Onur neden bu parayi verdigimizi sana anlatmaya calismis ama sen anlamamissin. Hatta ben de alindiginda burada anlatmistim. Bazilari ayni senin gibi anlamiyor.

Geri
Üst Alt